Jó koncertek mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem ott több dolgot lehet venni 😄
allee témában meg annyit hogy latinnak vége.. most jön a gospel 😄
megyek vásárolni és közben hallgatom a zenét, nálam a vásárlás az elsõ 😄
15:00 Super Grupo Cuba (Habana)
16:30 Septeto Cubano és az Academia de Baile Salsa Diabólica
18:00 Super Grupo Cuba és az Academia de Baile Salsa Diabólica
de több vásárlást terveztem... sajnos vissza kell még mennem 😄
Na mindegy akkor majd legközelebb. A latinnál kik lesznek, valami ismertebb elõadók ?
Egyelõre azthiszem meg maradok Charlie-nál.
Xfaktornak milyen koncertje lesz?
de ha már híres elõadók jászanak napközben akkor azért biztosan többet leidõzök 😊
bár engem inkább érdekel akkor már a vásárlás ott, úgyis jön a karácsony meg a brutális akciók 😊
Egyébként 6kor kezdõdik, ha jól emlékszem.
de hol van az allee?
Október 20. Replika (Baja)
Október 21. Mátyás Attila Band (Pécs)
sajnos én csak az utóbbira juthatok el, Replikát Rockmaratonon láttam tavaly, de akkor nagyon jól nyomták, tetszett
aug.17-21-ig haverokkal tervezünk egy kis kirucanast.cél dombrád tiszapart!!!tudja vki milyen koncert lesz?20-án?
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Akinek még nincs jegye az itt megpróbálhat szerezni egyet:
Katt
az király lehet! <#wow1>#wow1>
Fellépnek: Nemes Zolika, Kamu, Chakra Hacker és persze a Quimby 😊