Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eredeti játékkal mennyire lehet módolni? Steam nem fog cinkelni miatta??
zeu5
ezt a proreal modot hol találom!? És ezen belül lehet dolgokat állitani benne?!

Ha valamit csinálsz, csináld jól!

Elõször is tedd fel a proreal modot, az a legjobb pack most kb a sima IV-hez.
Aztán van ott minden féle walkstlye, pedestrian intelligence, stb mod.

De egyébként az irányítás pl a patchekkel is jobb lett, az TBoGT-ra is már jobb lett, mint az alap IV-ben.
Azt az oldalt megtaláltam tegnap, de nem tûnt fel hogy lenne olyan mod ami a gyalogló player irányításán variálna valamit. Esetleg ha megkérhetnélek hogy linkelj 1-2 olyat ami szerinted a "realisztikus" játékosirányítást kevésbé realisztikussá teszi, azt megköszönném.

(este kipróbáltam a saints row: the third-et is, és annak a karakter irányítása bejövõs. Olyan mint a többi ilyen jellegû 3rd person játéké. Na ilyesmi kéne a GTAhoz is - ne legyen olyan nagy tehetetlensége a karakternek).

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

zeu5
Ezek a modok mit csinálnak?? PL jármüvek skineket cserélnek, vagy esetleg ezt a mozgást is megoldja??

zeu5
Köszi a tippeket felraktam a Sima 4et és müködik a save is meg minden! :) Csak az Epizodos miatt kinlódott... az irányitás nekem se jön be de már az SAban sem jött be... tényleg olyan bill szétnyomós.. azt hittem csak a kábel nélküli bill miatt ilyen nyûgös!

gta4-mods.com
Tudnál tippeket adni?

LocalPatriot
Üdv!

Van egy eredeti GTA IV-em. Tegnap feltelepítettem, majd egybõl el is indítottam, elsõ küldit megcsinálva léptem ki. Utána a hivatalos oldalról letöltöttem az 1.7-es patch-et, telepítettem, majd megadva a Rockstaros azonosítom, melyet el is fogad, nem történik semmi. A kurzor átvált egy CD ikonra, majd vissza egérre és ennyi. Nem történik semmi. Feladatkezelõbe sem fut a game.
Mi lehet a probléma? (Win 7 ultimate 64 bit)
Amúgy meg igen, nem egy mod van már hozzá.
Billentyû/egér kombóval toltad te is, vagy esetleg kontrollerrel?

Fpocok
Ezt úgy hívják, realisztikus. Szerintem nincs vele semmi gond, a lövöldözéssel meg pláne nincs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

No, belekezdtem a GTA4be, de NAGYON nem tetszik az ember irányítása. Egyszerûen kínlódok, olyan dülöngélõs, lassan reagálós, csúszkálós, pontatlan az egész. A harc dettó, kínszenvedés amikor bunyózni kell benne.

Amikor ki kell szállni a kocsiból, egyszerûen nincs kedvem a játékhoz, annyira nem esik kézre a fõhõs kezelése.
(a sleeping dogssal játszottam tavaly, annak kimondottan bejött ez a része, a bunyó is frenetikus volt benne).

A kérdés az, van e bármi mód (pontosabban mod :D) amivel lehet ezen javítani, vagy ez ilyen és megszökök vagy megszokok?

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Az alap sztori Niko-val hosszabb, és összetettebb.

A második rész az a motoros bandás, szerintem az nem lett annyira jó, viszont a Gay Tonynak van egy olyan hangulata, hogy a rövidsége ellenére is megéri :)
zeu5
hm... na látom nem vagyok egyedül! :) Szóval ahol a két fószer közül lehet választani az nem a sima 4 hanem az epizóds!? És inkább a simával kezdjünk!?

pár óra alatt végezhetsz az epizódokal is egyébként. azok rövidebbek.
Fpocok
NE az episodes. Az alap legyen.

Köszi. Igazság szerint csak az egyikre van idõ/kapacitás, ezért kérdeztem hogy melyik legyen.

Fpocok
Van complete csomag, amiben benne van mindkettõ, de az episodesban nincs. Az episodes az a negyedik rész történése alatt, közben játszódik, de más szereplõkkel. A történetek között van minimális kapcsolódási pont, de semmi eget verõ. Én mindenképpen a GTA4-et ajánlom, az egy kerek történet. Aztán ha lesz kedved, megveheted a másikat is. Ha olcsón megkapod a teljes csomagot, vedd azt, de elõbb a GTA4-et játszd, ne az episodesot.

Sziasztok,

GTA 1 :) óta nem követtem a sorozatot, de most eljött az idõ. A 4. résszel kezdeném, de nem teljesen világos hogyan áll egymással kapcsolatban a GTA4 és a GTA: Episodes from liberty city.

Az utóbbiban benne van az elõbbi? Vagy ez két teljesen független cucc? Melyiket ajánlanátok a kettõ közül?

