METAL

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dying Soul
Semmi, Korpiklaanit nagyon szeretem 😄

McFrost
mia baj?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Panzerfaust
Nekem is úgy tûnik😊)))

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Dying Soul
Korpiklaani 😛P

McFrost
néhány folk isten: Windír,Fintroll,Turisas,Falkenbach,SÓLSTAFIR,Bathory,
Korpiklaani,Myihotyn,Moonsorrow,Primordial,Wed Buens Ende, Vinds, Storm,
Otyg,Bornholm,

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

azt õ említette 😊

Én nem említettem egyáltalán a Rhapsodyt.... <#nemtudom>
Panzerfaust
Rhapsody? Az is remek és akár még mondhatjuk heroikusnak is. De nem igazán mondanám folkosnak.

Üdv!!

Csak csatlakozni tudok az elõttem leírtakhoz: Én is nagyon csípem a Bolt Throwert, Maident, Paradise Lost-ot, Sabatont, COB, stb....
Bár mostanában nagyon rákaptam az ilyen heroikus, folkos cuccokra: Ensiferum, Obtest, Skyforger, Falconer,Lumsk és sok Dragonforce-t is hallgatok... <#pias><#smile>
😊

Frozen Whispers
Sabaton tényleg nem rossz 😊

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

ohh és Judas Priest 😊

én ezeket hallgatom : Metallica, SlipKnoT, Children of Bodom, Hamerfall, Marilyn Manson, Drowning Pool, Sabaton, SuidAkrA 1-2 száma, de amúgy szinte mindent meghallgatok ami metal/hard rock, ha jól beajánlják 😊

én ismerem öket és tényleg jók
black,death metal elöadok:kataklysm,corphus christii,azaghal,behexen,hate eternal,spawn of possession,satyricon,immortal,baskíria,sear bliss.........
Voltan
A Bolt Thrower tényleg nagyon jó. A hörgése mondjuk valóban nem valami világrengetõ, de a zenéhez passzol. Amúgy nagyon ajánlom a svéd Watain anyagait. Rohadtul senki nem ismeri õket itthon (pedig már kétszer is felléptek itt), ami nagy kár, mert eszelõsen jó blacket nyomnak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

McFrost
õõõõõõõ, Paradise Lost??
Gothic és utána lévõ Shade of God és Draconian Times brilliáns , aztán elmosta õket a divat....

artschi
Atomgiga kedvenc:

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

McFrost
az egy album:
Bolt Thrower - Warmaster 1991

StephenKing
Én föleg ezeket hallgatom: Metallica Guns 'n Roses ACDC Aerosmith Nirvana P.O.D Ugly Kid Joe Velvet Revolver Offspring Audioslave a teljesség igénye nélkül meg még jó pár együttes 1-2 jobb albumát.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Sziasztok
A metált én is hangulattól függõen hallgatom.
Kevenceim: Apocaliptika, COB, Moonspell, Fates Warning,Dimmu Borgir,Hammerfall, Finntroll, In Flames.
A Maiden ALAP!

A Warmaster milyen zenét játszik?

McFrost
az összeset teéék beszerezni Warmaster lemeztõl érdemes

Panzerfaust
Iron Maiden a legjobb.
Amúgy nállam hangulattól függ. Heavy, black, goth, akármi. Bár most a Bolt Throwerre álltam rá, hörgés nem nagy szám, de a zene az odabasz kategória.

Frozen Whispers
Én a heavy metált, power metált, goth metált szeretem. Kedvenc bandáim: Shakra, Nightwish, Sonata Arctica, Stratovarius, For my pain.., Hammerfall, Epica, Edguy, Helloween, Bon Jovi, Iron Maiden, Europe, Negative, Rhapsody, Scorpions, Twilightning, Reflexion, Toto, ZZ Top, Lacuna Coil, 69eyes etc. Na jó, a Shakra hard rock 😄

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

Én szintén kedvelem a Tûzmadarat, bár nincs meg a legújabb albumuk. Az Ossiannal is ugyanígy állok. Ezeken kívül szeretem még a KoRn-t és a System of a Down-t. Mostanában azonban ráálltam a keményebb zenékre is pl.SlipKnoT, Arch Enemy, Moonspell. Ja, hallottátok már a Tobias Sammet (Edguy) féle metal operát(Avantasia)?Szerintem tökjó.

Sziasztok!
Én Heawy Metal-t hallgatok, és Kedvenceim a Pokolgép, Ossian, Akela, és szerintem a Tûzmadár is nagyon jó! Ha van itt köztetek olyan aki legfõképp ezeket szereti, az írjon. De amúgy meghallgatom a System of a Down-t, és a hozzá hasonló bandákat is.
Szevasztok.

Én most olyan Thrash metal-t vagy mi a szöszt hallgatok. Van a ChroniX Rádió. www.chronixradio.com . Onnan felvettem vagy 200 számot StreamRipper-el. Semmi hiba. 128 kb/s. Szerintem jó.
Amúgy a kedvenc bandám a System of a Down. Náéam nincs annál jobb.

Dying Soul
As u wish, close.

Igen, és akkor mi van? Az a 6 nem azt jelenti, hogy nem szabad arról beszélni, hanem azt, hogy csak hatan beszéltek róla. Majd te szaporítod a heavy metalról szóló hozzászólásokat. Teljesen felesleges ezért külön topikot nyitni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dying Soul
Jahj sry, csak összeírtam egy txtbe mit hallgatok, mert nem tudom sose elsorolni, és csak úgy spontán beszúrtam, egyedül Ákos, és a Potf nem metál onnan 😄

Dying Soul
6 Találat a 375 hszbõl..hm

Herr Lehrer
Ákos mint metál?ez nekem még új😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Csak nekem jelenti az alcímében levõ 3 pont azt, hogy az egy folsorolás?

Rákerestél abban a topikban a "heavy" szóra?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dying Soul
Pl Majom a ketrecben, Indiántánc, Utolsó hangos dal, 1984..

Taranov
Ákostól melyik számokat szereted? Nekem õ a kedvencem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dying Soul
De pl a heavy nincs ott, pedig nagyon sok elõadó alkot heavyben is.

DEXTER92

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

ngcsnet
<#idiota>

Dying Soul
heavy, prog, goth, power

Charon, Lordi, Edguy, Dream Theater, Sonata Arctica, Conquest, Stratovarius, Kotiteollisuus
Crossborns, Evol, Apocalyptica, Hammerfall, Korpiklaani, Nightwish, Marilyn Manson, Poets of the Fall
The 69 Eyes, Lacrimosa, Ákos, Árnyak, Alhana.

Milyen metált hallgattok?
Ki a kedvenc elõadótok?
Melyik a kedvenc dalotok?

← ElőzőOldal 2 / 2