Jó koncertek mostanában?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 nap múlva lesz Cooky Show a Jégteraszon. Még sose voltam "korcsolya dicon" szóval túl sok okosságot nem tudok hozzáfûzni, de szerintem biztos király lesz, hisz külön mind2 jó kis móóka 😊...tehát együtt sem okozhatnak csalódást.

Január 15.-én lesz a Havas Fesztivál keretein belül több ingyenes koncert is. Fellépõk: Horváth Tamás és Varga Viktor (a Csillag Születik), Lajtai Kati(Crystal énekesnõje), Machine Mouse. Szerintem mellette szól, hogy könnyen megközelíthetõ, ingyen van :p és lesz forró tea is (amit én személy szerint imádok!!!)
hát eddán én se szoktam vásárolni, plázában viszont igen 😄
szerintem ott több dolgot lehet venni 😄
eddára nem megyek vásárolni.
kivéve ha vásárolni mész 😛
akkor már inkább az edda 😄
most vasárnap edda koncert!!!
allee témában meg annyit hogy latinnak vége.. most jön a gospel 😄
Hát, akkor azt nem vettem 😄
Mindent kinézel elõre, vagy hogy? És mi van ha olyan hiba csúszik a számításodba mondjuk, hogy elvitték amiért mentél? Akkor csak megugrik az a 3-4 perc... 😊
Én megszoktam tervezni a vásárlást, nem a sorrend tekintetében, hanem h mit akarok venni 😄 Csomó ember van, aki csak úgy bemegy egy boltba, sétál, csetlik-botlik azt se tudja mit akart, aztán egyszer csak vesz valamit amit meglát 😄 Én mindig tudom elõre h konkrétan miért megyek, 3-4 percnél tovább csak a sorbanállás miatt tarthat számomra egy vásárlás 😄
Azért ennyire részletesen szerintem felesleges megtervezni egy vásárlást, már bocs 😄
De a lényeg, h a vásárlás folyamatát ezek szerint má megtanultad 😄
jó persze lesz sorrend 😄
megyek vásárolni és közben hallgatom a zenét, nálam a vásárlás az elsõ 😄
Egyszerre akarod élvezni az elõadást táncolni tanulni és vásárolni? Nem sok ez így egyszerre? 😊))
nem ismerem õket, de latin táncnál mindíg a teljes színpadot körbetáncolják. akár még tanulni is tudok belõle 😄
Szerintem nem hangzik rosszul, mit gondoltok? 😊

15:00 Super Grupo Cuba (Habana)
16:30 Septeto Cubano és az Academia de Baile Salsa Diabólica
18:00 Super Grupo Cuba és az Academia de Baile Salsa Diabólica
hát charlie jó volt.
de több vásárlást terveztem... sajnos vissza kell még mennem 😄
hellobello
Hát akkor errõl lecsúsztam 😞
Na mindegy akkor majd legközelebb. A latinnál kik lesznek, valami ismertebb elõadók ?

Úgy legyen, de most néztem, hogy sajnos már a sztár hétvégének vége, szal most majd a latin lesz, de az is érdekel 😊
hellobello
Én Charlie rekedtes hangjáért vagyok oda, amúgy is születõben az új Charlie Király L. Norbi személyében. Lassan lesz közös koncertjük is. 😄😄

Az a showder band szerintem igényes lesz, mindig nagyon jól zenélnek a mûsorban is
Mi az a joulupukki? 😄
Egyelõre azthiszem meg maradok Charlie-nál.
Xfaktornak milyen koncertje lesz?
Plázatúra rulez!!!! 😄
Ja és,hogy a témánál maradjak az x faktor koncertre tényleg nincs már jegy mert én ilyesmit hallottam?!?!

Sziasztok ti mit tudtok arról,hogy jön e joulupukki a vörösmarty térre?

Egy egésznapos plázatúra nekem már sok, de van, hogy én is eltöltök pár órát, esetleg beülök beszélgetni valakivel.
mindenképpen. egyedi hangulata van ilyenkor a plázáknak, mindíg tartok egy egész napos plázatúrát, amikor az összeset megnézem ami pesten van.
de ha már híres elõadók jászanak napközben akkor azért biztosan többet leidõzök 😊
8-9 között, azért necces lenne. Gondolom akkor már olyan sok ember nincs ott. De szerintem így napközben jópofa, hangulat teremtõ erejen van.
6kor? azt hittem késõbb, olyan 8-9 között 😄
bár engem inkább érdekel akkor már a vásárlás ott, úgyis jön a karácsony meg a brutális akciók 😊
A 11.kerületben a körtér közelében van. A fehérvári út és a bocskai út keresztezõdésénél.
Egyébként 6kor kezdõdik, ha jól emlékszem.
Somló Tamás élõ unplugged koncert december 12., Szikra Mozi

Charlie-t szeretem, szeritem nagyon jó hangja van 😊
de hol van az allee?
Alleban lesz Charlie és a Budapest Jazz Orchestra koncert szombaton. 😉 Még sose voltam Charlie koncerten, talán majd most. Úgyis akartam venni egy cipõt a hétvégén.
Egészséges fejbõr dec 29-vagy 30 évbúcsúztató

Hi!

Október 20. Replika (Baja)
Október 21. Mátyás Attila Band (Pécs)

sajnos én csak az utóbbira juthatok el, Replikát Rockmaratonon láttam tavaly, de akkor nagyon jól nyomták, tetszett

halexandra
helo!
aug.17-21-ig haverokkal tervezünk egy kis kirucanast.cél dombrád tiszapart!!!tudja vki milyen koncert lesz?20-án?

Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Desiderata
egyenesen hangverseny 😊
Lacee
tök jó, nem is tudtam hogy "élõben" is nyomják.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bizony az 1 koncert lesz!
Lacee
az koncert? <#nezze>

Mondjuk a szombati Tiesto az nem lesz nagyon rossz..
Akinek még nincs jegye az itt megpróbálhat szerezni egyet:
Katt
Lacee
a szokásos éves búcsúkoncert-turné 😄

Április 15. Omega Kozármislenyen, és valszeg utána külföldön. Ha az anyagiak összeállnak, akkor pedig szeptemberben a 45.jubileum alkalmából ötödször is nagybuli a Puskás Ferenc Stadionban. Szal lesznek jó koncertek mostanában:-)
McGrady
én csütörtökön megyek European Mantrára 😊
Nem fogom megbánni 😄

Kuss!-magyarázta.

Biztos mindenki csak évente jár 😊

Lacee
na nehogymár senki ne járjon koncertekre az SG-rõl...

Lacee
2006.02.25 Gödör, szokásos évenkénti Quimby Falshang!
Fellépnek: Nemes Zolika, Kamu, Chakra Hacker és persze a Quimby 😊

HS7 koncert lesz marcius elején a Gödörben😊
Oldal 1 / 2Következő →