Rogue Galaxy

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudjae valaki hogy a rogue galaxy ps2 ben hogy lehet ez ellen hacolni www.youtube.com/watch? V=cFkDGTLEypA mert nekem itt egy szellem csávó volt nem ez ez ellen hogy tok harcolni? köszi elöre is
Hali!

Srácok tudnátok egy kis helpet adni factory-t illetõen? Csak mert nem igazán világos, hogy mit is kell csinálni, hogy le tudjak gyártani cuccokat. Blueprint van dögivel, még hozzávaló is akad de, hogy miképp is mûködik ez az egész legyártósdi az nem vágom. Odáig eljutottam, hogy egyik végében az egyik cucc a másikban a másik cucc (ami benne van a receptben) adok neki áramot, majd elindul a gyártás és a végén error! Mit csinálok vajon rosszul??

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Helo szaisztok lenne egy kérdésem végig toltam a játékot vissza mentem gyüjtögetni de még igy sincs meg az összes ruha meg aa sunkei meg a star kei és láttam egy videot hogy a a szemtes bolygon amit meg csináltam lehet harcolni a tesojával jasternek de ott nekem ott csak egy ojen furcsa szelem volt valami turbán volt a fején és arany vett körül hogy kell meg csainálni hogy a a tesojával is harcolhassak akor lilán világit és fhér maszk volt rajatés majd át alakul a játék közöpe felé kentaurá valaszotokat elöre is köszönöm...
Ezen a fekete képernyõs dolgon látom gyorsan túljutott a jónép 😊
Én csak most értem ehhez a részhez és viszaolvasva le kell szednem egy másik, javított verzióját. Sajnos nagyon nem találok életképes USELESS vagy FUNGERAR torrent-et.... esetleg valaki tudna segíteni?

Kösz
tárgytalan

makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"

<#falbav><#falbav><#falbav>

Kuje Desertnél túl járt valaki? Egy láthatatlan fal van a Near the Sandstorm mentõ hely után,nem enged tovább a játék. Nem tudom maga a játék rossz,vagy esetleg ki hagytam e valamit. Légyszi segítsen,aki tud.

dinomano
Nah, akkor szedem lefele... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Afe
szerencsére ilyen problémám már nem lesz, mert gond nélkûl elindult a DVD9-es verzio a winyóról 😉

Szerintem én elleszek vele. Talán dobnak még ki pár jó játékot lassan de biztosan jön a vég. A nextgen már a spájzban van. D
Apropó légyszi írja meg valaki, hogy lehet a "kulcsos" ládákat kinyitni.

Seth
de tényleg tényleg?? <#idiota>

amúgy a kivágott stáblista elsõ fele még szervesen kapcsolódik a játékhoz (úgyértve hogy szereplõket mutatják még mi történt velük, de ez megnézhetõ you tube-on,szóval igazából nem vesztetek vele semmit- ja meg idõm úgysem lesz hogy végigtoljam ^^)

PSN ID.: Beegabor

Jelen pillanatban is játszok vele , jó igen...tutira vazzeg.

dinomano
Köszi..megproba letölteni ezt a fungeraros cuccost... :-)

Seth
ez az alant említett useless meg fungerar már azok

dinomano
aham...esetleg 1 végeredmenytorrent nincs? Nem akarok én ISOt "patchelgetni"; stb...

Seth
vki kiadott még kb 1 hete egy dvd9 ripkit-et,ami a stáblistát kiszedi, helyére belinkeli az opening movie-t.És így, a stáblista nélkül ráfér egy dvd5 lemezre. Ezt te is megcsinálhatod azzal a ripkittel ha a dvd9 verziód lenne csak meg. És az összes ilyen verzió így készült, tökmindegy melyiket szeditek le, mindegyik jó lesz

dinomano
Rouge Galaxy DVD9 --> DVD5 | Fungerar | Working...Hmmm...ez azt jelenti, hogy egy müködõ DVD9-es RIP-verzió, ami DVD5-ös lmezen elfér? Bocsi, csak nekem nem egyertelmü...

Én többet vártam ettõl a játéktól. Jó lenne ez csak a véletlenszerû harcok kicsit idegesítõek. Tudjátok mi fog majd nagyot szólni? A shining force x. Senki nem várja,de én láttam róla képeket,videót és leírásokat is és azt kell,hogy mondjam,hogy ütõs lesz.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

dinomano
#262 --->és ez joak biztosan? :-P

Banyapapa
ováciolnék,ha ki tudnám probálni

picit nagyobb ovációt vártam <#pardon1>

Rouge Galaxy DVD9 --> DVD5 | Fungerar | Working Mûködik most próbáltam ki , és a régi mentés is jó.<#eljen>

DoNorBi
Rogue_Galaxy_USA_PS2DVD5-USELESS
találtam egy ilyen törést,gondoltam megosztom veletek.
állitolag ez fullosan müxik...

