Nokia PCsuite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok valami megoldást?
Köszönettel:
G.P
nekem van egy ca-101 USB csatlakozóm, de a pc suite nem érzékeli.
nem tudtok valami megoldást?
köszi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Lehet. de az oldal nem elérhetõ
Ez, ?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Nokia PC Suite 6.85.14.1
Elõre is köszönöm
Kuss!-magyarázta.
Nekem van egy Nokia e50-es telóm. A pc suitettal nem tudok alkalmazásokat telepíteni. Azt írja ki nincs kiválasztva támogatott telefon. Mi lehet?
Tudna nekem valaki segiteni,hogy hol tudnék találni Nokia 3250-ez valo drivert,mivel sajnos az instalaló cd-met elhagytam.Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Mi az a 6.80.20 amit letoltottel?
Mert elotte gondolom az suit progi de ez mi?
Koszike
tudtok segíteni? van nekem is egy 3110c-s Nokiám, ami nagyon franyesz, csak ha rákúrom a gépre adatkábellel hogy töltsek át dolgokat, sokszor megszakítja csakúgy magától a kapcsolatot...amikor elõször csináltam akkor még ment rendesen, utána nemigen, aztán vagy megy vagy nem...:S Nokia PC Suite-al is próbálom, de ezzel is szétkapcsol mindig...nem tudjátok mi a bibi?
Kuss!-magyarázta.
a nokia pc suite nem akaródzik csatlakozni bluetoothon keresztül a telóhoz..állandóan azt írja ki, hogy "A kapcsolattípus nem használható. Ellenõrizze, hogy rendelkezésre áll-e az összes szükséges hardver- és szoftverelem, valamint illesztõprogram. (Code: OpenMedia)
Bluetooth Manager amúgy látja a telót, csak a pcsuite nem...mi lehet a gond ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hogyan tudok a Nokia 6230i telefonomra visszamásolni olyan SMS-eket, amiket egyszer elmentettem a PC-mre, aztán töröltem a telefon "Beérkezett üzenetek" mappájából, de most újra szükségem lenne arra, hogy az említett helyen legyenek?
A gond az, hogy míg elmenteni/másolni/kivágni tudok a fent említett mappából, visszamásolni/beilleszteni abba már nem. Nincs kétségem afelõl, hogy ennek oka jogi jellegû a visszaélések elkerülése végett, viszont engem az esetemben nagyon zavar, ezért szeretném tudni, hogy abban az esetben, ha nekem csak egy USB-s adatkábelem van, tehát BlueTooth kapcsolatot nincs lehetõségem teremteni a telefon és a PC között, hogyan érhetem azt el valamilyen programmal, hogy újra a telefonomról tudjam olvasni az egykor ottlévõ üzeneteket beérkezettként?
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
Letöltöttem ... feltelepítettem ... erre közölte, hogy van frisebb verzió <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Probakozom itt mint a vakeger 6.81-es verzioval es egy nokia 6103 telefonnal.
A kapcsolodas gomb melletti statuszcsikban olvashato a nagy erteku uzemnet, mely szerint a telefon csatlakoztatva van - tehat latja azt. De a lofaszt, mert semmilyen muveletet nem tudok vegrehajtani a telefonnal a szinkronizalast kiveve. (Zene, kep stb atvitele...) Azt kiabalja vissza, hoyg nem sikerult csatlakozni a telefonhoz...
A kabel nevezetesen usb-s CA-42. Mindenfele szarsagot mar kiprobaltam, van valakinek vmi tippje? megkoszonnem... talalkozott mar valaki a jelenseggel?
Azt írja ki hogy az "USB eszközt nem lehet felismerni!"
Mit lehetne csinálni hogy mûködjön?
elõre is köszi
For sale: thedronewebshop.com
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
steam, origin: ACE_hun
Nos olvasgattam neten és rájöttem nemcsak nekem van ilyen problémám, de egyszerûen nem tralálom rá a megoldást... Van egy Nokia 6230i-m és a játékokat nem tudom felrakni rá. Pc Suite(6.7) rosszabb, mint a 6.5 volt. Azt írja, ogy nincs elég memória, de ez lehetetlen, vadi új a teló és aalig van rajta valami. Szóval nem tudnátok segíteni? elõre is köszi Rossi1
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
köszi az infót 😊
ez ügyben igazán léphetne valamit a Nokia mer ez így nem állapot
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
mi lehet a baj?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
én rohadt sok ideig szenvedtem, hogy felismerje a telefonomat, vhogy sikerült mákkal... de mostanában újra nem ismeri fel.
György
Egyébként fogalmam sincs, én is mindig szívok a 9210i-mmel, csak én infrával csatlakoztatom.
Sok szerencsét!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Van egy 6230i telefonom. Szeretném használni a Nokia PCsuit hozzá adott
programot, le is töltöttem az akkor még legújabbnak számított 6.6-os
verziót. Ez szépen mûködött is egy ideig, bár sok részt nem használtam
belõle, csak a kép/videó letöltést, meg ritkán az alkalmazás installálót. Na
most egy idõ óta, nem tudom mi történt, de azt írja ki az Alkalmazás
install-nál, hogy:
"Ez az alkalmazás nem képes megjeleníteni a kiválasztott tipusú telefon
tartalmát."
Amikor a fájlkezelõre akarok menni, a file-ok között, akkor is azt írja,
hogy:
"A mûvelet nem fejezhetõ be." és nem is jelennek meg a file-ok.
Már többszörösen újrainstalláltam, feltettem a 6.6-ot, meg az új 6.7-et, de
nem megy.
Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a gond?