A Genesis fordítva beszerelt kapcsolói
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hülyeség. Csak az van, hogy a Locheed Martinnak annyi pénze van, hogy 200M USD-t kidob arra, hogy kiderítse, hogy a szervezeti struktúrája rossz, és nem segíti a minõségi termékek elõállítását. Remélem a többi cuccuk is hasonlóan minõségi.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
de nekem csak fura lenne ha bemennék a szalonba venni egy ferrarit és kiderülne hogy a gyárban -ennyi pénzért- olyan trehány munkát végztek, hogy kifelejtették belõle az ékszíjat, rossz rajt az ablaktörõ meg léngondi és ez az amaz. A kettõ nem lenne arányban a ráköltött pénz mennyiségével.
Hogy röhej vagy sem? Több évnyi / évtizednyi munka, emberek ezrei dolgoznak egy-egy szondán - mégis örök igazság marad, hogy tévedni emberi dolog. Ahhoz viszont szvsz senkinek sincs joga, hogy utólag, a vizsgálat után, okoskodva szidja õket. A kutatók számára egy ilyen eset általában úgy nyilvánul meg, hogy egy élet munkája veszett kárba.
Ettõl nagyobb csak egy régebbi marsszonda halála volt, aminél rosszul váltottak át egy mértékegységet, és a marsra való ereszkedés során az ejternyõ nem fékezte le eléggé. (nem sok minden maradhatott belõle)
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
-----][----www.di.fm-----][------
Akkor elég érzékeny gravitációs kapcsoló lehet az :). De amikor belép a szonda a légkörbe akkor rázkódik, így hol nagyobb hol kisebb gravitációt kéne mérnie, a rázkódástól függõen :\ bár lehet hogy még az ûrben kapcsol, és elindít egy idõzitõt ami majd kinyitja az ernyõket amikor kell.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De igazából még mindíg nem értem mi ez a gravitációs kapcsoló, mert ha azt építették be akkor valószínû, hogy az a legjobb megoldás, legalábbis lenne ha jól építették volna be :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De én azt nem értem hogy ménem volt elég egy sima magasságmérõs kapcsolós ejtõernyõnyitás :D
Nem lehet mindenki akkor geek mint Te ...
btw, még mindig nem tiszta mit takar az a gravitációs kapcsoló elnevezés.. de miféle hájtekk kapcsoló lehet az, ami "iránytól függõen" mûködik.. és ha a szonda fejreáll a ZÛRBEN? :D
plusz nem értem, mért nem lehet mondjuk a gps mûholdakhoz pocicionálni, és egy hõmérõvel mérni, hogy mennyi hõ képzõdik a súrlódás során .. simább ügy, halálbiztos itt a Földön :D
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Köszi az infot! Mindíg tanul valamit az ember fia.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Csoda, hogy nem égett szénné vagy men robban milliü kis barabra a becsapódáskor.
Csinálnak ilyeneket is, meg olyan emberfeletti dolgokat is, mint pl. a Gravity Probe ami elõtt tisztességes mérnökember leborulva imádkozik.
Ki érti ezeket?
Renault magnum http://kamionszim.hu
A kapcsolók már jó állásba lesznek.
Amit el lehet tolni tervezéskor, azt eltolják.
el kellet költeni a 2 miliárdoot D:
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szerintem a gravitacios kapcsolo csak azt erzekeli, hogy bolygokozelben van es bekapcsolhatja a landolashoz szukseges berendezeseket. Pl: a magassagerzekelot