Renault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki kapna,szerezne a World Series by Renault napokra VIP jegyet és nem nem ér rá vagy nem érdekli én szíves átvenném! Csak vasárnapra kellene!
Árban megegyezünk
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Twingo wheels, rims, one spoke wheel, stb. kereséseim nem hoztak eredményt.
Egy régi Autó-motorban láttam egy különös, egyágú(nak kinézõ) felnit Twingora. Hasonlít az Exip Megára, csak gömbölydedebb.
Tud errõl valakki valamit? Beszerezhetõ ez még?
Vagy csak tanulmányként létezett?
Tudnátok ajánlani a 13.kerületben vagy nem messze számítógépes hibafeltárót? Ég a környezetvédelmi rendszer visszajelzõ lámpa + a szervíz felirat. Van egy nagyon jó szerelõm a 14.kerületben, de neki otthon nincs pc-s hibafeltárója.
youtube.com/user/icetihiii22
Renault Megane1.4-es benzines, 1996-os öt ajtós, ferde hátú autóm van. Szeretnék kilóméter óra jeledót cserélni! Sajnos nem tudom hol van? Valaki tudna segíteni?
Köszi és BUÉK mindenkinek!
Van egy renault megane clasic-om (1997) de sajnos van egy kis gond vele. Valaki tudna-e segíteni az elõtét ellenállás kiszerelése illetve cseréjében? Mert sajnos nemtalálok hozzá szerelési útmutatót. Illetve a fûtésem meleg motornál ha bekapcsolom rövid ideig meleget de kis idõ elteltével rögtön hideget fúj hiába állítom a fûtést a maximumra.Mi lehet a baja? Illetve a radiátor-hoz hogyan tudok hozzáférni,- kicserélni? Vagy esetleg szerelési útmutatója van-e valakinek?
Köszi a segítséget! Hemi
www.boorze.com renault alkatrészek
Minden érdeklõdõt szívesen várok a honlapon. Igazi jó ötlet ajándékba Renault tulajdonosoknak, vagy saját autóra optikai tuningnak. Minden Renault fannak kötelezõ darab! :)
Látogass el honlapomra: www.szelepsapkak.tuti.hu
Tud valaki segíteni nekem?
Van egy Renault 19-esem 1994-es 1.4 benzin 75le energy motoros-reggel amikor beakarom indítani nehezen indul és amikor beindul nincs alapjárat 3-4 percig utána mûködik rendesen,mi lehet a baja??
Keresek Renault Laguna I.-hez (2000-s évj. 1.6 16V kombi) felhasználói kézikönyvet magyar vagy angol nyelven. Digitális vagy sima könyv formájában. Ha esetleg lenne vkinek kérem küldje el mail-ben. A könyvért még fizetnék is.
Elõre is köszönöm!
Mail: [email protected]
06-30-844-1789
"KoAn"-t keresem, a fórumon.
Egy ismerõs ajánlotta, elektromos gondokkal kapcsolatosa.
Köszönöm szépen, sokat segítettél a linkekkel!
handzso
Szép napot!
Vkinek vmi tipp? Felvettem hangrögzítõvel a hangot megpróbálom majd feltölteni mert így látatlanba nehéz gondolom:)Köszi!
http://filefeltolto.hu/letoltes/27aa3cbc55c86d04/renault-megane-1-hun-szerelesi-kezikonyv.pdf
Renault Megane 2006-os 1.4 16v benzines autóm van kombi.
Mostanába kezdte el csinálni.hogy amikor a kártyát behelyezem a helyére és indítok nem csinál semmit.Ezt eljátsza ötször hatodikra indít.de van ,hogy 20-szor egymásután indít.Mûszeressen át lett nézve semmiféle hibakodot nem ír ki.A másik hiát akkor vettük észre amikor a mûszerrel ellenõriztük sokat tölt még alapjáraton is 14.7-15 v-ot.Mi lehet a baj az autóval vagy befolyásolja a túltöltés az inditási hibát? Az autó 15000km-ert futott.
Segítséget elõre is köszönöm.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Renault Megane1.4-es benzines, 1996-os öt ajtós, ferde hátú autóm van.
Ha valaki tud szerelési, javítási leírást, vagy linket, kérem küldjön nekem. Adobe Reader8- van telepítve.Hasonló oldalakat nem tudok megnyitni. http://www.autofile.org/torrents.php?parent_cat=Automotive&sort=leechers&order=desc&page=0
EPC-letöltéseket nem kérek.PDF-fomátumot, Adobe Reader8-al meg tudok nyitni.
Köszönöm elõre is.
További szép napot: dzso54@freemail.hu
"Az injection fault jó eséllyel a levegõsödéssel áll kapcsolatban. Egy off autón hasonló problámát úgy oldottunk meg, hogy a szûrõ elõtt a tankból jövõ csövön, és a szûrõbe a nagynyomású szivattyútól visszamenõ csöveken csináltunk egy kb. 10-12 cm magasságú hurkot. Ezekben összegyûlik a levegõ, és így egyben már át tudja dolgozni a rendszer vissza a tankba. Ha csak kis buborékokban marad, ahogy szivíttyûtól jön vissza, akkor a gázolaj magával viszi vissza a szivattyúba, ahol a levegõ páratartalmának kavitációja okoz gondot, másrészt le-le ragadnak szelepek, nyomásszabályzók. "
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Tudna valaki segíteni az alábbi probléma okával kapcsolatban. Reggel indításkor az írta ki a Renault Clio III. 1.5 dci motoros 68 lovas autóm, hogy INJECTION FAULT. Mi okozhatja ezt a hibakódot?
Sajnos ne indult be és most elég messze vagyok egy hazai szervíztõl.
Segítsen valaki valami jó ötlettel.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Van egy kis problémám egy 94-es Renault 19-es ventilátorával,fûtésével.
Hol beindul,hol nem.Valamikor akkor kezd el mûködni ha gyújtásra rakom és ha nem indul be a ventilátor akkor egy kicsit mozgatom a kulcsot,néha így beindul,forog a ventilátor.
Sajnos nem mindig van így.
Valamikor akkor kapcsol be ha a fûtés kapcsolóját kicsit megcibálom.
Mi lehet a probléma?Valószínû kontakt hibája van.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Segítséget kérnék,hol lehet emelni olajcseréhez,olaj leeresztõ-betöltõ-nivócsavar hol található rajta?Elõre is kösz.
SOS SOS
Nekem is hasonló a gondom és egyenlõre azt tanácsolták tisztítsam ki a hûtõt mert valószínûleg el van valahol dugulva és nem jut elég forró víz a fûtési rendszerbe. Lehet kapni hûtõ tisztító folyadékot most ezzel próbálkozom. Ha neked sikerült más megoldást találni, kérlek írj.
Nekem sikerült egy magyar nyelvû javítási útmutatót találni (1200 olal) ha adsz egy e-mail címet, átküldöm!
köszi.
pm-be is jöhet a válasz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."