Nem igazán értlek!
100%-os mentés és még trainer is kell? :Ð

Miért nem használod a Natív Trainer-t??? (google a barátod! :Ð)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nagyobb nem lesz, de ha eljutsz a Three Leaf Clover küldetésig akkor úgyis megnyílik az egész város.
Ingatlanok nincsenek (egy opcionális lakás van, attól függõen hogyan döntöl).
Késekrõl nem tudok, én csak egyet láttam.
zeu5
Plusz nem tudtok olyan progit ami gombnyomásra aktivál cheatokat ??? Mert

http://gtagames.hu/letoltesek/gta4-trainer/viewcategory/60-trainer

ezt kipróbáltam de nem müködik egyik sem!

zeu5
Hmm... a térkép nem lesz nagyobb??? Valamint több kesem is lesz + minden ingatlan nem?? Vagy ez nem olyan mint az SA?<#szomoru1>

100%-ért annyit kapsz hogy 10000 töltényed lehet mindenbõl.
minek neked az egyébként?
semmi extrát nem kapsz a 100% után, csak a statisztikában látszik
zeu5
Sziasztok! Köszi a mentéseket, mindent a videó alapján csináltam, de csak addig sikerült eljutnom hogy a betöltésnél azt irja ki a 100%os mentések helyére hogy "csak GTA mentés", de nem lehet belépni. Valaki aki használta már ötlet!? Mindent a leirtak szerint csináltam! Köszi! :)

ez ilyen. de szerintem simán használható.
1 reptér van, jobb szélen, háromszög alakú hely.
zeu5
Sziasztok! Köszi, magyarositás meg van mentéssel majd próbálkozok.. még kérdésem lenne hogy a játék folyamán a térkép sose lesz érthetõbb?? mert ez a homályos fekete fehér izé elég kinézhetetlen, pl nem látom hol vannak a repterek... valahol lehet állitani hogy hogy nézzen ki?

frissítettem (pedig úgy rémlett, már megcsináltam korábban)

mentést it találsz - alatta van hogy hova kell rakni
vagy egy másik és videó hozzá

nem tudom mennyire mûködnek, még nem próbaltam egyszer sem <#buck>
Jó a link, csak a készítõk (HUNosítók Team) régebbi elérése mutat, de azon van egy kattintható...
Mindegy, itt a direkt link a letöltõoldalhoz:
http://www.hunositokteam.hu/jatekok/letoltesek/category/6-grand-theft-auto-iv

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

zeu5
Sziasztok! Bocs a noobért és a lejártért, de most tudtam elkezdeni játszani a GTA4el, ha tudjátok pls adjatok egy müködõ linket hogy hogy tudom a 100%os savegame-t aktiválni!?!? Meg eg ymûködõ magyaritást, mert itt a honlapon lévõ link nem jó! Köszönöm szépen! <#worship>

A legjobb graf. mód, ami a legújabb patchel is tökéletesen megy. Egy hátránya van, mégpedig atombiztos gép kell hozzá. :D

Hunter of Deer
köszönöm a válaszokat!!

ugy dontottem leszedem torrentrol es beregelem a sajat kodommal, mert igy hoyg nem akarja olvasni a lemezt mas nem tudok cisnalni :)
graf javitashoz esetleg aki tud valamit a mukodik a legujabb patchel pls linkelje be, esetleg egy car pack is johet. elore is koszi.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

totyak
Dobozos GTA-hoz Live kulcsot adnak, azt meg sajnos nem lehet Steam-re regisztrálni. Aztán majd, ha megszûnik a Live, akkor lehet, hogy engedik beregisztrálni a Live kulcsot is.

mert így külön meg kell venned steamen is. az pedig plusz bevétel.
Hunter of Deer
valaki tudja hogy a régi dobozos GTA4et miert nem lehet steamen beregelni? nem tudom telepiteni mert a szar cd irom nem akarja olvasni a masodik lemezt :S

jah aki mar tolja egy ideje irjon mar pls hogy a legujabb patchez melyik graf javito cuccot hasznalja, esetleg kocsi pack is johet.
ty

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

papi08
Úgy hiszem nem jött át, hogy az élsimításra gondoltam a minecrafttal húzott párhuzamommal. :) :D

13 éve itt. Szép idő.

hotwheels
Nem, nem az :D Simple Native Trainer, és azon belül van olyan h weather meg time, a weather az "Extra sunny 2", a time meg 7 óra és le van fagyasztva, és ilyen :) :-D

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

papi08
Ez a Minecraft Graf Enchanted MOd, nem?

13 éve itt. Szép idő.

Ez tényleg hiûnyzott a játékból, mint egy falat kenyér :D Remélem még TDI is! :D
wollnerd
<#eljen> Melyik grafikai modot használsz? :)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Valószínûleg szar a géped hozzá.
YoGabN

teljesen vissza van véve a grafika :/

Haters gonna hate!

az epizódokban használhatók az alapjáték helyei is, majd ott gyûjtögethetsz
Nincs, ezt maximum moddal lehet megoldani. Azzal se normálisan...
Takimate
Köszi !!

De olyan nincs mondjuk hogy valahol fizetõs garázs ? :))

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.