Sony Ericsson W810i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel az ésszel két lyukas konzervdoboz való neked egy zsinórral összekötve, nem mobiltelefon fényképezõvel <#oooo>

-tRs-Landor

hykao
Akár idióta vagy, akár nem, akkor is jobb lenne, ha lenne fedõ rajta...az a "süllyeszés" nem valami sokat ér... 😛
ja! igazad van!! szerintem írj az összes mobilgyártónak, hogy azonnal vonják vissza a mobiltelefonok cirka 80%át, mert te úgy gondolod hogy egy süllyesztett 5mm átmérõjû optikára igenis kell védõretesz!!!44...
idióta.. <#levele><#nevetes1>

-tRs-Landor

hykao
Hagyjuk már a hülyeséget. Nem véletlenül van fedele vagy valamiféle fedõ megoldása minden komolyabb optikai cuccnak. (távcsövek, fényképezõgépek, stb...)
Ne mondd már, hogy felesleges...
hykao
Hát ezt mondom én is. Így - fedés nélkül - könnyû beleujjlenyomatozni - tisztítani viszont nehezebb, mert süllyesztett és kicsi...
volt rajta és ott is felesleges volt
itt is minek? lassan megvan egy éve, nyüstölöm, használom, de semmi baja az optikának..<#nemtudom>

Totti: "szerintem az a legkisebb helyet igénylõ megoldás"
..szerinted ;>

-tRs-Landor

Istencsászár
Lehetne autómatikus kis "fedél" elõtte mint pl egy digitális fényképzeõ gépen... szerintem az a legkisebb helyet igénylõ megoldás és még praktikus is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Azon volt takarás? Meghagyhatták volna. Miért lenne felesleges?
szerintem felesleges volt ez már a w800on is

-tRs-Landor

hykao
Mondjuk valamilyen takarást csinálhattak volna, mert elég idegesítõ, hogy könnyû "belenyúlni", és máris ott egy ujjlenyomat az optikán...
süllyesztve van

-tRs-Landor

Gabor1990
És az optika nem akrcolódik a lencsevédõ hiánya miatt?

Istencsászár
1 kép a fény viszonyok persze nem ideálisak, csak vaktában shotoltam párat😊 de tényleg szép képeket csinál. Örülök ennek a telónak, jó ideig nem is lesz, ne mintha olyan sok lett volna... mindent tud ami kell, de a lényeg a sok memoria amit alapból adnak, nomeg jó kis mp3 lejátszó.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pheaper
hjaa ki élesiti a képet -.-
ugy terveztem h 1 év után vezset új telót (NN91) de megszerettem ezt a telót szal még marad 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

az autófókusz rajta nagyon üt!

-tRs-Landor

SD456
Hy all!

Ha a kamera szép akkor már csak azért is megveszem...<#smile> Szeretek hülyéskedni a kamerával meg ilyenek. Köszönöm a válaszokat.

Bye all!<#wave>

PS3 ID: SDani456

már majdnem egy éve metgvan, ami nagy szó mert gyakran szoktam cserélni a telójaimat! 😄 a w580et bevárom 😄

-tRs-Landor

Pheaper
érdemes ,szép kamera 512 es kártya😮 jó kezelhetõség én nem bántam meg

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

SD456
Hy all!

Én most akarok mobilt venni és ez a mobil küldõleg nagyon megtetszett. Már a Sony Ericsson oldalán már kiprobáltam és nagyon tetszik. Na de érdemes megvenni? A véleményetekre lennék kiváncsi.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Nekem van témaszerkesztõm ha az kell.
Vegyél fel MSN-en és átküldöm
[email protected]

eladó HPM-70, és HPM-82 es fülhallgatók! HPM-70: 3000+posta HPM-82: 8000+posta
érdeklõdj a [email protected]

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Pheaper

Naon fontos lenne v.ki ha tud oan helyet és progit vagy nem is toom h mivel lehetne azt megcsinálni h mások leenek az ikonok a menüben az szóljon szal az ikonokat szeretném v.hogy megváltoztatni aki tudjha h hoan kell az PLS írja le 1000000köcce
Istencsászár
Ezaz😊 kösz!

Pheaper
arra én is emléxem de enekm az t630 on volt útána nézek
szerk itt 1 😊

Istencsászár
A T310i esemen volt alapból egy Minigolf játék ami elég igényes volt. Annak van valami újabb verziója? pl 810ire?

