Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le lehet tölteni a játék telepítőjét valahonnan?
Nekem megvan eredetiben, csak nincs kedvem előkapni a DVD-ket és várni míg végigfutnak.
Létezik megoldás a problémámra?
Prohardveren most volt ez a téma (görgess le)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.08. 13:24:39
Next PC upgrade: 2022
Nincs valami egybecsomag kezdő pupákoknak :)?
köszi előre is%
lehet nincs fent a Windows Live. a játék könyvtárában van a telepitöje telepitsd fel.
Esetleg nem tudjátok mi lehet a gond? :(
Utoljára szerkesztette: magnum99864, 2017.06.06. 00:48:59
Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2016.11.09. 19:38:58
https://c64universe.com/
Akkor letesztelem.
Commandline.txt kell, de nagyon gyorsan betölt a játék, még a legmagasabb beállításokkal is, és már a kép sem akad meg.
Köszönöm szépen a segítséget!
De játszani már nem lehet vele. Amikor már fekete kép van betöltéskor, és a betöltés végén kiírja bal felülre, hogy loading succesful, akkor beakad a kép. Tehát a betöltés utolsó pillanatában, mielőtt a játékba kerülnék, elkezdi kb. az utolsó másodperc képanyagát újra és újra lejátszani. A hang alapján megy a játék, ha nyomom a wasd-ot, akkor hallom a lépteket, és a rádióból a zenét is.
Ezt mindenféle grafikai beállításon próbáltam, nagyon alacsonyra levéve, közepesen, és magas beállításon is.
Ahogy kiveszem a commandline.txt-t a játék mappájából, ez megszűnik, a játék betölt, elindul. De így ugye nem tudok grafikát állítani.
Illetve a betöltés is kb. 3-szorosa, még gyenge grafikán is a commandline.txt-vel, mint anélkül.
Össze lehet ezt valahogy foltozni, vagy mondjak le végleg erről a játékról? Kár lenne, mert nagyon szerettem a sztoriját, jók a küldetések is benn.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Windows 10 em van.Lehetőség,hogy játszak rajta mi ?
Eredetit hamarosan beszerzem.
Addig marad a GTA 5.
Módolni akarom a 4 et :)
Előre is köszönöm a segítséget.
Off topic halott elnézést,hogy ide írom!
Szeretnék nosztalgiázni egyet ezzel a játékkal, a régi gépemen nem futott tökéletesen, de nemrég vettem egy újat, gondoltam, most újra végigjátszom, most már kifogástalan minőségben. A jelenlegi konfigom i5-6600k, 8GB DDR4, illetve egy R9 380 4GB-os videokártya.
Ugye eleve van egy probléma, hogy ez a játék maximum 3GB-ot lát a videokártyából, ezzel még semmi probléma nem lenne.
Ami a nagyobb probléma, hogy egyáltalán nem engedi feljebb húzni a grafikai beállításokat, és írja is pirossal a figyelmeztetést, hogy meghaladja a hardver képességeit ez a beállítás. Alatta pedig viccesen megjelenik a csík, hogy 270MB-ot elfoglalt a 3096-ből.
Az asztali ikonhoz beírtam mindkét parancsot ( -norestrictions -nomemrestrict).
Mit csináljak vele? Szeretnék játszani, de nem 800x600-as felbontást szeretnék látni, így élvezhetetlen.
Köszi!
Hogy lehetne rávenni a játékot, hogy a laptop nvidia vga-ját használja? Az alap intel cuccot akarja, ami nem pont neki való.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Valódi HQ egyébként itt kezdődik:
A GTA IV fökönyvtárában kell lennie egy installers mappa gfwlivesetup-ot telepitsd fel,ez a Games for Windows Live program ez kell a játékhoz.
Gamepad-ot támogatja ez a játék?Mert hiába van csatlakoztatva nem tudom kiválasztani,igaz hogy nem xbox-os a gamepad.
Lehet VPN-ezéssel el lehet fogadtatni éppen, de olyasmi trükközéseket nem mernék fő Steam acc-on csinálni.
Inkább várnék még 1,5-2 hónapot és úgyis durván le lesz akciózva Steam-en normálisan.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
viszont az eflc már nem indul sajnos. mindenféle hibát ki ír. az egyik exével még el is indult de elkezdett rángatózni a kamera.
gondolkoztam hogy elcserélem az xbox kiadást pc-re, de ha ennyi a nyűg vele, hagyom az egészet a faszba :(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Nulla tenaci invia est via"
Az előzőben (That Special Someone)
találkoztam Darkoval a reptéren, de azóta semmi sem történik, mentettem, vártam, újraindítottam a játékot, voltam a netkávézóban, de nem történik semmi
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A segítségeteket szerezném kérni:
Baromira idegesítő, mert elég hosszú küldi és hát nem ment normálisan ez a szar... :)
Köszi a válaszokat! :)
Ma próbáltam vissza rakni a játékot a gépemre de a következő hiba fogadott: "Kiadási dátum ellenőrzése sikertelen" Ha megpróbáltam rámenni hogy újra akkor se jött neki össze. Manuálisan sikerült megcsinálni kis is írta hogy készen van. Viszont a játék még mindig nem indul el. És ugyan úgy felhozza ezt a hibát. De már nem is enged rámenni hogy manuális aktiválás. Rámegyek és nem történik semmi.
BattleTag: kabel15#2672
emelkedj magasra, hogy ne legyenek útban az épületek.