Subscribe

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
stuck progress to moon CD-t be lehet még valahonnan szerezni?
gercse
tegnapi koncert?

<#hawaii><#worship>

Lullaby
Új album! Bookmarks névre hallgat és szvsz nagyon jóra sikeredett (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

ddomi87
Society blind egyik kedvenc!
thx a feltöltést!

ööö...retekegér...!

tigeroo
subscribe 2002-2003-as anyagok kb. 6-7szám, "hivatalos" upload

subscribe
Lacee86
Kár, h ilyen halott a topik, nem ezt érdemelnék. Én most ismertem meg õket, láttam õket élõben (Csorna - Veréb Fesztivál 😄 ), és marhára megtetszett a zenéjük.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

zuzmoo
nah senki? :/

kezdés 20.30

no pain no game

zuzmoo
2010.03.12- cegléd, jön vki? 1000 HUF a beugró, 20.00-kor kapunyitás, 21.00-kor kezdés

no pain no game

Lullaby
jóak!

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

tigeroo
Subscribe - Contradictions
Herr Lehrer
www.myspace.com/subscribe

2 új szám + 1 EDDA feldolgozás kurrrva nagyok baz+😄DDD

Your suffers will be legendary even in hell!

Lullaby
háháháh ((((:

ddomi87
Vedd meg az utcsó lemezt,2k-t igazán megér.sõõõõõõt!!!45

ööö...retekegér...!

tigeroo
nemtudjátok honnan lehet letölteni a zenéjüket?

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

monkey town

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz
hon a cipõ

sazl : c

cííípõõõõ

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz
dewalton mindig trágya a hangosítás. multicaféba a legfaszább mindig. csak hát nemhiszem h ott sok metalkoncert lesz a jövõben D:

tigeroo
jahm igen bocs😊
pontosabban az alkoholizmusról való leszokás egyik fázisa.

most viszont az hatalmas volt. nekem subi nem jött be annyira, ezek a népek akik beállnak a pit hátuljáhhoz, és nyakonkönyöklik az embereket valahogy nem hiányoznak a teljes koncertélményhez 😄

tigeroo
ma tudtam meg hogy a delirium tremens az alkoholizmus egyik fázisa :d
Lullaby
valamennyire az 😄
dewaltot mindig elbasszák, tavaly a RATM tribute eléggé... khöm... érdekes volt...

tigeroo
nyugi...
késtek picit, és bálint hangosításával is gondok voltak (volt olyan hogy percekig nemvolt ének)...és viszonylag hamar leis léptek..
ha ez vigasz😄
Lullaby
ne fájdítsd a szívem <#rinya>

tigeroo
na kivolt a dewalt színpadnál?😄
kasokaa
Hihey!Nyilván Ti is tudjátok,hogy idén is fellép a VOLTon a Subscribe(július 3.-án)...ezzel kapcsolatban szeretnék mutatni Nektek egy oldalt ahol nyerhettek VIP bérletet,80EZER forintos italbónt és 6személyes luxusautót...tehát viheted magaddal 5barátodat..szerintem érdemes csekkolni! www.tefilmedtenyarad.hu

MarcEsz
FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"A segítségeteket szeretnénk kérni!
Mindenki aki továbbítja ezt az emailt, az õ ismerõseinek, kiírja fórumjaira, iwiw üzenõfalra segít nekünk abban hogy az a rengeteg cucc amit elloptak tõlünk megkerüljön!
Ha bárki találkozik a lent felsorolt hangszerek, effektek, erõsítõk, kegészítõk bármelyikével, kérem azonnal jelentkezzen a [email protected] email címen, vagy a 06703989216-es telefonszámon.

EBS 350w basszuserõsítõ
Prolude 350w basszuserõsítõ
Prolude 4x10 basszusláda RÓZSASZÍN
Prolude 1x15 basszuslába RÓZSASZÍN
Engl screamer 54 gitárkombó
Boss GT6B basszuseffekt
Boss GT6 gitáreffekt
Laney 300FX gitárkombó
T.MIX PM184X II PA-SET - keverõerõsítõ
Peavey 5150 gitárerõsítõ
Peavey 5150II gitárerõsítõ
Yamaha SG 300 gitár (törött ragasztott nyakkal)
ESP Stephen Carpenter signiture 6 húros gitár (jellegzetes 4cm hosszú 1cm széles repedéssel az alján, és Stepeh Carpenter aláírásával)
Pearl Joey Jordison Slpiknot signiture pergõ
Pearl exprot pergõ
Line 6 DC4 Delay
Boss TU 2 hangoló
Boss PH2 phraser
Boss NS2 zajszûrõ
CryBaby wah pedál

Köszönettel,

Subscribe"

!?

Herr Lehrer
legjobb magyar zenekar

Your suffers will be legendary even in hell!

tigeroo
jaja multhéten vettem meg a cd/dvd-jüket a mediamarktban
sanity sajna nemvolt...
2ezret ilyen örömmel még sohasem "váltottam be"
ddomi87
a38-as volt...rajta van az uj albumukon!de azért meglestem!😊

ööö...retekegér...!

tigeroo
hungarian music television-ön 17.00-tól subscribe koncert (mtv live)
tigeroo
nem😞
rezsofiz
voltál egyébként nyirbátorban?

ddomi87
én nem rég ismertem meg õket,de nagyon bejövõs!sztm megveszem az uj albumot, 2k-t megér😊.meg a tagok is jó arcok!

interju velük

ööö...retekegér...!

Lullaby

tigeroo
rapidra lökjed felfele😊(Y)
Lullaby
nekem már megvan d: nmag-on van fent.

pár szám nagyon durva, népdal részletekkel kezdõdik illetve egyikben négyszer eldarálják hogy "Feketebikapatakopogpepitakövén" xD

tigeroo
megujult a weboldal! lesem a netes p2p helyeket, fenntlesz majd szólok😊
pénteken lesz nyírbátorban koncert is, ott remélem megtudom venni az albumot
rezsofiz
Tegnap jött új album, ha valakinek van írjon! stuck progress to moon

jaja, 1,5 elõvételben, 2 ott
PíszLávJuniti
de
igaz hogy holnap már itthon is 2k lesz a jegy?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

gnar killer

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

PíszLávJuniti
hi.
kihalós topik.
koncert?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

tigeroo
na azóta irtam emilt azonták vegyem fel még1x a rendelést...egy hete semmi üzenet,se póló stb...

amugy ma, viva, megawatt
tigeroo
azta..:o és még postaköltséget is rávernek?😄

(ami kb. annyiba van mint a futár.. 1000Ft)
én tavasszal😄 nem jött😄 de az még a régi rendeléses módszerben volt
gnar killer
még nyáron rendeltem de azóta is csak várok... :C

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

rezsofiz
bprnrrõl rendelted nem?

Oldal 1 / 3Következő →