Mazda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: Kepek, 2022.02.06. 09:10:43
és van ilyen az ülés hátulján is középen
az van, hogy fingom sincs, hogy van-e ilyen az autóban, vagy csak a könyve tartalmazza ?
lényeg az, hogy a leírás alapján valahogy sehogyse jöttem rá, hogyan tudnám fixen rögzíteni a babaülést, mikor az övvel hozzá van rögzítve az autóhoz.
valaki esetleg el tudná magyarázni ? :D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
jól meg kell nézni, bár én még nem kutakodtam utána annyira, még nem szorít az idő.
Egy regi, majdnem 10 eves, de kivulrol szinte hibatlan, km-ben 100-200 e kozott futott hasznalt Mazda 3 megvetelen gondolkozom. Szerintetek van ertelme ilyen kocsit venni? Meddig birhatja meg ?
de alapvetően nem rossz
ez az uj mx-5-os ?
Azért ide írok, mert egy Mazdáról lenne szó, és hátha tudtok segíteni, esetleg ismertek olyat, akit érdekel egy régiség.:D
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehetne veterán korú, de pénz-, idõ hiányában nem veteránosított autót eladásra kínálni.
A használtautó.hu-n lesz meghírdetve hamarosan, de szeretném valami nemzetközi oldalra is felrakni, csak nem igen ismerek ilyet.
Nem rossz állapotú, a mai napig az akksi behelyezése után pöccre indul.
1979-es évjáratú Mazda 323-as, és ahogy néztem elég ritka, fõleg, hogy három ajtós amilyet nem is nagyon találtam a neten.
Várom a válaszotokat!
Köszönettel: Csopak
www.carden.eu
Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erõsítõk, mélyládák, hangszórók, kiegészítõk, xenon, tolatóradar, navi, stb.
CASKA autóspecifikus multimédia állomások most bevezetõ áron!!! Érdemes megnézni, tényleg itt a legolcsóbb:
www.zselehifi.hu
Mark 3 LUCE? <#worship>#worship>
btw kinek van tapasztalata megasquirt progizasban? szeretnek alst, rajtot meg 2 modot a kocsimhoz es nagyon hajlok az MS fele(VEMS 3X dragabb szinte)... valaki?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
http://www.autobild.hu/cikk/bemutato-mazda-premacy-hydrogen-re-hibrid-1190
valamint ugyanehez a modellhez...középkonzol keretet...elöre is köszi
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7
TDU nickname:lowlama

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
http://www.testcar.hu/hu/news/090115-jok-a-hasznalt-mazdak.html

HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni
van vagy 40en kocsi márka!! milenne ha minden kocsinak nyitnánk egy topikot ?
írnának vagy 20an a megnyitás napján és utánna leáldozna a topik.
hááát az accord 100* szebb a 6-osnak elég langyi-bangyi vonalai vannak úgy néz ki mint egy kicicomázott B vectra

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

de csak ugy beraktam
fura
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"