Melyik a kedvenc csokid ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
After eight kedvenc, de a toffife sem rossz😄
ja meg a milkából az aminek a közepén fehér massza v csoki van(alpesi tejkrémes)n meg persze kinder choko bons áá nyammi. Í megyek is és veszek 😄
ja meg a milkából az aminek a közepén fehér massza v csoki van(alpesi tejkrémes)n meg persze kinder choko bons áá nyammi. Í megyek is és veszek 😄
Sport szelet! ^^😊
Gombóc Artúr ?
Amúgy a boci csoki a legjobb. Na meg az ír whiskey!
Amúgy a boci csoki a legjobb. Na meg az ír whiskey!
"A kerek csokoládé, a szögletes csokoládé, a hosszú csokoládé a rövid csokoládé, a gömbölyû csokoládé a lapos csokoládé... az egész csokoládé, a megkezdett csokoládé..."
Na ki mondta? <#idiota>#idiota>
Na ki mondta? <#idiota>#idiota>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ilyen kávés tejszínes, fehér csoki, ritka...nem nagyon lehet itthon kapni...nem is tudom a nevét, csak azt, hogy...finom 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tudok ennél jobbat chili+gránátalma+csoki érdekes íz keverék. Nem olyan amit mindennap eszel, de egyszer-egyszer nem rossz.
Nagyon szeretem a kekszes csokikat is, de az már nem csoki, hanem kekeszes csoki, az meg kicist más 😊 Amikor csokiról beszélek, az nálam egy tábla klasszikus coskit jelent ^^
Egy igazi csokiszakértõ tudja, hogy halmozni kell az élvezeteket. Pl chili+csoki <#vigyor2>#vigyor2>
Túl sok a jóból? Ilyen nincs sosem lehet elég a csokiból!!! Ez alap szabály, én tanítsalak meg erre is! Ifjú padavanom
Ezel egyetértek. Csak a sima milka finom, a többi az már túúl sok a jóból 😛
Nekem a marcipános dolgok jönnek be a legjobban. Pl: Szamosmarci, Milka marcipán szaloncukor most ami aktuális lesz szerintem <#eplus2>#eplus2>
Ezek gyerekkoromban még finomnak mondhatók voltak,de mostanában vagy rosszabbat csinálnak vagy csak én lettem igényesebb a csokikra de valahogy nem az igazi! Inkább a Milka vagy esetleg a Boci a magas kakaó tartalmú csokikat annyira nem csipázom.
Az én kedvencem a Bounty és az alpesi milka (itt fontos megjegxezni, hogy a sima és csakis a sima).
Ami nem sima milka, azt egye meg más. 😊
Ami nem sima milka, azt egye meg más. 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
nekem a szamba meg az eperjó ízlik, a kapucíner meg a bohóc nem rossz, az autós és a lottó viszont megvallom õszintén nekem nem ízlik..de tény ami tény,6/4-es arány nem rossz😄
Szoffer te küldtél már be?😊
Szoffer te küldtél már be?😊
* hiányzik róla az eperjó, az is nagyon zsír
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
a csoki nálam itt kezdõdik, aki ezeket nem szereti az haljon éhen 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Persze, hogy nem elhanyagolható😄 így legalább van mit vágdosni meg küldözgetni😄
sok milkát hozott a mikulás?😊én is reméltem h milkát fog hozni, már persze nem csak az xbox miatt, de az se elhanyagolható mondjuk..😄
jól néz ki az xbox, de kár, hogy venni nem lehet... mondjuk minegy mert sok csoki összejött mikuláskor, szóval simán nyerhetek is akár😄
az kemééény😄 beleszerettem😄😄😄😄😄 hol lehet ilyet venni?😄
láttad már a lila xboxot?😊
de az nagyon jól nézhet ki😄 egyébként is szeretem a lila cuccokat😄
persze, lila a mikulás😊tök jól néz ki😄 igen, én is kevés jó mikulást ettem még eddig, belõlük próbálok márkásat venni..például a milka ugye alap..mondjuk milkába jó minden,nem csak a mikulás, hardcore milka fan vagyok😄
Szerintem azért a döntõ többség nem valami finom😞 mindenek olyan íze van mintha romlott lenne😄 és a milkásnak a színe az lila?😄
persze,minden csokimikulás normális😄 szerintem a milkáé elég jó például..én nem szeretem azokat a mikulásokat, amelyeknek nagyon vastag a csokija..kaptam már párszor olyat, de azok ehetetlenek..nah de majd most mikulásra meglepem magam valami finommal..😊
meg éjjelnappalikba az ember elég ritkán is megy... amúgy csokimikulásból ki milyet szeret? van egyáltalán normális?
én éjjel-nappalikban szoktam találni gyöngyszemeket, ott mindenféle régebbi kiadású csoki is van, vmiért onnan nem viszik el az emberek..lehet azért mert drágább😊
Ha meg nem találsz, keress valami más Milkás csokit, szerintem mindegyik nagyon finom 😄
csak keresni kell, sok 100-as kereskedésben is ki-ki lehet fogni gyöngyszemeket, mint pl. a citromos robbanócukorkás 😉
fry day fry day sálálálláláá
sajna a tescoban nem találtam.. azt akartam igazából megtudni, hogy árulják e még egyáltalán, mert rég nem találkoztam vele
Én nemrég láttam egy kis boltban a III. ker-ben úgyhogy biztos van máshol is 😊
Mindent lehet 😉 Egyébként ha Tescóban nem találsz akkor nincs 😄 És Milkábol tényleg a robbanócukros a legjobb 😉
fry day fry day sálálálláláá
valak inem tudja hol lehet venni vagy lehet e még Milka Choco & Rice csokit?
Valaki nem tudja h jelenleg hol lehet kapni chilis és robbanócukros milkát??? Megköszönném a segítséget.
Sztem a zöldtea íze pont passzol. eddg is a kitkat keverte legjobban az ízeket. ezt már mások is mondták nekem. a mogyoróvajasat pl senki nem keverte ilyen jól.
Hát nem tudom, én nagy teás vagyok és a zöld tea ízvilága alapból bejön, a zöld teás Nestea-t is sokan nem szeretik én speciel imádom. Így meg ha a tea keveredik az egyik (szerintem) legjobb csokival...bepróbálnám na! 😊
Sztem a teát fölösleges keverni a csokival :F Sokkal jobbakat találni lent. Bár ez csak az én izlésvilágom. Én maradnék a 'rendes' izeknél pl narancs,sztacsatella vagy akár még a menta is
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Hmm zöld teás KitKat, errõl már hallottam, ha jól tudom a németeknél is lehet kapni. Na erre kíváncsi lennék nagyon...
Ez milyen lehet??