Bolton Wanderers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bolton W. <2 - 0>2 - 0> Tottenham H.
9' <1 - 0>1 - 0> K. Davies
13' <2 - 0>2 - 0> I. Campo
73' Y. Lee
9' <1 - 0>1 - 0> K. Davies
13' <2 - 0>2 - 0> I. Campo
73' Y. Lee
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sejtettem, hogy kemény meccs lesz az Arsenal ellen, de, hogy kiejtik õket, azt nem gondoltam!
Szép!
Szép!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szerintem a mostani Blackburn ellen jó ez a döntetlen is, bár azért lehetett volna egy-két gól is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kaíváncsi vagyok mi lesz a Watford ellen ma, szerintem nyerni fognak, bár nem tudom milyen kerettel játszanak?!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Iván Campo könnyen elhagyhatja a Boltont, hiszen a játékos kérõje az RCD Mallorca.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nálam is kb.. nagyon jól nyomja még mindig az öreg..
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Köszi, azt hittem nem fog tetszeni, sokáig nem tudtam, milyet csináljak.
Remélem megnyerik az UEFA-t, bár néha beleszaladnak egy-két nagyobb vereségbe, pl: Man.Utd ellen, de most a pool ellen szépen játszottak.
Remélem megnyerik az UEFA-t, bár néha beleszaladnak egy-két nagyobb vereségbe, pl: Man.Utd ellen, de most a pool ellen szépen játszottak.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nagyon sokat fejlõdtek az elmúlt pár év alatt!
Jó kis csapat!
Jó kis csapat!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
idegenben nagyon gagyik(manu ellen 4-1,chelsea ellen 5-1-re kaptak ki), viszont otthon elég meggyõzõek tudnak lenni(pölö a mai meccsen vagy az arsenal ellen egy sima 2-0), jó csapat amúgy, szimpatikus focit játszanak.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nagyon sok angol csapatnak nyitottak itt topicot, ennek eddig még senki, pedig nagyon jó kis csapat. És persze az UEFA-kupában is neki szurkolok, meg a Premier Ligában is elõkelõ helyen szerepel.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Manchester ellen nem villogtak túlzottan múltkor
nah mielött beraknám a bannert lökhetnél egy kis infót a csapatról, mert nem hiszem hogy ezért a pár sorért nyitottad
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Bolton-Liverpool 2-2
10' Jaidi <1-0>1-0>
67' Gerrard 11-es <1-1>1-1>
71' Diouf <2-1>2-1>
82' L.Garcia <2-2>2-2>
10' Jaidi <1-0>1-0>
67' Gerrard 11-es <1-1>1-1>
71' Diouf <2-1>2-1>
82' L.Garcia <2-2>2-2>
CHELSEA FOOTBALL CLUB