Mazda

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mazda 3

Utoljára szerkesztette: Kepek, 2022.02.06. 09:10:43
pajti
instant get!

2 perc google:

és van ilyen az ülés hátulján is középen
van benne, de fogalmam sincs, hogy hogyan kell rögzíteni, bár elvileg az isofix minden autóban azonos
bertino
sikerült vásárolni egy 2006-os Mazdát, de... hát nemtom, gondban vagyok az isofix-el.

az van, hogy fingom sincs, hogy van-e ilyen az autóban, vagy csak a könyve tartalmazza ?

lényeg az, hogy a leírás alapján valahogy sehogyse jöttem rá, hogyan tudnám fixen rögzíteni a babaülést, mikor az övvel hozzá van rögzítve az autóhoz.

valaki esetleg el tudná magyarázni ? :D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

alvázszám alapján bármelyik mazda márkaszervizben megmondják a szerviztörténetét, kiderülhet belőle, hogy volt-e tekergetve
bertino
mi is ugyanilyen évjáratút fogunk keresni novemberben, csak 6-ost, nem 3ast.

jól meg kell nézni, bár én még nem kutakodtam utána annyira, még nem szorít az idő.

grizzly21
Sziasztok!

Egy regi, majdnem 10 eves, de kivulrol szinte hibatlan, km-ben 100-200 e kozott futott hasznalt Mazda 3 megvetelen gondolkozom. Szerintetek van ertelme ilyen kocsit venni? Meddig birhatja meg ?

bertino
azaz orr rész szerintem elég érdekes, elhiszem, hogy globális modell, el is mondta az ürge vagy 4x, de az előző... hát az design-ra sztem szebb. lehet ők már annyira előre látnak, hogy azt mondták ez így belefér :)
de alapvetően nem rossz

pajti
<#gonosz1><#eljen>

bertino
http://www.youtube.com/embed/Ze5GPxABcMs

Misuka963
Vojjj de faszán néz ki,az elõzõ szériák kicsit esetlennek néztek ki számomra,de ez nagyon vagányul néz ki,látszanak rajta az új Mazda6-os vonásai ;) <#eljen>

bertino
<#wow1><#eljen>

ez az uj mx-5-os ?

pajti

<#finom>

pszihopata
drágáim:

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Üdvözletem a kedves fórumozóknak!

Azért ide írok, mert egy Mazdáról lenne szó, és hátha tudtok segíteni, esetleg ismertek olyat, akit érdekel egy régiség.:D
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehetne veterán korú, de pénz-, idõ hiányában nem veteránosított autót eladásra kínálni.
A használtautó.hu-n lesz meghírdetve hamarosan, de szeretném valami nemzetközi oldalra is felrakni, csak nem igen ismerek ilyet.
Nem rossz állapotú, a mai napig az akksi behelyezése után pöccre indul.
1979-es évjáratú Mazda 323-as, és ahogy néztem elég ritka, fõleg, hogy három ajtós amilyet nem is nagyon találtam a neten.

Várom a válaszotokat!

Köszönettel: Csopak
Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát!És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindezt teljesen ingyen!

www.carden.eu
Sziasztok!

Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erõsítõk, mélyládák, hangszórók, kiegészítõk, xenon, tolatóradar, navi, stb.

CASKA autóspecifikus multimédia állomások most bevezetõ áron!!! Érdemes megnézni, tényleg itt a legolcsóbb:

www.zselehifi.hu
Lammer
Udv markatars!

Mark 3 LUCE? <#worship>

btw kinek van tapasztalata megasquirt progizasban? szeretnek alst, rajtot meg 2 modot a kocsimhoz es nagyon hajlok az MS fele(VEMS 3X dragabb szinte)... valaki?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

érdekesség: a Mazda házi specialitása, a Wankel-motor + elektromosság + hidrogén -> Mazda 5 / Premacy Hydrogen RE hibrid
http://www.autobild.hu/cikk/bemutato-mazda-premacy-hydrogen-re-hibrid-1190
hello mindneki!!! mazda 323f hez keresek hátso sárvédõ gumikat, mûanyagokat...
valamint ugyanehez a modellhez...középkonzol keretet...elöre is köszi

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

attis95
nem értem nekünk régi 6osunk van 2.3-as és sztem százszor jobban megy mint az accord éa jobban is néz ki!rohadtul nem kicicomázot vectra...másképp ha megnézted az opel insigniát lemásolták az uj 6-ost...

TDU nickname:lowlama

pszihopata
Ha már elõkerült a topic berakom a két mazdám.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Jók a használt Mazdák...

http://www.testcar.hu/hu/news/090115-jok-a-hasznalt-mazdak.html
Pár kép az új Miata-ról.

reménytelen
Ez a mi autónk (fekete Mazda 3 Sedan)

sztem a 3as a legszebb, de az kicsi, bár nagyobb minden porcikája, méret és kategóriatársait üti mindenben, talán a corollát csak kinézetben, de yeah naon álat a gép de a többi si naon szeretem

HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni

Vaxi
Nagyon szép a 6-os!
Az Rx-8 a kedvenc :)
RX-8
Mazda 6

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

mazda rx8 a nyerõ!!!!!
Botond
Ennyi erõvel a mobil részt is zárni lehetne. ^.^
Dying Soul
Belehaltál? Nem.
Bye!

Magnumrolcsi
vazze!!
van vagy 40en kocsi márka!! milenne ha minden kocsinak nyitnánk egy topikot ?
írnának vagy 20an a megnyitás napján és utánna leáldozna a topik.

schrank

hááát az accord 100* szebb a 6-osnak elég langyi-bangyi vonalai vannak úgy néz ki mint egy kicicomázott B vectra

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Taranov
Mondjuk a Mazda6 helyett én is inkább Accordot vennék, de a Toyota elég csúnya mostanság, õszíntén szólva.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Petka
kis polski topig? :DDDDD

Laky
én Aston Martin topicot akartam nyitni, de lekéstem róla :DDDDDDDDd

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DanielT
Nálam Mazda = Inkább Toyota, vagy Honda :)
hmhm
nem.
ennek a csomagratró és a hátsó üveg vonala csúnya.
inkább:

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

cicai
erre gondolsz:

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

hmhm
Mazda 6 sztem nagyon jól néz ki. Kategóriájában sztem a legszebb.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

cicai
mazda még nincs

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai

cicai
ezt viszont elfogadnám

cicai
ez mos csak a kedvenc falytám. rx-7.
de csak ugy beraktam

cicai
nem tetszik
fura

Glpetyus
:DDD

bertino
óóóóóóó issstenem, ennyi autós topic láttán lassan én is megnyitom a saját, Eleanor totyikomat o_O

NEOreg3
csúnya :O

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

schrank
honda S2000 koppintás de attól még szép <#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

el kell hogy keserítselek de ...... van már csomo autos topic

Oldal 1 / 2Következő →