Pheaper
Hasznos dolgok, amiket tehetsz a FAR Managerrel
Kamerahang törlése
Menj az FS/tpa/preset/system/sound könyvtárba, majd töröld a camerashutter.3gp fájlt. Ha az autofocus hangját is törölni szeretnéd, akkor a camerafocus.3gp fájlt is töröld.

MobilePrint törlése
Menj az FS/tpa/preset/system/ams könyvtárba, és töröld a MOBILEPRINT.jad és MOBILEPRINT.jar fájlokat és felszabadul 361kb memória. Egyéb szükségtelen játékok és midletek a következõ könyvtárban találhatók, és törölhetõk, akarat szerint: FS/tpa/preset/default/java. Az FS/tpa/preset/wizard könyvtárból törölheted az 5 legnagyobb GIF fájlt.

SMS hangok megváltoztatása
FS/tpa/preset/system/sound

Töröld a message alert fájlokat, majd rakd fel a helyére az újakat, ugyanolyan fájlnévvel
(messagealert1, messagealert2....)

Akku lemerülõ hang törlése
Menj az FS\tpa\preset\system\sound\lowbattery.mid fájlhoz, majd irasd felül egy ugyanolyan nevû fájllal, aminek nincs mérete.

g) Kikapcsoló hang
Menj az /fs/tpa/preset/system/settings könyvtárhoz

Másolj oda bármilyen MP3-at és nevezd át a következõre: SHUTDOWN_SOUND_SEMC.mp3
Ezután ezt a hangot fogja lejátszani kikapcsoláskor.

link

hykao
Ez még jó is lenne, ez az USB-n keresztül töltési lehetõség - ha eldönthetném én, hogy töltse-e vagy sem, ÉS ha feltöltené rendesen, nem csak 88% körülire...
Istencsászár
Hát ez LOL, akkor csak szükség esetén fogom rákötni... jó tudni... bár nem mintha anyagilag tönkre vágna egy aku, de ebben egy ki pénzcsinálást érzek. Ha tõteni akarom ott a töltõ...

Pheaper
ilyenekbe nem igazán kaarok bele nyúlkálni mert ha elbaxom akkor cseszhetem de haverom tudja mit hogyan kell 😊

zsír, köszi, majd kiprószálom

ui: láttam olyan módosítást is hogy pl extra hangerõ 😄 azt nem nézted?

-tRs-Landor

Pheaper
húú 😛

Pheaper
akkor le is irom :
elõször is akinek van garija az most el fogja veszteni és csak saját felelõségre csinálja
1. legyen a gépen SEUS (ez csak a végén kell majd)
2. FAR-manager 1.70 instalálása link
3.ezeket : SEFP v01004SEFP v010051töltsd le
4. majd regelj erre az oldalra : link
5. tölsd le ezt a fájlt db2010cid49_4_alpha.rar.zip
a letõltõtt db2010cid49_4_alpha.rar.zipet csomagold ki a C:\Program Files\Far\Plugins\ ba de Csak a SEFP mappát
6. szedjétek le a phone x++ innen
7.ezt
és eztszedjétek le
8.ja és a memoria kártyát és a simet vegyétek ki
9.nyissátok meg a XS++ start,katt a slash main firmwire ra és keressétek meg a : w810_p3k_dcu.49R.ssw ezt (ebbe van benne :db2010cid49_4_alpha.rar)
10.miközben rádugjátok a telót a kábelre nyomjátok meg a C folyamatosan MINDIG és ha nem jó akkor huzzátok ki és vegyétek ki 5 percre az akksit
11.igy kell kinézni
12. most vegyétek ki az aksit 5 másodpercre
ja és ne próbáljátok be kapcsolni a telót nem fog sikerülni
13.jöhet a far manager és a SEFP plugin
14. nyissátok meg a fart majd Alt+f11
15. válaszátok ki a SEFP majd igy nézzen ki
16.és most lehet böngészni a telóban DE NE TÕRÕLJETEK SEMMIT ki!!
csak az FS/tpa/preset/system/desktop/flash
és ide rakjátok CSAK az SWF fájlokat
néhány téma:
link1
link2
link3
ha ezek megvannak addig nyomjátok a viszát amig olyat nem láttok hogy shutdown és akkor YEs bezárhatjátok a fart
és nyissátok meg az XS++ -t és amit a 9 es pontban leirtam azt csináljátok meg ezzel
és most már csak a szoftver frissités maradt ha bármi kérdés van szólljatok és adok priviben msn cimet és segítek 😊

