GTA: Liberty City Stories -PS2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEEGGVAAN AA GAAMEE<#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>
maffioso
nem minigunnal kell mert ahhozt kell csit, van egy magnum azzal kell õket kinyirni

\"If in doubt, flat out!\"

Prince of Máté
Minigunnal mész és kinyírod õket, nekem elsõre sikerült.

valaki mondja már el hogyan lehet azt a küldetést megcsinálni ahol vagy százan láncfûrésszel akarnak lekaszabolni egy hajón???
nekem holnap má meglesz végre YEAH!!!!<#nevetes2>
dinomano
Nah, kiirtam a game-et, jövö heten tudom megsasolni 1 kis idöre, akkor kiderül; h. milyen...+nyomom 1 picit a game-et, ha lesz rá idöm... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

sigmavirus1
Eredetileg biztos, de találkozni nem lehet velük.

Viva La Virus1!!!

shoresid-ban volt a gta3-ban 1 south side hoods nevû banda. az még most is ott van???
Prince of Máté
azta!!!<#wow1><#buck>
mta:SA?? anyás!!
kár hogy ez nem san andreas topic

<#taps>
MTA:SA MAGYAR SZERVER:
IP:gtasamulti.myip.hu
PORT:22003
Prince of Máté
Na átjutottam a Staunton Islandra <#nyes>

sigmavirus1
Persze, hisz azért játszok vele éjjel-nappal, a megjelenése óta, és eleve azért vettem meg egybõl megjelenéskor mert nekem a grafika számít. Logikus nem?

Szarabb és kész, más kérdés hogy engem kurvára nem izgat, és ha valaki ez miatt nem játszik vele azt nagyon tudom sajnálni.

Viva La Virus1!!!

maffioso
télleg rosszab nemtom mit rinyálsz szarabb és kész majd a vcs jobblesz

Prince of Máté
Aha álmodban...Neked a Grafika számít??

sigmavirus1
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=2806

3. videó, "GTA III Graphics Comparison"

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Nem olyan a grafika mint a 3-ban, kicsivel rosszabb.

Viva La Virus1!!!

Prince of Máté
Resident Evil 4-hez képest a DOOM 3 egy...

dinomano
ja, és egyfolytaban dooooomozom... :-P

John Cena
bocs az off ért!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
olvasom dínomanó a "szövegedet alul"😄😄 teccik😄😄 The Rockot ismered ahogy el nézem ??? pankrátor rajongó vagy???

dinomano
...jo, ha olyan mint GTA3, az máááá elég...

Prince of Máté
Háát högy õszinte legyek:SEMMIT csak átírták PS2-re kivették a multit meg egy két bugot és már kész is a pS2es változat

dinomano
... csupan kivancsi vagyok; hogy milyen a PSP-verziohoz kepest; mennyit tuningoltak rajt; ennyi... Amugy a jatekmenet izgat+az, h. ki tudom-e irni majd... :-P

Prince of Máté
Nem értem miért érdekel téged a grafikája mert már mondtuk h GTA 3 féleség

dinomano
Remelhetöleg megtudom, milyen garfja van a game-nek... Megvan egy netröl töltött verzio; csak azt nem tudom h. hibas-e; ujra nincs kedvem letölteni... kb. 800megas 7ZIP formatumban levö arhiv; MDS/MDF file-t tartalmaz, kb.3,9gigas file-t...Nem tudom kicsomagolni, de valoszinü azert nem, mert win98 van fenn a gépemen, és a 4 giganal nagyobb file-okat nem kezeli...(szoval hibat ir ki kicsomag.-nal, de remelem ez csak az elöbb vazolt problema miatt van...)...Ha vkinek ugyanez az ISO van meg, és müködött neki; kérem nyugtasson meg; h. jo az ISO... :-P

Prince of Máté
Van egy küldetés:The Portland Chainsaw Masquerade amit elvileg Vicento adott de nekem nem!Hol találom az meg?

