Mennyibe van a barátnõd ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
xD
tehát a csaj tud nagyon valamit, vagy mi nagyon nem...<#wilting>#wilting>
:DD
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
De én nekem rendben van az agyam, nincsenek ilyen jellegû problémáim..:DD
xD
xD
Csak vicc :)) Nekem is van barátnõm, Szigetszentmiklóson lakik, én meg pösti vagyok. (kb 20km)
Semmit nem mondhatok, ha fizetni akarok, majdhogynem leboxol, és ha nem vagyok hajlandó elfogadni a bérletet, amit vesz nekem, akkor vérig van sértve :))
És eszméletlen okos csaj... okosabb mint én :DD Mondjuk nálam nem nehéz :DDDD
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
(rendõr)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?