Mennyibe van a barátnõd ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egy felnõtt férfinak ne akarja már kifizetni a barátnõje a vacsora, mozi, stb árát. Szerintem az a normális, ha mi fizetjük azt amire meghívjuk a barátnõnket, pont úgy mint nekünk kell kinyitni az ajtót, és nekünk is kell megvédeni a barátnõnket minden helyzetben. Ez így van rendben.
Ha a férfi átengedi a nõnek ezeket a dolgokat, egyszerûen puhány.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
soha nem várja el és legtöbbször nem is engedi hogy vegyek neki akármit, mert nem a pénzemért szeret. szerencsésnek mondhatom magam ebbõl a szempontból
respect to the man in the ice cream van
velem még ez nem fordult elõ, csak kiváncsi voltam, hogy volt e valaha valakinek lehúzós csaja, mint már modtam nekem egy ismerõsöm sincs ilyen :D
-kurva sokba, mindig rengeteg a telefonszámlám
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
mikor vasaroltunk boltba ki akarta probalni az uj bankkartyajat ( o fizetett)
mikor lementunk a partra o fizetett nekem italt...
mikor jott a karacsony akarmit mondtam kiakadt hogy marpedig en ne koltsek ra....
nem mertem sokmindent venni...en adtam neki 3 ajandekot.. O egy tucatot nekem..
tegnap elkerte az automat.. alig volt benne benya..telitankolta...
ha veszek neki egy kilo kenyeret vissza akarja adni... hat normalis?:)
mondjuk sokkal jobb mintha mindig csak kolteni lehetne ra..de higyjetek el... kenyelmetlen erzes tud ez lenni..mikor ferfias, lovagias,udvarias akarsz lenni..erre o akar fizetni... sokak alma..es nem is rossz..de nem olyan hudejo
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
[/cserf][/fülünyúl]
Ha a kapcsolat állandósul, a férfi hébe-hóba meglepi párját legalább a neves alkalmakkor valami ajándékkal, aminek nem kell feltétlenül ugye 5 meg 6 jegyûnek lennie. Akinek meg ilyesmi lelki traumát okoz, jobb ha elássa magát, vagy nem vár viszont semmilyen ajándékot, meglepetést et cetera.
Ha pedig egy lány csak arra utazik, hogy mindenhol mindenbõl a legdrágábbat és jó sokat, vagy szándékosan kéri, elvárja, az meg úgyis csak anyagias és valószínûleg nem a két szép szeméért van a sráccal. Az ilyet meg nem kell "felfogadni" barátnõnek és kész.
Ez a fizetõsdi pedig onnan ered, hogy évszázadok óta mindig is a férfiak voltak a fõ keresõk, tehát nekik volt mit költeniük. Manapság ez már nem így van, de ez a gáláns szokás onnan maradt meg, hogy anno a háztartást vezetõ és gyerekeket nevelõ nõnek nem volt jövedelme, így a férfinek kellett minden költséget állnia.
Feltételezem a rossz tapasztalaitok nem a normális lányok felõl vannak, hanem újgazdag elkényeztetett apucikedvencei felõl. De ez meg a ti problémátok ha ilyennel kezdetek.
Na, topik kivesézve, akár be is lehet csukni. :)
[/cserf][/fülünyúl]
A Csaj, aki le akar húzni, annál inkább... de pont erre értettem a "megér Neked egy kapcsolat ennyit" részt :)
29 betû.
Ajánlom az iskolaundoros topikban az irodalom meg a nyelvtan kapcsán fintorgók figyelmébe: na ezért fontos az irodalom, hogy kultúrált módon is meg tudd fogalmazni a mondanivalódat.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem mindegy, mennyiben van benne?
Döntsd el: nõ vagy pénz? Azaz, megér-e Neked egsy kapcsolat annyit, amennyit a lány "kér" érte (bár még mindig nen prostitúcióról beszélünk).
Szerintem sokkal többet képes nyújtani egy igaz barátnõ, mint bármi, amit "annyiért" vehetnél.
Ezért is nem értem, mirõl szól ez a topic.
nekem egy oylan, ismerõsöm sincs nem bírom az oylan lányokat...
így kell csinálni :D
ne gondolj roszra nem a prostituálatkra értettem :D
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"