Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Elvileg nem lehet ilyet írni, de mivel megvetted én azt mondom, hogy crackeld meg.
De most már inkább az új Flight Simulator fele nézelődnék, ha elég a hardvered hozzá. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Akkor a DVD-m kuka,szép volt Microfos!
Win10. Szeretném a dobozos FSX-et regisztrálni,de nem fogadja el a kulcsot!
Tud valaki segíteni?
Üdv!
Zsolt
Úgy látom, hogy a hazai és külföldi fórumokon is már majdnem mindenki a FS2020-al van elfoglalva.
Remélem FSX használó is marad még egy darabig.
Olyan "sporttársat" keresek, aki profi a Carenado - EMB505 Phenom 300 kezelésében, programozásában. Nagyon tetszi nekem ez a gép. Nézem az ezzel foglalkozó YouTube videókat, meg olvasgatok is róla /nem tudok angolul ezért a fordítót használom/, de hát a videókat nem nagyon tudom követni, meg nem is értem.
Még a múlt évezredben kezdtem repülni. Eddig a Cessna és a PMDG-kel repültem. Most véletlenül rákattintottam a Carenado - EMB505 Phenom 300-re. és megtetszett.
A Garmin 1000 számomra rejtélyes. 😊
Letöltöttem róla egy kb. 680 oldalas pdf-et, de hát az is angolul van. 75 évesen már nem fogok nyelvet tanulni. 😊
Ha valaki tudna segíteni, akár a Teamview használatával is, megköszönném.
Szeretném kipróbálni az FS2020-at
Honnan érdemes beszerezni és melyiket?
Üdv!
Zsolt
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Navigraph Previews MSFS Navdata
További hibákba fogsz futni, hogy a 64GB RAM-nak is csak egy tört részét tudja használni (4GB-ot se), mert az FSX csak 32 bites, ezért sokszor kilép/lefagy out of memory error miatt leginkább ha kiegészítőket használsz (PMDG, Level-D, stb). Ha az új SIM-re nem akarsz még áttérni, akkor a legjobb opciód, hogy a Prepar3D v5 -re váltasz, ami a Lockheed Martin által tovább fejlesztett változat és képes kezelni a 64 GB memóriádat és a Xeon procidat. Persze azért ott sem fog brillírozni. Szinént a tweak guide-ok olvasgatásával viszont egészen elfogadható szintre tudod hozni ezzel a konfiggal. A 64 bites architektúra miatt sajnos meg kell majd venned a korábbi addonok v5 változatát is. Remélem tudtam segíteni.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
10 év kihagyást követően ismét elkapott a vágy, hogy előszedjem a szimulátort. Egyelőre FSX-et, mert az új szimhez még nincsenek olyan gépek mint a PMDG, vagy a LEVEL-D.
A gondom az, hogy irtózatosan sz*rul fut a játék. Egy 12/24 magos Xeon (3,2GHz base freq, és 3,8GHz turbo), 64GB Ram, és egy 1070 Ti a konfig. Már alapból is alig hozta a 60fps-t, de amint feltettem a MyTraffic 6-ot, átment diavetítésbe. Anno egy jóval gyengébb gépen is tűrhetően futott, sokkal több kiegészítővel. Az FSX a Steam-es verzió.
Van valakinek ötlete, miért ilyen tré a futási sebesség, vagy mit lehetne kezdeni vele? Azt tudom, hogy az FSX alapvetően CPU intenzív, de mint látható, a CPU elég erős a gépben.
FSX-re telepítettem az ND Ka-26-t,de sajnos a Agro Kamov permet effektje függőlegesen jelenik meg mivel eredetileg csak FS9-es a modell.
Tud valaki ez ügyben segíteni?
Köszönöm!
Üdv!
Zsolt
Kezdő létemre sok a kérdőjel főleg az útvonal lerepüléssel kapcsatban. Valaki tudna segitséget nyújtani? Az alapvető problémám hogy leginkább beechcraft b58-al repülgetek és ha egy útvonalat lerepülök akkor a megközelotést térképről csináljam például budapesten? Remélem érthető vagyok 😊 Bocsi a nagyon noob kérdésért
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
HA a flightplan első FIX-e azt hiszem 5 fokkal eltér a pálya center linejátol akkor nem tudod addig bekapcsolni.
Boeing Manual ezt irja:
•origin runway in flight plan
•active route entered in FMC
•track of first leg within 5 degrees of runway heading
•LNAV selected prior to TO/GA.
•LNAV guidance becomes active at 50 feet AGLLNAV engagement criteria in flight:
•active route entered in FMC
•within 3 NM of active route, LNAV engagement occurs with any airplane heading
•outside of 3 NM, airplane must:•be on intercept course of 90 degrees or less•intercept route segment before active waypoint.
nem tudom aktiválni az LNAV-ot. Az FD bekapcsolva mindkét oldalon, az A/T is, az FMC beprogramozva. Már kutakodtam minden irányban, de nem lelem a megoldást. Itt tapasztalt pilóták vannak, hátha valaki. Előre is köszönöm.
FSX alá mely repterek érhetőek el?
Amik megvannak:
- LHDC Debrecen
- LHBK - Balatonkeresztur (Only day VFR flight allowed)
- LHPK - Papkutapuszta (Only day VFR flight allowed)
- LHSK - Siofok-Kiliti
- LHNK - Nagykanizsa (Only VFR flight allowed)
- LHTP - Taploca (Only day VFR flight allowed)
- LHZK - Zalakaros (Only day VFR flight allowed)
- LHKH - Kiskunfelegyhaza Airport
- LHSM – Sármellék
- Pécs-Pogány
- Tököl
(a 2 fizetősről (LHBP és Győr-Pér) tudok még)
Kérnék egy kis segítséget! Megvettem LIME repülőterét!
viszont install után megváltoztak a gate számozások... és itt jön a bibi! A PRO ATC X-ben hiába frissítem a régi reptér gate számozását hozza, nem ismeri fel az Új scenery-jét! Tudna segíteni vki mi lehet a probléma?
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy adott állóhelyre egy adott gépet akarok tenni
az a kérdés hogy van e erre bármilyen mód?
nem baj ha statikus
Si vis pacem, para bellum