PS2 chippes, online játékban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
segitséget szeretnék kérni abban,hogy lehet másolt játékkal online játszani. Aki tud segiteni kérem írjon, msn cimem:[email protected]. Elöre is köszi.
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
#41: Igen, veszel network adaptert, az csatlakozik a gép hátuljára és abba fogod dugni a kábel egyik végét.
Végezetül álljon itt egy fontos szabály: Google a barátod! :-)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
És drága egy net adapter vagy mi?
A gép hátuljában van a helye ahova be lehet dugni(expansion bay feliratu "ajtocskat" lekell kapni).
chipnél passz hogy lehet-e neten játszani ahhoz okosabb embör köll😛
Nekem chippelve van a gépem, és a game is másolt.De nem én másoltam, hanem úgy vettem.Akkor mit kell csinálni?
És hogyan kell patchelni meg ilyenek?
Egyébként nem az e fajta folyamatra voltam kiváncsi de azért köszi!<#worship>#worship>
Hanem olyan jááték kell ami tud online módot azon belül állítod be -Persze eredeti dvd cd esetén.
A másik eset ha csippelve van akkor is megy.
A harmadik eset ha a gép csippes és másolt a game kicsit ! bonyolultabb de megy!Meg kell patchelni a game isot majd kiírni ujra.
Mindegy milyen a chip csak a game iso legyen hack-elve!!!!
PS2õn hogy lehet neten játszani mit kell hozzá venni??<#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2>
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Igen lehet chip-es géppel játszani kell hozzá egy kis segítség (patch)és megy minden.A network acess disc és go online!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
a neten való online játék chipes géppel. Másik kérdés úgy halottam hogy kell hozzá konfig. lemez is, honnan lehet beszerezni? Ja és gondolom min egy 8Mb-os memo is kell hozzá...
elõre is köszi a válaszokat