Tuning&Stereo Show 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
hurray <#smile>

vagy nem -.-'

streeter
Nah megvan az idõpont srácok.

Tuning&Stereo Fesztivál 2006 július 8-9 Kiskunlacháza repülõtér

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Sziasztok!
Lehet ez nem pont ide való,de mégis ezt találtam a legközelebbinek a kérdésemhez.
nem tud valaki esetleg egy eladó autó CD-hez elõlapot?A tipusa Pioneer DEH 3300R
Ez egy teli elõlap,lenyiló.A válaszokat megköszönném E mail-ban.
köszi, Hali.

Lt.Balu
Halihó!

Amíg nincs TS Show,addig van Carstyling:LINK
Nem ígérkezik rossznak...bár Soprontól kicsit messze van😛

Üdv: Lt.Balu (HA-FUN)

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

streeter
EZ köteezõ minden tuning mániásnak!!!!!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

császtok aszzeretném kérdezni hogy már megjelent az ehavi tuning&stereo?
streeter
Szerintem nem fog lejárni. Ez örök mert mindig lesz valami új amit kitalélnak és a variációk lehetõsége végtelen 😊

ngcsnet
1-2 év le fog járni ez a tuningmánia

Nagyon nagy :-)

streeter
Eddig az elmúlt 2 évben 2szer voltam 😄 És hát ûber állat a rendezvény. Idén is menni fogok az tuti. Tudom az újságban benne lesz mikor van a show de hátha tud valaki valami "nem hivatalos" infót 😄

Még csak a kezem...de ha lábam is kezd, akkor azta a kocsi bánja 😊))

fifi
a vérbeli sztrítrészereknek már viszket a kezük/lábuk... 😄DDDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Skyline
szvsvz elfért volna a téma a TUNING AUTÓ mánia topikban<#nemtudom>

Tufa
Annyit biztosan tudok hogy 2006ban lesz...

Nem korai még egy kicsit?

streeter
Hali!

Ki tud valami az idei Tuning&Stereo SHow-ról?? Megint Gyõrben lesz?