Mambo & Joomla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új design terv + Joomla + VirtueMart.
Leginkább egy tól-ig összeg érdekelne, mert még nem csináltam ilyet és nem akarok se túl nagy összeget mondani (kell a megrendelés mint egy falat kenyér) és azért túl rosszul sem szeretnék járni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
találkozott már valaki olyannal hogy az adminban a szavazás menüre kattintva csak egy üres lap jelenik meg?
ez bug az új 1.5.13 as verzióban ?
Eddig ilyennel nem találkoztam
minden más rendesen mûködik ahogy kell a fõoldalon ott a szavazás is de nem lehet adminolni a dolgot
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bocs de még zöldfülü vok joomla téren.
Szal feltöltöttem 000webhost-ra a joomla klienst.. feltelepiitettem.. majd fellépek az oldalamra és ezt látom:
Hogyan tudnék belépni admin-ba?
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy a Joomla alapértelmezett RSS ikonját hogy tudom kicserélni egy újra?
van egy idióta problémám, és kíváncsi volnék, van-e vmi épkézláb magyarázat rá, mer nekem halovány sincs.
adva van egy joomla alapú oldal egy fizetõs tárhelyen (1.5.7 stable), ahol ha az ftp jelszót megváltoztatjuk, akkor onnantól többé nem éri el az adatbázist, így az oldal se mûxik, csak ha visszahegesztjük az alap jelszót. wtf?!
van egy másik, szintén 1.5.7-es joomlás, ugyanilyen tudású lap, ugyanennél a szolgáltatónál, és ott minden további nélkül lehet hegeszteni az ftp jelszót.
no, erre varrjatok gombot^^
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Tölts le valami frissítést.
Kipróbáltam ezt, feltöltöttem a joomlát, de mikor indítanám ezt dobja:
Fatal error: Class 'JInstallationModel' not found in /home/a4837787/public_html/installation/installer/controller.php on line 161
Mi lehet a gáz?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Soha nem fogjátok nekem bebizonyítani, hogy egy olyan embernek nincs havi 1000-1200 forintja saját tárhelyre, akinek minimum soktízezres számítógépe van, internetkapcsolattal.
<#nemtudom>#nemtudom>
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Olyan Mp3 lejátszót keresek Joomla-hoz, ami tudja azt, hogy a szerverre feltöltött mp3-aimat mutatja és a látogató tetszõlegesen le tudja játszani rákattintással.
Köszi 😊
Szeretnék egy fck editor nevû progit feltenni a joomla-ra, de ezt írja ki hibaként:
"Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\filesystem\file.php on line 297"
Mit kell átírnom a fájlban?
Azért nem vágom mert a 295-299 sorok így néznek ki, se érték, se semmi 😞
} elseif (JFolder::delete($folder) !== true) {
// JFolder::delete throws an error
return false;
}
}
Kösz mindenkinek 😊
Akkor felejtõs amit írtam, az kurvanagy meló lenne, mindegyik filenak kézzel migkéne csinálni a hivatkozását. SZóval Neked tényleg valamiféle könyvtárlistázós megoldás, vagy mediatár kéne.
"Ezt hogyan tegyem? Amikor az mp3 ra kattintok pl jobb, vagy bal egér, akkor sehol nem jelenik meg az, hogy "hivatkozás másolása"
Ezt nem értem. Az én példaoldalamon jobb gombbal rámész a file-ra és "Link mentése másként" és már menti is az mp3-at. (Chrome alatt)
Ezt hogyan tegyem? Amikor az mp3 ra kattintok pl jobb, vagy bal egér, akkor sehol nem jelenik meg az, hogy "hivatkozás másolása"
😊
Most próbálom a módszeredet 😊
Köszi százezerszer!!!
Amúgy az miért nem jó amit írtam?
Így tudna mûködni
Találtam olyan bõvítményt angolul, ami tud mp3-at de még mindig nem akar igazán jó lenni. Mp3 player meg van egy csomó, de még nem az igazi. Valami jó médiatárat keresek.
Max úgy, hogy csinálsz egy új cikket, amiben az FTP-n feltöltött mp3-ak hivatkozásait belinkeled listaszerûen.
Ezután megcsinálod a megfelelõ menüpontot, beállítod a típusát "cikk szokásos elrendezés"-re és kiválasztod a menüponthoz kapcsolódó cikket, amit az elõbb csináltál meg.
Valamiért nem tudom megoldani, hogy mp3-at töltsek fel a Joomla honlapomra...
Nem és nem és nem és nem, és nem megy 😞((
Az almenüket megcsináltam, de lövésem sincs mit kell beállítani, hogy az almenü amit létrehozok, milyen típusú legyen.
Mp3-akat tennék fel, de már egy ideje szenvedek vele. Akartam menni JOOMLA tanfolyamra, de normális csak júniusban indul. Nincs valami letölthetõ magyar e-book róla, vagy leírás?
Mit kell beállítani(menûtípus: pl cikk, vagy weblinks, ezeken keveredtem el...), ha azt akarom, hogy a különbözõ alkönyvtárakba belépve megjelenjenek az általam feltett mp3-ak?
pls help me
Mi lehet a baj?
Fent a Joomla a tárhelyen, elkezdem telepíteni, aztán amikor a jelszót meg mindent beírok (4.lépés), ezt adja ki hibaként a telepítõ.
"Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL."
Miért nem tud kapcsolódni vajon?
Köszi 😊
lehet azóta már lehet, de régen csak úgy tudtam, hogy localhoston telepítettem a cuccot, majd mindent vissza tárhelyre, adatb-vel együtt. szar.
.: mobilize.hu :.
csak le van tiltva jelenleg a regisztráció. de szerencsére volt egy régebbi regem ammit nem használtam, igy most azon van a faq. amit könnyedén elköltöztethetek, ha majd lesz normal regisztráció. FAQ-nak meg sztem a joomla tökéletes.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
legközelebb írd oda, hogy joomla alá keresed
amúgy sajna nem tudok segíteni, nem foglalkozom ingyen tárhellyel
bocs hogy nem nyitottam új topikot, mint most az a hülyegyerek.
de te meg BLASTA segíteni😞
Joomla meg egy Photoslide nevû plugin.
Ezt hogy csináltad?
Az egész totál joomla????
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál