Lamborghini

Oldal 1 / 35Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takibalint
Jellemzo, hogy ez is London. MAr tobbszor lattam egy narancssarga SV-t.

Na kedves barátaim. Itt látni lehet, hogyan készül a Lamborghini Aventador. Nagyon ajánlom minden Lamborghinisnek aki imádja ezt az autót. Na jó szórakozást hozzá.

Lamborghini Aventador születése
Desiderata
takibalint
Köszi! A képek Londonban készültek a Hyde Parknál A sárga egy különleges kiadás.

Lunatic83
takibalint küldi a képeket, mert õ még nem illeszthet be képeket....

Xbox Live: Lunatic HUN

takibalint
Elegge Reventon-ra hasonlit legalabbis az orra. Vagy nem?

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

Kiszivárgott pár kép az Új Aventadorról:

cartarsak
klasszikus Lambók, saját képek

http://www.car-tarsak.blogspot.com/

www.car-tarsak.blogspot.com

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Gaben17
Még nyáron

bency
Nem más mint egy szivdöglesztõ iszonyatosan szép és sportos kabrió<#worship><#worship><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

:) Semmi okosság :P

Lunatic83
Új modellt mutatott be a Lamborghini a Los Angeles-i Autószalonon, a Gallardo LP 570-4 Spyder Performante lényegében nem más, mint a zárt Superleggera kivitel kabrió testvére.

takibalint
Mondjuk ez pont egy Super Veloce, nem?? Nagyon ugytunik.

Lunatic83
Az olasz sportkocsigyár hivatalosan szombaton jelentette be, hogy leáll a Murciélago gyártásával. A kocsi 2001-ben gördült az utakra, azóta - mint azt a rendszám is mutatja - 4099 darabot gyártottak ebbõl a remekmûbõl.

modelcar
<#worship>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

999 kilógramm mindössze, tehát 1 tonna alatti!
"Mindössze" a Gallardo 570 lovas V10-ese hajtja, de még így is 2.5 másodperc alatt van százon az ennyire kis tömeg miatt! (az autó könnyebb, mint a legendásan pehelysúlyú McLaren F1!)
Brutális!
A Lamborghini most nagyot alkotott a szememben!
A Ferrarit utcán már megelõzte a Lamborghini technikában, a Gallardo LP570 is könyebb lett (és ugyanolyan erõs), mint a Ferrari 458 Italia, és jobban is gyorsul, meg pályán is jobb köridõt futottak vele. Ez meg aztán akármelyik utcai Ferrari modellt elpicsázná, beleértve az Enzo-t és az 599 GTO-ót is.

Felbukkant egy fotó a párizsi autószalon elõtt. Állítólag 1000kg és V10-es....

Nem tudom, hogy még tudják-e valahogyan fokozni. Ezek a vonalak, meg forma, meg minden <#hamm>ezt
redbull0304
"Az amerikai Underground Racingnek köszönhetjük a világ leggyorsabb Lamborghinijeit, a csapat számos rekordot döntött már meg a duplaturbós szörnyeivel. Mivel a Gallardóból már minden kihoztak, amit lehetett, elõvették a jó öreg Murciélagót. Ha valakinek elég pénze van, rendelhet magának akár 1100 lóerõset is belõle. A videón látható gép egy LP670-4 SuperVeloce, az Underground Racing 1100 pacis csomagjával felszerelve, ami meredek 129 ezer dollárba kerül. Ezt az értéket az autó normál benzinnel tudja, verseny naftával viszont már 1300 lóerõre nõ a teljesítménye. Na azért ez már döfi."

http://www.youtube.com/v/DgkkSAOuH6k?fs=1&hl=hu_HU

bency
Kivancsi vagyok nagyon milyen lesz :P

Ilyenkor azért írigykedem...lambo
Lunatic83
Az olaszok a néhány hét múlva kezdõdõ Párizsi Autószalonon mutatják be legújabb modelljüket, amely nagy valószínûséggel a Jota névre hallgat.

A szeptember végi premierig összesen további 4 ízelítõ képet kapunk, amelyek egyre többet és többet mutatnak az autóból.

takibalint
Megint lattam ugyanazt Supervelocet Londonban, most sikerult kepet csinalni, igaz messzirol. Majd feltoltom

bency
Ami van jelenleg,az a legtokeletesebb,ez egyertelmu....

Lunatic83

350GT

Lunatic83

nem tudom mennyire "eredeti", de egy 350GT-n van rajta

kérdés jobb lenne e ez a jel, vagy jó a jelenlegi fekete...

Lunatic83

takibalint
Koszi, en nem tudom nekem miert nem igy sikerult.

bency
Hmmmm,egyem a szivet!

Gaben17
Ki ne haljon már a fórum :)

Lunatic83

takibalint
Ha egyszer nyernék a lottón, egy ilyen tuti állna a Countach mellett :))
Lenyûgöz ez a forma.
takibalint
Ezt csinaltam a multkor, de nem jelenitette meg a kepeket. Csak ures csik volt a hozzaszolasom. Nemtudom miert.

Lunatic83
Az a hír járja a nemzetközi sajtóban, hogy a Lamborghini két új modell elkészítésén töri a fejét. A luxusmárka egy Gallardo alá pozicionált sportkocsi piacra dobására készül, ebbe V8-as motort szerelne. Nem tûnik õrültségnek az ötlet, korábban is volt hasonló modellje az olasz márkának, csupán egy szép hagyomány folytatásáról lenne szó.
Ennél is érdekesebb azonban a másik terv, amely egy terepjáró elkészítésérõl szól.
Ez sem lenne idegen a Lamborghinitõl, amely egyébként traktorok gyártásával kezdte.
Hivatalos megerõsítés természetesen nincs, ha az olaszoknak lesz közölnivalójuk, valószínûleg jelezni fogják. - car.deluxe.hu

Lunatic83
ennél már csak az lett volna értelmesebb, ha azt kéred számon tõlünk, h miért nem foglalkozunk a Lamborghinivel.... ;)

de, h a mai nap se múljon el Reventón nélkül.....

amúgy most kicsit olyan vihar elõtti csend van.... semmi Lambos hír.....

MEdievil
#1667 egyéb kívánság? :)

F

egy ilyen komoly Lambo-s fórum és a Reventon sehol sincs..hát ez így nem járja..pedig talán minden idõk legeslegdurvább darabja, igaz, hogy nem nagyon kerül hétköznapi forgalmazásba, hiszen az összes elfogyott még a kiadás elõtt..de attól még ebben a fórumban helye lenne..szerintem
bency
Nem az SG-re kell feltolteni a kepet,hanem feltolto oldalra,en ezt ajanlom: www.picr.de
Ide feltoltod a kepet,es a direkt linket bemasolod ide kepbeszurassal :P

takibalint
Ez a 20 kilobajtos kepfeltoltesi hatar valami vicc? Hol van ey kepnek a merete 20 kb kozeleben ma mar? Meg ha nagyon lekicsinyitem akkor is tavol van. Valami otlet, hogyan lehet meg normalis meretben 20 kb ala szoritani a meretet?

Gaben17
Kár,hogy a tulajdonos magyarul sem tud és egy filmforgatás volt.
Szóval hol állsz te félre? :D

Gaben17
??

Banano
Legközelebb megállok,ha megkér rá...szerencséje van hogy kitakarta a rendszámot.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

jó lesz az Dob u-nak is

Oldal 1 / 35Következő →