Twin Peaks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Hiszen végig lehet nézni, van benne para , poén, romantika, ármánykodás.Nálam teljesen rendbe volt minden, jó 1-2 rész volt ami nem tetszett de amiatt nem hurrogom le a sorozatot.S végre kiérdemeltem, hogy megnézzem a filmet. 😉
Coopert ne bántsuk még egyelõre,persze nem mki veri a fejét a tükörbe!Még egyelõre szerelembe sem esett!
Ramadamammy rapidrandi
A "Tûz jõjj velem" c. rész
az nem csak elõzmény hanem kiderül, hogy ki ölte meg Lara Palmert úgyhogy aki nem akarja elrontani a meglepetést az ne nézze meg csak úgy a 2. évad 8-9. része környékén. addigra ott is gyanússá válik valaki.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elkeztem nézni az elsõ részét a 2. szériának és olyan volt benne amit nem láttam az egyes szériába hogy miért fekszik a földön véresen az FBI-os ügynök.
Aztmondták ami fentvan torrenten fel lett cserélve csomo rész a 7-es a 8-as a 8-as a 7. de egyikben sem mutatják hogy lelövik vagy mi lesz az FBI-os csokával.
Akkor most mi van ?
Next PC upgrade: 2022
A tegnapi rész utolsó 30 másodperce után beugrott.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Jövõhéten felnyomom az M-re, ha addig más fel nem teszi
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ramadamammy rapidrandi
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
IQ_Lite-ok, az tuti.
Amúgy ja, eredeti angolul szinte minden jobb. Én is úgy nézem, de legtöbben nem tudnak eléggé angolul, ezért kell a szinkron
Eléggé fáradt vagyok így nincs erõm végigolvasni, hogy miket írtatok de a magam részirül annyit tudok mondani, hogy egy külföldi torrentkeresõn találtam megnnyi torrentet és az egyikkel viszonylag hamar lejött a 2. évad. Érdekes amit a majomparádén láttam. 2. évad DVD rip. Ezzel annyi sántít, hogy nem adták ki a 2. évadot vagy ha ki is adták akkor annak nme jobb a képminõsége, mint a Viasaton futónak. Nekem megvan az 1. évad a felújított kiadásban és hihetetlen mennyire jó. Szebb a képe mint egy mai filmnek, nameg 5.1-es angol hang van rajta.
Szerintem sokkal élvezhetõbb a sorozat eredeti nyelven. Lucynek kifejezetten sz*r a magyar hangja. A többinek sem jó. kb másfél hete elkészült az összes részhez a magyar felirat (feliratok.hu). Állítólag ebben az évben adják ki a 2. évadot felújítva díszdobozban. Bocsi ha ismételtem valakit :- )
Nem én kreáltam, szóval nem engem szidni 😄
Aránypmnak sanyi 😞 , de megéri.
Mi volt a tegnapi részben? Sajna lecsúsztam róla...😞
lynch rendezte a pilotot, valamint a 2., a 8., 9. és 14. részeket. õ írta az 1-2. részt (a pilotot nem), valamint a 8. rész volt ilyen "story by".
a created by persze, hogy hiszen mark frosttal együtt kreálták a sorozatot, azt mindig kiírják, de mint írtam a showrunner, vagyis a sorozat felelõse, vagyis az executive producerek feje mark frost volt a twin peaks-ben.