Grand Raid Offroad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZoltanZen
Én játék élményben nem kételkedek, ha márcsak az 1nsane-re gondolok. Szerintem ez remek kis játék lesz. Nem tudjátok hol találok róla demót?
A gépigénnyel ne törödjetek, már 2005-ben elkezdék a fejlesztést, ennyi idõ alatt egy nagyon jó grafikus motort tudnak elõállítani. Példának itt fellehetne hozni a half life 2-t.

A noob-ok támogatója az MSX.

gordonmail
Képekbõl ítélve király lehet, bár jól néz ki, de a játékélményben ici picit kételkedem.

(O_o)

nagyon gagyi<#gun><#boxer><#violent><#falbav><#banplz><#gonosz2><#bdead>
Fec papa
ez szerintem megfelelõ utód lesz a 4x4-re <#worship><#eljen><#nyes><#smile><#wink><#nevetes1><#awink><#taps>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

és hol vannak képek?
Mikor jelenik meg?
ngcsnet
jó a graf & kúl lesz

<#smile><#eljen>

Nem látszik rossznak<#smile>

:o)
Zocsi
Hmmm... elõzetes alapjánan jónak tûnik, de a pálya-autó interaktivitás ebbõl is kimaradt... <#kuss>

VRSDM
de nem tagadlak téged, sem, énis néha meglepõdõök (bocs hogy folyton a FEAR-el példálozok de sztem ma, ottvan a legjobb fényjáték, szoval énis néha csak lesek hogy ezt az én asus9550GE-m tudja??? 😄 de igazad van részben

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
nemtudom te hol laksz, nem vitázni akarok, de nekem pl. a haveri köröm 30%ákanak megy a gépén pl. a FEAR soft-shadows al, szoval ... meg attol is függ mijen minõségü az, mert azért amit majd az ut07 produkál 😄😄😄 nemgyözöm csodálni a képeket ...

"mert a soft-shadows még eléggé komoly effekt manapság."

Ma már minden hardverbõl megy. Egy közepes kártyából is nagyon durva fény és árnyék effekteket lehet kihozni.

vazze! elõször azt hittem fényképek <#wow1>
VRSDM
mellesleg ha van DEMO-ja linkeld már mert nemtudom hogy van-e, mert sztem rohudtl nincsen

VRSDM
mondjuk attol hogy nincs talajra vetett árnyék, azért a kocsin meg durván van fény-árnyék szóval... arra meg számolhat mert a soft-shadows még eléggé komoly effekt manapság.

a demója vetekszik a most wanteddel
sõtt árnyék sincsen hanem valamilyen paca az autó alatt 😄

VRSDM
bocs, az O.Flaspontos gyerekenek akartam igazat adni

VRSDM
sweech-nek (bocs de elég olvashatatlan a font) van igaza, gondold végig ha kicsit is értesz hozzá, mit kell it számolni??? a kocsit, ami tény hogy polygongazdag, de ez már manapság minimum, emeltt ottvan a sivatag, a nagy ivek miatt nemkell sok él, azaz ezsem valami nagy dolog, egyedül a textúrák amik nagyon jok, de a talajojn az ismétlõdik szoval azse vészes, emlett egykét effekt, fény árnyék stb,
nemértem mit oltogatjátok hogy ez csak ingame lehet, nézdmár meg az UT07-et, vagy az oblivion-t, gyerekek, 2010ben nagyon lelassul a gépfejlõdés, szoval ez simán elvárható...

phunky
terep tárgyakkal bizti nem leszünk elhalmozva.
de majd megláttyuk mit hoznak ki belöle,kivi vagyok. <#lama><#lama><#lama>

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

sweech
az utolsó elõtti kép nagyon teccik <#smile>

Sanyix
Miért? Mert a uccsó kép szét van blurozva? 😊
Amúgy a többi is ingém lehet. Mivel nem a szépségtõl függ a gépigény, hanem az egyszerûségtõl/bonyolultságtól. A sivatag nagy részében csak homokdombok vannak. Ezek egyáltalán nem bonyolultak, tehát simán megoldható hogy így nézzen ki.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Oké mehetsz az ikszbokszoddal a konzolos fórumba, pá! Nem kell itt károgni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

gergod
A legutolsó kép az egyedüli ami a játék közben lesz az összes többi max intro ként lesz a játékban. Az utolsó kép hát hányingert keltõ legalábbis.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

sweech
hát ez wow

Ma2ska
Ha ezek ingame képek, lehet fáradni kedvenc pc üzletünkbe fejlesztés cimszóval. X360 gamereknek ilyen problémája nem lesz. A kiváló grafikáju Advent Rising hez ajánlott 3200 proci után el lehet képzelni ennek a gépigényét. Persze majd nyilván kitünõen lesz optimalizálva ez is,gondolva az ésszerüen fejlesztõ játékosokra. / ami a csóróbb szinonimájaként is felfogható/

VEGRE!! ..mar nagyon regen varok egy ilyen jatekra, ahol marha sokat kell menni (mind a Dakarban), es EN dontom el merre megyek, nem egy palyan kell vegig mennem!! VEGRE!! ..viszont azt remelem hogy a grafikus motor nem a Street Legal-hoz hasonlo, mert akkor dobhatom ki a gepemet a p*csaba...
Sanyix
hú ha ez ilyen lesz, kvajólesz 😄 évek óta nem volt jó autós játék.

Mr.Macho
1nsane rules 😊)))))
Broafka
szép, nekem tetszik, de nem tûnik valami izginek <#sniffles>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...