Tökállat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
Az egyik legjobb jelenet a postaládás.
Kár, hogy ma már nem készítenek ilyen jó vígjátékokat.

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

NAGYON JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
desigo
Mindjárt kezdõdik az Rtlen...
Hellosztok!

Megtudná valaki mondani, hogy a Tökös Csajban mi annak a zenének a címe amire a discoban táncolnak? (Amikor keresi a tetkót a csajon).

Elõre is köcce!
DEXTER92
:D

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Shiwo
Rob Schneider, és nem Rod Schneider

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DEXTER92
A tökös filmek jók! :D

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Rafaelo
tököm bele

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

csum666
jó színész a tökalsó nagy film de a tökállat nem teccett...

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

tigeroo
jaja jószínész:)
DEXTER92
+ amikor a csimpánzal el kezd bírkózni :D

DEXTER92
Jah
Ebbe a filmbe meg mikor randizni megy a csajjal, félpercenként wc-re megy... nem mondom miért, meg amikor a rendõrkiképzésen vagy min, azon a szaron szenved

bigapó
A tökös csajba a legjobb mikor párnacsatáznak és jól szétcsap a csajok között:DDDDDDDDDDDDD
síkítva röhögtünk a kollegával mikor néztük a melóba:DDDDDDDDD

The Matrix has you...

tökös csaj kb 3 éves film...

DEXTER92
A tökös csajt meg most adták nem rég, bár azelõtt jóval megvolt nekem.

DEXTER92
Én attól függetlenül komálom

DEXTER92
Szerintem mostanába már nem nagyon srác, inkább hapsi :-)
Harminc valahány lehet szerintem

Hunter of Deer
Az új filmje is jó a Tök alsó Európai turné!!
A tökállat már elég régi!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

B0B0
Rod Schneider

Tök alsó
Tök állat
Tökös csaj
Dredd bíró
Szörfös ninják

Nagy arc a srác! Én is bírom

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

DEXTER92
A fõszereplõje, aki pl. a Tökös csajba is játszik, szerintem nagyon jó színész, vígjátékokba <#hehe><#eljen>

OrioN the S
<#zavart1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DEXTER92
Iszonyú zsír vígjáték!4