METAL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Korpiklaani,Myihotyn,Moonsorrow,Primordial,Wed Buens Ende, Vinds, Storm,
Otyg,Bornholm,
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Csak csatlakozni tudok az elõttem leírtakhoz: Én is nagyon csípem a Bolt Throwert, Maident, Paradise Lost-ot, Sabatont, COB, stb....
Bár mostanában nagyon rákaptam az ilyen heroikus, folkos cuccokra: Ensiferum, Obtest, Skyforger, Falconer,Lumsk és sok Dragonforce-t is hallgatok... <#pias>#pias><#smile>#smile>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gothic és utána lévõ Shade of God és Draconian Times brilliáns , aztán elmosta õket a divat....
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Bolt Thrower - Warmaster 1991
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
A metált én is hangulattól függõen hallgatom.
Kevenceim: Apocaliptika, COB, Moonspell, Fates Warning,Dimmu Borgir,Hammerfall, Finntroll, In Flames.
A Maiden ALAP!
Amúgy nállam hangulattól függ. Heavy, black, goth, akármi. Bár most a Bolt Throwerre álltam rá, hörgés nem nagy szám, de a zene az odabasz kategória.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Én Heawy Metal-t hallgatok, és Kedvenceim a Pokolgép, Ossian, Akela, és szerintem a Tûzmadár is nagyon jó! Ha van itt köztetek olyan aki legfõképp ezeket szereti, az írjon. De amúgy meghallgatom a System of a Down-t, és a hozzá hasonló bandákat is.
Szevasztok.
Amúgy a kedvenc bandám a System of a Down. Náéam nincs annál jobb.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Rákerestél abban a topikban a "heavy" szóra?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Charon, Lordi, Edguy, Dream Theater, Sonata Arctica, Conquest, Stratovarius, Kotiteollisuus
Crossborns, Evol, Apocalyptica, Hammerfall, Korpiklaani, Nightwish, Marilyn Manson, Poets of the Fall
The 69 Eyes, Lacrimosa, Ákos, Árnyak, Alhana.
Ki a kedvenc elõadótok?
Melyik a kedvenc dalotok?