maffioso
jovan nem vok ám hiper okkos, csak nan felemelted a grafot elméletben

Szaszura
Akkor bocsi én így láttam te lehet többet nyomtad õket prof.maffioso!<#nemtudom><#szomoru1>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

dinomano
szoval vegyes a graf....az nem baj; kiirom a hetvegen és meglassuk..sok idöm nincs gamezni, elrakom majd jobb idökre a game-et... :-P persze nekiallok... :-P

Prince of Máté
Az autók azért néznek ki jobban mert a San ANdreas grafikáját használja(CSAK autóknál)
Koszosodnak,és metálfényûek,csillognak.

maffioso
1általán nem vc szerû a graf meg az effektek sem hajaznak az sa-ra
mond te mivel gameltél?

de szerintem a kocsik sokkal jobban néznek ki mint a gta 3-ban kerekebbek<#vigyor3>
dinomano
Ok, akkor jooo lesz...bár nekem nem artana beszereznem a GTA VC-t+IV-et sem; ugyanis anno csak PC-n voltak meg, de gyenge a gépem, és folyton fagyott...föleg a VC... A karakterek picit szögletesek; de minden GTA szerü, én meg szeretem a GTA grafikajat; jo kis cartoon-os... :-P

Szaszura
Szia!Hát sztem a graf inkább vice city szerû,az effektek pedig san andreasra hajaznak.De a lényeg a hangilat a régi jól +szokott és ez itt a lényeg<#eljen><#crazya><#nevetes1>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

dinomano
A graf képek alapjan gyengébbnek tünik mint a GTA3-é, viszont az effektek jobbnak tünnek picit...fényszoró fénye, nap ilyesmik... :-P (csak képen, videon; vagy tényleg jobbak az effektek mint régebbi részekben?)

ja nekem a game radio volt a kedvencem
sigmavirus1
Meg a Chatterbox itt még csak egy mûsor az LCFR-on, Lazlow utal is rá hogy Donaldal nagy tervei vannak: C box, 24/7.

Viva La Virus1!!!

Prince of Máté
nem de van egy két régi de újak is vannak de a GTA 3 ból a game FM és itt a Liberty Jam majdnem ugyanaz mert mindegyik RAP féleség

nekem nincs meg a LCS. a rádió állomások is ugyanazok?
John Cena
bocsika!

sigmavirus1
És 1998-ban játszódik.

Viva La Virus1!!!

maffioso
ujjajj ezt nem tudod?az elsõ misszioban kiderül toni cipriani

John Cena
Kódokat nem tudtok hozzá!kéne én ilyen cheater hülye vok😄😄😄

John Cena
Szerintem királyul meg csinálták a LCS-t! a kocsik újitva 1994ben játcótik csak télleg a karakterrel amivel te vagy annak mi a neve???

sigmavirus1
Hát lesz elõbb pár küldi, vagy 5 embernek kell dolgoznod(van akinél többször is), majd végûl eljutsz oda.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Oh, Shoreside-on még nem csináltam meg, túlságosan lefoglaltak a nehezebb feladatok, mint pl. a mentõs, meg a scrapyard challenge portlandben, meg ugyanitt a 10 motoros checkpoint verseny, meg ugye az idegölõ RC küldik.😊

Na pont most fogok nekiállni, szal megcsinálom. Meg még a Trashmaster küldiket se csináltam meg Shoreside-on.

Ehh, meg hiányzik még 4 csomag meg 2 rampage.😊

Viva La Virus1!!!

Prince of Máté
oké köszi.Az a küldetés mikor megkapom a második szigetet mikor lesz?

maffioso
lehet?tuti figy ha stauntonon és shoresideon is az avening angelt megcsinálod kapsz egy egy rucit

sigmavirus1
Ja, már vagy 10 ruha unlockolva van(sõt talán több, nemtom mennyi van akkor mikor végigviszed), és lehet lesz még.

Viva La Virus1!!!