Peter Jackson\'s King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarítás felmegy rá?
PSN ID.: Beegabor
Az a kérdésem lenne, hogy a játék mennyi pályából áll ? Csak ennyit kérdeznék. Köszönöm.
Üdv
Joypadot benyomatom, elinditom a játékot és forog körbekörbe a kép egérrel nem lehet megállitani. Ezt hogy lehet kiküszöbölni?
mikor elindítom a játékot, a szereplõk nagyon gyorsan mozognak, és mindíg meghalok
ez vmi bug?
GOOBY, pls
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Overall score-t hogy lehet szerezni? Már túl vagyok a játék felén és még mindig nincs ilyen pontom. Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Egyáltalán magyarul jött ki?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A MILLIPEDES pályán elakadtam. Valaki letudná ezt nekem fordítani mert én németül tudok.
"Keep running, past the wooden bridge to your right. Take shelter
in the room from the flying dinosaurs that guard the bridge and shoot them through the window. Carefully cross the walking boards of the bridge to the other side after you’ve defeated them all. Just before you reach the other side you can find another crate, switch your sniper rifle for the new one inside that crate. Stay on this platform and look down, where you can see Carl en Hayes. A lot of crabs will appear, keep them away from your friends until they finally continue. Then walk across the last board and follow the winding tunnel to a larger cave."
Kösz a segítséget!
Szerintem még nem kell lemennem. Közvetlenül a pálya legelején vagyok. Felveszem a municiót a távcsöveshez, és utána át kell menni egy fahídon ami egy barlangba megy aminek a végén egy nagy terem van egy ajtóval. A két fickó meg kiabál, hogy fedezzem õket amíg kinyitják a kaput. A problémám ott kezdõdik, hogy nem tudom, hogy hol vannak. Hiába levöm az ellent mégis állandóan meghalnak.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A Millipedes nevû pályán amikor átmegyek egy fahídon és egy párkányról kell a két fickó fedezni ott mit kell csinálni? Táncsöves puskával lövöm a denevéreket és a hernyókat, de mégis meghalank. Az embereket meg nem látom.
Annál a résznél anikor a T-Rex elõl kell menekülni mit kell csinálni? Engem mindig akkor amikor a kaput tekerem megöl. Kösz a segítséget!
PSN ID.: Beegabor