Soundblaster X-Fi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Maxx a hangszóró fáradhat el a használattól a értelmes idõn belül, az IC-k nemnagyon :D
+ Én már használtam az x-fi-n kb.3 hónapon át a gitárt. Tehát ha eddig nem volt baj, akkor nem is lesz vele?
Errõl most hallok elõszõr :) Ki mondta hogy baj ? Akár 96kHz/192kHz en is használhatnád, csak az a kérdés mire akarod majd használni. Mert ugye AudioCD-re kiírásnál.....
Ha sose torzított a gitár a régi hangkaridon, ezen is hibátlanul fog menni. Természetesen megértem ha félted, én is így teszek :D
Ilyen csacsiságot ne írjunk azért :D Javítani a hangminõséget semmi nem tudja, az a felvételnél adott, maxx csak valami nem rontja el.
Talán van valami technikai adata a kimenetének. Az alap vonal jel 0,775mV 47kohm ha jól emléxem. Na ha az e felett dolgozik akkor minden megtörténhet, ha ezek érték körül, akkor mehet a vonal bemenetbe.
Ha meg egy hangkari bírta, akkor egy másik is fogja. Amúgy ha magas lenne csak a bemeneti jel a hangkarinak, akkor torzítana mint a fene ha sokkal magasabb akkor kivégezné, ha neked jól szólt, akkor nincs mitõl félni.
Amúgy a gitárral tökéletesen ment. + az öcsém basszusával is. A mikrofon portra kötöttem és guitar riggel, amplitube2-vel használtam. Elõre is köszönöm a segítséget. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A rosz viszont hogy pl a Ventrilo közbe behal a köv restartig. Cóval XP:Vista 88:0, de még nyüstölöm, hátha a Ventrilot is belehet rakni Alchemybe.
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy meg mindegy mi a szórakozás típusa/lefolyása, ha a végén sikerélményed lesz, az a szórakozás :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Viszont érdemes lenne megpróbálni csak hozzáadni az exe-t.
Viszont! ha már ennyire vistát akarok használni, akkor valamit ki kell találnom hotkey-el való primary monitor váltásra, amit ugye vista alatt nvidia nview-ja nem tud mer nincs.
Meg sok sok util se támogat ilyet. (ha valaki tud ilyesmirõl azért szóljon) Ma volt sok idõm keresni melóba.
S találtam egy srácot aki magának otthon megcsinálta "commandline" ba. Közzétette hála ég: itt
Azért írom ide, mert képes a macro váltani X-FI beállítást is így.
Ha ez mûxik, akkor részermrõl elhárult a vista összes hátránya :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hirtelen nem csak balról jobbról lõttek a játékban, hanem hallottam hogy utcán vagyunk szabad ég alatt, hogy verõdik a hang, hogy bemegyek egy helységbe, minden faltípuson verõdõ hangnak más hangja volt. Na ez fel se tûnt hogy hiányzik fél éven át amíg 1x csak meghallottam. Aztán rFactor is, a mögöttem haladó autónál. Illetve CSS nél is, nagyon nagyon, egybõl tudom hogy honnan lõnek mögöttem.
www.smart-bus.hu
EAX hez van az az alchemy program, amivel már vista alatt is van EAX...
Nem tudom leszeeeedniiii ÁÁÁÁÁÁ!! :)))))
www.smart-bus.hu
Saját észrevételem, hogy vista alatt amúgy sincs semmilyen játéknak EAX hez hasonlító hangja sem. Most XP is fenntvan, 5 másodperc játék után eldõlt hogy vistát játékra nem fogok emiatt használni. Teljesen véletlenül került fel XP a gépre, és fél év kihagyás után olyan érzésem volt mintha visszakaptam volna a térlátásomat. :(
www.smart-bus.hu
Más: Youpax drivert használ valaki? Szépen lefut a telepítés, de nem mûködik... :(
Vista 64 bit...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu