Mercedes-Benz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Dobronski, 2020.11.25. 18:33:15
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2020.11.25. 16:21:24
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nemrégiben vettem egy 97-es E 220 D-t, ami alapjában elfogadható állapotban van, szeretném kedvemre alakítgatni.
A motorja is tökéletes, szépen jár, ám ma egy kicsit megmakacsolta magát, nem indul... Nem világít az izzítás visszajelzője, egy pillanatra sem villan fel, az izzítórendszert próbáltam cserélni, ez sajnos nem volt elég.. Próbáltam indítani féktisztítóval, de hatástalan... Az autó a XVI. kerületben van, ismertek valakit a környéken, akihez fordulhatnék ezzel?
Előre is köszi, ha válaszoltok!
Alufelni kupakot szeretnék vásárolni a Mercimhez. Ezen az oldalon találtam nagyon jó árban. Valaki vásárolt már erről az oldalról? Mik a tapasztalatok? Válaszokat előre is köszönöm!
http://autoalkatresz.axert.hu/Mercedes-hez-alkatreszek-emblemak/Mercedes-hez-felni-kozep-kupak-porvedo-szett-4-db-ezust-karbon-krom-75-mm
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
itt minden fent van:w124
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A képen egy E60 AMG. Vagy hogy egyáltalán gyártottak-e mezei autókat esetleg sportsline-osakat ezzel a kasznival? Ennek a típusnak tetszik legjobban az eleje, szépen ül a hűtőrács bele nem az a kinyomott mint a legtöbbön, egyszerű kocka fényszórók elől, legjobb...
Ha valaki tudna valami értelmeset hozzászólni amiből valamivel többet tudhatnék a 124-esekről azt értékelném.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
We can’t wait for it to begin. How about you?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
Hogyan drifteljünk a dízel S mercivel
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
és a topik bannerében a bal legelsõ és 3. mercik ?:D