hykao
Igen, de a MyPhoneExplorerben csak Com1 és Com2 választási lehetõség van, a Win meg azt hiszem Com5-höz rendelte... Mindegy, felinstalláltam a PC Suite-ot, és utána már megtalálta a telót az MPE is. ...de ez az USB-n keresztüli rátöltögetés baromi idegesítõ dolog...
precision
Eszközkezelõben nézd meg a Portok (COM és LPT) résznél hogy melyik portot adta a windows az usb kábelnek, nálam pl COM1, de elõfordulhat bármi. Ezt a portot kell megadni myphoneexplorerben és mûködni fog.

Bazinga!

hykao
Aham. Hát elég idegesítõ dolog ez így... 😊 Azt hiszem csak akkor fogom csatlakoztatni a telót a géphez ha fájlokat akarok mozgatni... SMS-ezésre meg marad a telefon saját billentyûzete (amit rühellek, mert PC-s billentyûrõl kb. 10x gyorsabb bevinni a szöveget...) - nekem ne töltögesse 88%-ra minduntalan. 😊
Kösz a válaszokat!
sztem tölt, bár ott meg vilagit a telo egyfolytában aszem..
MyPhoneExplorer csak akkor látja ha a SE PC suite is látja és akkor kell kerestetni
MemoryStick Adaptor = segítségével régebbi típusú eszközbe tudod beletenni (semmihaszna😊)

-tRs-Landor

hykao
Ööö még két dolog:
-ez a MyPhoneExplorer nálam nem találja meg a telót, és USB-s csatlakozást nem is tudok beállítani vele, csak Com 1, Com 2 lehetõségek vannak...
-volt még a telefon dobozában a cuccok között egy MemoryStick Adaptor (vagy mi a csöcs), ilyen hosszúkás fehér mûanyag lapka, olyan csatolófelülettel, mint a memóriakártyáé, de a memóriakártyánál jóval hosszabb (be sem férne a memóriakártya helyére), ez mire jó?
hykao
Hmm. Hát ez nem jó hír. 😞
Fájlátviteli módban is töltõdik? Ha nem, akkor azt hiszem maradok annál a módnál. (vagy vegyek egy soros kábelt? 😄)
nem.. ráadásul nekem állványom is van hozzá, szóval ha hazaérek a melóból, akkor rögtön állítom is bele! így most használtam el (4hónap alatt) az utángyártott akksimat. (gariba vissza, addig használom az eredetit:😊) jobb megoldást nem tudok 😄

-tRs-Landor

hykao
Köszi a gyors választ. Ezt az USB-s rátöltögetést nem lehet kiiktatni valahogy? Nem is értem, hogy ezt miért csinálták így...
SMS-t írni a PC billentyûzetével?
- MyPhoneExplorer

USB-n keresztül, akkor töltõdik
- ~88%ig feltölti. ha átlagosan naponta 1*,2* veszed le és teszed rá ujra akkor az akkumulátor olyan egy évig fogja bírni -> 1200mAh utángyártottal kell használni

WMA
- nem támogatott fájltípus

-tRs-Landor

hykao
Üdv emberek! Lenne pár kérdésem W810i ügyben. Hogy tudok SMS-t írni a PC billentyûzetével? Egyáltalán van-e erre lehetõség? Illetve észrevettem, hogy ha összedugom a telót a géppel USB-n keresztül, akkor töltõdik is a telefon. Ez nem gáz, hogy mindig rátöltöget kicsit?
Ja, mégegy, WMA formátumú fájlokat nem tud lejátszani, ugye?
precision
na ez érdekel 😊

Bazinga!

Pheaper
nem kell már megcsináltam a menüt majd hnap le irom hogy csináltam 😊

Pheaper
vki adna linket a szofthoz R4ea031 magyarul plz én csak régebbi szoft ot találtam 😞
ték -.-

Pheaper
az nem is olyan sok 😊

4e körül

-tRs-Landor

Pheaper
pontosan ha gari akkor ingyé hanme az akkor nem tom mennyi ért

ha garis és ott helyszínene meg tudják szoftolni, akkor semennyit
csak ne mond hogy buzeráltad 😄

-tRs-Landor