Haverok, Buli, Fight Club!

Banyapapa
oo,télleg😞
Ez ennyire mák oda bejutni? Mert 40 perce regizhettem oda

Seth
szerintem meg nem lehet

Banyapapa
lehet regelni most arra a bc oldalra,ahol ez a ujfajta verzio van

D0C
nektek melyik csapat összeállítás jött be a legjobban?
én a jaster-lilika-diego hármast preferálom

dinomano
Rouge Galaxy DVD9 --> DVD5 | Fungerar | Working ---> Ezt talaltam t***entreactor.net-en... Ez jóóó verzio lehet? SETH, sztem várok te verziodra; ugyis van most mivel game... :-D

Afe
már megoldódott 😊

Afe
aki már csinálta a factoryt, az legyen szives és homályosítson fel, hogy mivel v. hogyan kell megmunkálni az Alchemy anyagot mielõtt az assemblerbe bemegy, mert bármilyen gépet próbálok berakni elé, folyton error lesz.
a fémlapokat frankón megmunkáléja, csak a Dreamflower Ash-t nem tudom hogyan kell 😞

Seth
vagy rám várhatsz, én onnan szoktam szedni 😄

dinomano
Aham...néha ki szokott... Várni kell... :-|

Afe
Blackcats-es tagok csinálták, nem tudom ki fog-e onnan kerülni.

dinomano
Nah, hun található ez a verzijóóó?

Banyapapa
honnan lehet ezt lekapni?

Király! Akkor beszerzem! 😊

Afe
na ez már mûxik, tovább is megy attól a ponttól ahol a többi kifagy. haleluja 😊

Afe
ah kösz, de nem bajlódok vele inkább nekifutok ennek:
Rogue Galaxy Rebuilt - Rip 1xDVD-5 USA NTSC reavers

Seth
nem, errõl

Afe
ja ehhez én is láma vagyok, de azért probálkozom, mert ha összejönne nem kellene letölteni 3x is.

talán errõl van szó?<#nemtudom>

Seth
hát ha nem használtál apache-ot akkor persze hogy nem jó, az mindenképp kell, amúgy fingom sincs mi az <#idiota>,de írták hogy kõ' . Ezért várom én meg amíg vki megcsinálja és feltölti a már rippelt-et

Afe
kipróbáltam ezt a ripkitet a korábbi dvd9-es iso-n, de mondanom se kell, hogy nem indul a cucc 😊)
most vagy eredeti gamet tudja csak rippelni, vagy én baxtam el vmit.
"WARNING: Do not change any part of this kit, or else the game will crash.

1.Extract from an ISO image all the files from both layers with Apache 2 or 3 into the same folder as the ripkit (you can delete the ISO after this)"

mi ez az Apache 2 or 3??

Seth
ja hát olvasgattam fórumokon, mindenki kérdezget összevissza, de állítólag minden megmaradt, azok valszeg dummy fájlok

Banyapapa
Meg is venném,ha lenne.....
Vagyhanemlenneazatetvesrégikodosistenverése

Afe
Ha azt nézzük, hogy a DL 6,9 Gb méretû volt, akkor sztem más is ugrott abból nem csak a stáblista.

LoL akkor ez lesz a 3. RG amit kiprobálok. Lassan tényleg olcsóbb lesz, ha megveszem<#idiota>

dinomano
vááárjuk-vááárjuk!

Seth
Kijött egy dvd9 to dvd5 ripkit, amivel a dvd9 verzióból a készítõk listájának fmv-jét kiszedték(és az opening movie-t loopolják a helyére, de ha staff után nincs semmi fmv,ahogy egy két rpg-nél szokott,akkor nem bánom^^), így rámegy az egész dvd5-re. Blackcats fórumán megerõsítették hogy túlmegy a 7. fejezeten, remélhetõleg végig is jó lesz. Én megvárom amíg vki felrakja ezt a dvd5 verziót,tuti lesz,nem kell dvd9-est leszedni ha vkinek kevesebb a sávszélje

ja ezért húzom épp a DVD9-es verziót <#eplus2>

Seth
hát a 7. fejezetig nem is lesz <#wilting>

Rogue Galaxy USA PS2DVD-PROTOCOL Eddig semmi gond vele

Oldal 1 / 6Következő →