A Bor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült beszerezni a két Sárkányok háza bort
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Viszont hoztam haza kékrankos bort, majd apránként szépen megiszom.
A színe alapján meggyőző volt. : )
"Közel 40 000 hektoliter cidert gurítottak le a magyarok egy év alatt 2017 június és 2018 májusa között: 15 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában"
"Magyar elnevezéséhez hűen valóban az alma ízesítésű cidereket emelik le a leggyakrabban a polcról, tízből kilenc eladott almabor ilyen."
"A cider népszerűsége évek óta töretlen, fokozatosan hódítja meg a fogyasztókat. Nem meglepetés, hogy a nyári hónapokban megugrik a kategória iránti kereslet, az egész éves forgalom több mint 40 százaléka ekkor valósul meg"
Új vagyok a fórumon, amúgy az sgt régóta olvasom, apró hiányosságoktól eltekintve remek és objektív.
Örömmel tapasztaltam, hogy van borászat fórum.
Engem ifj. Tiffán Zsoltnak hívnak, remélem ismertek minket, kíváncsi lennék a véleményetekre a borainkkal kapcsolatban. :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Sic vis pacem para bellum
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Sic vis pacem para bellum
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
5 puttonyos aszú mien finom is volt, Istenem :)
Mint a nektár :P
Utána már a szamorodni nem is izlett annyira :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
inkább így mondanám
Ezért kell a bort a borospohárból MINDIG, MÁRIS kiinni :D
Amúgy meg nem szeretem sokáig tartogatni a bort, mert akkor ha egyszer felnyitom jön a csalódás, hogy megsavanyodott, vagy nem olyan jó, mint amilyennek képzelem.
Képek:
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=10553834
[email protected]
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
fröccsnek fehér
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mr_no_NaMe: C:AC:DAC:DSGO:FD:SAXC:DXYC:ASDVCX:AS:ERFGDG:HBN:FGHF: Ugy latszik az ertelmi szinted megrekedt az ovodas szinvonalon. :D
Fiinom tokaji. <#finom>#finom>
Már rég Roséztam, mostanában csak fehér borok.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Vagy Szomorodnit...
...bazz... kezdem felidegelni magam... még, hogy 50 -be se kerül bele...any*kat!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a listát nemtom kik állítják össze. én laktam Németországban, ittam nagyon menõ/és drága/ borokat, de pl egyik sem ért fel egy jó Villányi fehérborral, vagy Szamorodnival. Aszuval. Végülis tökmindegy, mert ha vmi, finom, engem nem izgat melyik listán hanyadik... :D
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tudod regen a matrozok azert ittak rumot 1000L, mert hajoutra a sos viz miatt nem lehetett bort vinni, mert megecetesedett (sz@rra ment magyarul).
Namost a tokaji az nem ecetesedik, nyugisan lehet vinni hajokazni.
Hadnemondjam h kik jottek Tokajba a borert, Depárgyiõ kollega is vett egy portat hatha rajon a tokaji bor titkara. Nem jott ossze neki, meg masoknak se. :)
Történek/okoskodas off.
Egyebbkent ez a vilag legjobb 50bora lista.. Ugyan kik allitjak ossze ezt a listat? Gondolkodj el ezen. Csak jozan esz semmi tobb. ;)
Amugy borkocsonyat szoktatok eloallitani? <#finom>#finom>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)