Röplabda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huhh, szép volt a mai győzelem, Kint vagyunk az EB-n!

Az előzmények ismeretében pedig külön megérdemeltük.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Labbal erinteni a labdat teljesen szabalyos, nem csak akkor ha veletlenul pattan ra. Passzolni is lehet labbal, csak semmi ertelme :)
Igazabol amit eltudsz erni labbal, azt eltudod erni kezzel is :)

ates84
Sziasztok!

Egy vitás kérdés eldöntésében szeretném, ha segítenétek. A vita tárgya az, hogy a röplabdában lehet-e lábbal érinteni a labdát. A legújabb FIVB szabályzat szerint igen, de ott nem írják le egyértelmûen, hogy csak akkor, ha véletlenül találat éri a lábat, vagy hogy rendesen akár passzolni is lehet-e lábbal.

Én úgy emlékszem, hogy lehet lábat is használni. Fõleg mentéseknél jöhet szóba ez a megoldás.

Röplabda Utánpótlás Nevelõ Központ Illés László vezetésével várja Budapesten 8-16 év közötti, a röplabda (strand- és park röplabda is) iránt érdeklõdõ gyerekek jelentkezését. Állandó edzések, klubprogramok, táborok, versenyzés. BõWEB:
Ismertetõ (pdf)
Internet
Illés László
röplabda szakedzõ
06-20-980-9277
[email protected]
Szijjasztok!
Nagyon szeretnék röpire járni a barátnõmmel Pesten!Ha valaki tud vmit az írjon ímélt: [email protected]
elõre is kössz.csá.
www.edzotaborok.hu - egy oldal a sportegyesületeknek, edzõknek, tábort szervezõknek.
Sziasztok! a barátnõmmel két évet játszottunk a sulicsapatban, de szeretnénk már kissé komolyabban is csinálni a röplabdázást. 17 évesek vagyunk, talán már egy kicsit öregek, de nem tudtok ajánlani egy jó budapesti röplabda szövetséget/egyesületet ahova még be is vesznek? nem lenne utolso dolog ha még tudnánk esetleg versenyre is menni. szeretnénk végre egy igazi, jo csapatban játszani :) elõre is köszi
ui.: ha tudtok vmit kérlek irjatok a [email protected]. nagyon köszi :)
Kedves Sportbarátok!
A 2008-as Nyári Visegrádi Strandröplabda és Evezõs Tábor információs anyagát letölthetitek a http://vorsas.hu/files/ropitabor2008.pdf hivatkozáson. Még van lehetõség a jelentkezésre. Ha felkeltette érdeklõdéseteket, kérlek jelentkezzetek nálam, illetve tájékoztassátok ismerõseiteket, barátaitokat! Csoportok jelentkezését is szeretettel várjuk.
Üdvözlettel:
Illés László
röplabda szakedzõ, táborvezetõ
[email protected]
06-20-980-9277
Sziasztok.
Nem tudtok véletlenül olyan helyet ,ahol kezdõ röplabda oktatás van? mert a barátnömmel sokat röpiztünk tesin még tavaly, de idén már nincs tesink sajnos:(...és a röpi nagyon hiányzik:)
Elöre is köszi,sziasztok:)
En jarok, bar a topik nem nagyon porog. De en attol meg imadom a roplabdat :D

hi! jár még ide vki rajtam kivül???
HAJRÁ BSE FCSM
Zillo
iskolaban altalaban röpizni szoktunk,en nagyon szeretem.jobban,mint pl akosarat,v a kezit.

Alah Alik Ya Sidi!

Úgy vártam a szerdai röplabdameccset (páros)! Erre nem jött el a társam..:( És még be sem jelentette..:(
bens
én röplabdáztam 11-14éves koromig. még most is szoktam néha suliban :-) az egyetlen labdajáték, amit meg tudtam szeretni.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

én is játszom, és nagyon szeretm a röplabdát

u.i: Magyar Kupa döntõjében: Kazincbarcika - Kaposvár 2:3
katt a képre aztán pedig a beszúrni kívánt kép url-jét másold be(azt pedig ugy tudod megnézni, hogy a képre jobb katt és tulajdonságok)

csonkahuga
vki segítene h hogy kell ide kitenni képet?

HAJRÁ BSE-FCSM!!!!!!!!!

csonkahuga
igen itt, de ez a felnõtt csapat:)

HAJRÁ BSE-FCSM!!!!!!!!!

ja és a röpis csajok jól néznek ki <#ravasz1>

DEXTER92
#2 Ez jó (hosszú) story volt! <#eljen><#hehe>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

ÉLjenek a sarkadi Ady-Bay-is röpis csajok:) fõleg egy közülük:)
KIRÁLY A RÖPLABDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0ppika
Még szakközépben nyomtuk testnevelés órán, szerettem ...<#ravasz1>

http://epica.nl

jó sport :D
csak suliban tolom, szerválni nem tudok, de egyébként jól megy ;)

bigfoot
Én nem játszom sehol,de ez az egyik kedvenc sportom!

Taranov
Nem egyedületben, csak a suliban :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
ebben?:)
[nem tudja,nem szakértõ,nem ért hozzá, <#lama>]

csonkahuga
én 1ébként a BSE-FCSMben játszom...

HAJRÁ BSE-FCSM!!!!!!!!!

csonkahuga
egyesületben???
meikben?

HAJRÁ BSE-FCSM!!!!!!!!!

Taranov
Én is röplabdáztam, tetszik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

csonkahuga
<#eljen>:D

HAJRÁ BSE-FCSM!!!!!!!!!

DJ Skyline
én 1x röplabdáztam tesi óra alkalmával!<#vigyor5>

csonkahuga
Ez a fórum a röplabda ,e szent játék híveinek fóruma.
Ide írhat mindenki aki röplabdázik, röplabdázott,röplabdázni fog, vagy aki még életében nem látott még röplabdát!
EZENNEL MEGNYITOM A FÓRUMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csonkahuga<#integet2><#integet2>

HAJRÁ BSE-FCSM!!!!!!!!!