Toyota

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. 2004 es 1.0 Toyota Yaris ba milyen akkumulátor való? Hány AH kell bele rakni? Esetleg tud valaki méreteket?
Előre is köszönöm.

BattleTag: kabel15#2672

pajti
Sippie
Hogy mekkora csicskák egyesek, képesek lelopni ablakmosó fúvókát az autóról... az sem kevésbé csicskaság hogy darabja 7500 Ft a hivatalos szervízben. Ismer valaki toyota bontót, vagy olyan helyet ahol utángyártott alkatrészeket lehet találni, lehetõleg pesten? Aurishoz kéne egyébként.
Doom 4
Hali! most vettünk 1 Toyota avensis versot, és olyan kéne nekem hogy magyarország térkép ami dvd-rõl futtatható.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

pszihopata
kérdezte valaki mit utálsz ? <#idiota>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

<#wilting>
Megbaszhatják a japánok az autóinak nevezett fosaikat :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Egy gázpedál hiba.............hát........nem kis dolog :D:D:D::D:D
Amúgy is utáltam a japán autókat,de most már pláne....................
Új fórumunk elindult! Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát!És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindez teljesen ingyen! Érdemes kipróbálni!

www.carden.eu
Daniel BMW
2000-es évjáratú Avensis Linea Luna a legjobb! :)

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Up?

Egy kérdés: Az új szupertörpe, az IQ milyen színekben kapható? A toyota.hu-n utalást sem találtam rá.

R0sc0
éljen a kanbannrendszer!

DJKonya
hamár Toyota akkor:
nagyon szépek az Avensisek

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

ALIENwoods

Nyummi <#finom><#vigyor2>

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DJ Bee18
Inkább az Accord a legjobb vétel sztem

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Én a toyotákra azt mondom maradjanak a jófajta yaris meg corolla gyártásánál, mert az valóban pöpec. De az avensis...
semmilyen, unalmas jellegtelen autó. Ami még talán eladható lenne, ha nem lenne a passat. Csak rakja mellé mindenki (mûszaki háttérrel, felszereltséggel együtt) meg az árcédulával. passat 10/10.
Azért mondtam a passatot példának, mert az a kategóriában a legjobb.
Nekem nagyon tetszenek a Toyoták.

Nekem is egy Toyotám van...egy 90 es corolla..igaz csak 1.3. és 12v...de kira..az egyik legmegbízhatóbb szerintem..igaz ez illik mindegyik toyotára.. Grat a japókan<#taps>
toyota corolla 1.6 16 v AE 92 (1989) autóm van. Tanácsot kérek hol érdemes cseréltetni a katalizátorját és a lambda szondát.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

yeah, az 1ik legjobb autó, ami természetesen csak japán lehet mert a friccek franciák meg olaszok elhúzhatnak a sunyiba

íímádom az avensist ;)

HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni

Taranov
Ne legyél már ideges.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

atlagember
Talán az ökörözést mellõzni kellene. Taranov nem szólt konkrétan senkirõl sem, te viszont minden ok nélkül leökrözted õt! Ez a stílus a "szóld le az elõtted szóló" c. topikba való.
<#ejnye1><#nezze>

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

[Walaki]D`Lair
Ebben mi az irigykedés te ökör?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Ja, engem sem nagyon hatnak meg, a "képzeljétek, ma láttam egy Veyront, és olyan hangja volt, hogy beszarás" stílusú irigykedéstõl nem mentes hozzászólások.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

atlagember
Talán a hétköznapi autókkal is lehetne foglalkozni, kinek mi a tapasztalata az autójával, stb. Nekem is toyotám van, szívesen cserélnék tapasztalatot, de az elfajzott, de jó lenne, én is láttam már..., álmodozó, stb. témákat viszont kihagynám.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

Taranov
Azok a topikok, amikben csak 10 komment van, nem nagyon terhelik a szerver(eke)t. Az Autómániában viszont nem lehet kérdezni pl. a VW-nel kapcsolatban, mert rögtön leugatják az embert, nem úgy, mint a Volkswagen topikban, ami virágzik.
Az Autómánia topikban Ferrarikról, Lamborghinikrõl, Bugattikról van szó, amik a nem álmodozó típusú embereket nem nagyon érdeklik.
Az Autómánia topikban a gyakori flame-ek miatt jámbor emberek alig vannak.

[Walaki]D`Lair
Újabb kretén topik, de azért AE86 FTW :))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Botond
hogy legyen benne 320db 10 kommentes topik,mint a mobilos részben?
ngcsnet

ez mindjárt jobban néz ki

ngcsnet
supra sux

schrank
ha valaki érti hogy ebben mi a poén akkor legyenszíves megosztani velem THX <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

avcom
fake gyanús, mellesleg már vagy 2 éve ezt hurcolják mindenhova, 2x volt a BASZ-on, 3x F1-en kiállítva...

Petka
vááááááááá megelõzött a rohatt :@@@@@@@

Snecie Smicie
mondjuk innen elég nehéz megállapítani, de a csillogásából ítélve ez a 2002-es modell lenne, ja, és ShowCar:|

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Magnumrolcsi
má van olyan <#nyes><#nyes><#idiota> kispolski

sweech
lál :DDD

Taranov
Nem szereted a Toyotát? <#idiota>

Petka
<#idiota>

Budapesti autókiállításon volt ez, ott fényképeztem, igazi lehetett, vagy csak modell?

Petka
én már nagyon nem bírom megállni, hogy ne nyissak kispolskis topigot
fogjatok le!!!!!!!!!!

Snecie Smicie
Ha Toyota, akkor ez<#wow2><#wow2>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Web mester
Kedvencem a Supra:

Harly18
<#mf2>

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Gladiator
Jézusom, de sötét vagy!

Taranov
Kéne nyitni egy autó, motor alkategóriát.

Harly18
Akkor tehát ki nyit fölöslegesen topicot?

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Gladiator
Tessék, faszom! Ilyen se volt még, nyomjatok errõl is képeket. Holnap nyitom az a dacia topikot, mert olyan se volt még, aztán meg a...