Afrikai Nemzetek Kupája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
+1 =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

még simán fordíthatnak 😄
asszem úszott a tippmixem...
Japep

2-0...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

HIVATALOS: A CAF nem engedi meg, hogy Togo késõbb csatlakozzon a tornához.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

jó ez a feszülõs mez, látszik egy-két játékoson a pocak, aminek nem kéne ottlenni 😄
apa kezdõdik
Japep

Kezdõdik a Malawi-Algéria meccs.
Elég üres a stadion... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

apa kezdõdik
Hát ez a tegnapi meccs:-) 79. perc még 4:0 volt asszem.Erre 4:4 a vége. Ehhehe. Igazi afrikai foci:-)

Visca El Barça!

kedden lesz!

holnapi menü
14:45 Malawi - Algéria
17:00 Elefántcsontpart - Burkina Faso
fsgh
HOlnap lesz az Egyiptom-Nigéria

ugye?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

dave9004
Hamisítatlan Afrika
Ezért imádom az ANK-t
4-1-nél megéreztem, hogy fogadni kéne az x-re😄
DONGUBA
A kommentator aszongya keita nagyon gyenge ma.....igy is volt....erre baszik kettot😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
mit írnak? a cím elolvasása után inkább kinyomtam a gecibe 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Japep

Na ezek után mondja valaki, hogy NB2... 😊
Ezért kell ezt várni, mint a messiást... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

azért nem most volt ennyire gólgazdag nyitó meccs 😄
4-0ról 4-4 xD
4:4 😄
WuFraZselic
én 3-2re tippeltem, erre 4-3 lesz 😄

én pont ellenkezõ eredményre számítottam 😄
Több portugál és spanyolországi lap is úgy értesült a francia AFP hírügynökségtõl, hogy a pénteki terrortámadást végrehajtó cabindai gerillaszervezet, a FLEC bejelentette, hamarosan ismét a tettek mezejére lépnek.

teljes cikk
WuFraZselic
Angola büntet...

Japep

Hát nincs...
Nemhogy eltolnák 1 évvel és elvinnék Angolából - amúgy is nevetséges, hogy mindig EB/VB idején van, meg bajnokság ideje alatt... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
ebben a helyzetben nem létezik tökéletes döntés!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
én teljes mértékben megértem õket, ez a támadás nem a focisták, hanem az egész ország ellen szólt...

Japep

Hát meg is értem a kormányt, meg nem is...
A játékosoktól nagy dolog vállalni a játékot, de a kormány meg nem engedheti meg magának, hogy esetleg még több játékost elveszítsen...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

WuFraZselic
Togo válogatottjának haza KELL térnie, így a játékosok akarate ellenére sem vesznek részt a tornán

a buszvezetõnek semmi baja, csak kiszínezték a hírt
Japep

Adebayorékat nem lehet megfélemlíteni: Togo marad!
A togói labdarúgó-válogatott tagja úgy döntöttek, hogy mégis vállalják a részvételt az angolai Afrika Kupán.

A togói válogatott csapatbuszát pénteken fegyveres terroristák támadták meg, a Cabindai Enklávé Felszabadító Erõi (FLEC) szeparatista szervezet vállalta magára a támadást, amelyben hárman életüket vesztették. A tûzharcban a buszvezetõ, a szövetségi kapitány segítõje és a válogatott sajtószóvivõje kapott halálos lövést.

A válogatottat ért támadás után a togói kormány hazarendelte a futballistákat, akik összetörtek a sokkoló eset kapcsán. Ám néhány nap elteltével, a még helyszínen tartózkodó labdarúgók úgy döntöttek, hogy a tragikus események ellenére sem térnek haza, hanem részt kívánnak venni az afrikai labdarúgótornán.

A hírt a csapat két tagja Tomas Dossevi, a csapat egyik támadója és Alaixys Romao, a válogatott középpályása számolt be:

- Nem ünnep ez, mindenkinek nagyon nehéz most. De mi azért jöttünk ide, hogy bizonyítsunk – jelentette ki Dossevi. A csapat nagyon csalódott az afrikai szövetség döntése miatt, amelynek értelmében a togói csapat nem halaszthatta el elsõ, Ghána elleni találkozóját.

---------------------------------
Ez durva...
És állítólag félretájékoztatás van, a kapus nem halt meg.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

mikor adnak már ingyen sört?
smith09
Azon sem lepõdnék meg h ha elmaradna, de ha nem is marad el árnyat vet az egész tornára. Togo hiányával kell szembe néznünk 😞
banok
és mikor szûnik meg a gravitáció? <#wilting><#zavart2>

mikor lesz már végre béke?!
és mikor tûnnek el a fegyverek?!

banok
A vesén lõtt játékos meghalt <#szomoru1><#shakehead>

Ez sajnos így van 😞

REAL MADRID

12 éves gyerekek már igazi gerillaharcosok.....

Azert ott ennyire nem rossz a helyzet, de barmi megtortenhet sajnos.

REAL MADRID

banok
és most dél-amerikában, ami egy vicc de jobb híjján ez van.
Egyébként ennek fényében tényleg aggasztó, hogy mi lesz a nyáron a vb-n.

Japep

Hát ez durva...
Megértem õket, hogy visszaléptek.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

pont ezért rendezték a dakart európában, de nemgáz...
"ez szégyen akkor mi lesz majd a vb felrobbantanak egy stadiont?"

Ezt most így komolyan írtad? Szted mi legyen? Folytassák a tornát mert van másik stadion?

REAL MADRID

ez szégyen akkor mi lesz majd a vb felrobbantanak egy stadiont?
elismert sportolók akik a hazájukat képviselik és rájuk támadnak.
dakar is ezért nincsen európában!

A togói válogatott lemondta a szereplést az Afrikai Nemzetek Kupáján, miután egy fegyveres támadásban meghalt a buszsofõr, a másodedzõ, a sajtófõnök és egy kapus, többen pedig megsérültek. Az Afrikai Labdarúgó Szövetség nem halasztja el a tornát; a szövetségek a visszalépést fontolgatják.
/madridista/

REAL MADRID

hajaj 😄
Forza Italia
Hát nem hiszem el tényleg :S

A vesén lõtt Togoi kapus is elhunyt

IDE A VB-t TÉNYLEG

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
A Togoi csapat másodedzõje belehalt a sérüléseibe. R.I.P

Benjamin gólt szerzett

Elefántcsontpart labdarúgó-válogatottja lejátszotta utolsó felkészülési mérkõzését a vasárnap kezdõdõ Afrikai Nemzetek Kupája elõtt. Az „elefántok” Tanzániában 2-0-ra nyertek Ruanda ellen, a gólokat Bamba Souleiman és a Bp. Honvéd játékosa, Benjamin Angoua Brou szerezte.
Forza Italia
Ahogy várható volt Togo visszalépett és nem vesz részt az ANK-ján. További csoportellenfeleit is arra biztatja, hogy lépjenek vissza és így bojkottálják a tornát.

Rockynhooo
foci vb-n nincs üres lelátó.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"