DualCor: kétprocesszoros PDA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért ne lehetne a wincsit hordozni? Ha földhözvágod akkor tök mind1 mi van benne akkor is széttörik az egész eszköz, ha meg leejted attól nem fog tönkremenni a winyó. Nekem iPod minim van és azt már 2-3x leejtettem, a burkolat megkarcolódott, de nem lett semmi baja. Teljesen jó dolog PDAba winyót használni.
Bár ennek az eszköznek tényleg semmi értelme.
Én már fél éve használok Life Drive-ot, és semmi bajom nem volt vele. Nagyon kényelmes a 4G-s vinyó, nyilván nem szoktam földhöz vágni^^ és így a hétköznapi használat alatt nem sélrül a vinyó, nem lesz bad sectoros.
Ezért nem focilabdának hívják:-))
Elméletileg teljesen igazad van, de a gyakorlat szerint mûködik, ha ésszel bánnak vele.

vaaa
Mire jó?

hi

S a billentyûzet?

[email protected]
Asszem félreértettük egymást:)
A vinyó nem hordozni való arra írtam,hogy notebook hiszen ott már évek óta van vinyó és hordozzák.
(persze én azér nem hordoznám ezér jó a pda csak az meg túl kicsi)Van valami jó kis átmenet kb 2-2,5 pda méretû van bill-je is xp fút rajta már nem tudom a nevét de valami 400 ezer körûl van ha jól emlékszem.Szóval van még itt ûr.

Akkor már inkább tablet :)
Notebooknak kicsi.
Csak ha az a lényeg, hogy sokáig is bírja, mint egy PDA, és egy PC használhatóságával is rendelkezzen... Ez nem jön össze.
De nekem jó, mert szedtem le PalmVNC-t, úgyhogy ha elég sok helyen lesz Wi-Fi, akkor közel PC-ként is tudom használni :)

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Igen, ezért vettem TX-et és nem LifeDriveot :)

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

A mechanika.
Akármilyen stabil, bármit nem bír ki.

smv
3 óra az nem kevés 1 kicsit? :\

Starcraft + Diablo III - esemve

Aztán mi a ráknak 2 Windóz 1 gépen?????
Abból még 1 is sok ( néha :) )
De most õszintén???

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

smv
Nekem tetszik. :)

Starcraft + Diablo III - esemve

Az hogy,notebook mond neked valamit?

asysoft
Nem ez az elsõ, pl PalmOne LifeDrive-ban is volt egy 4 gigás:)
Szerintem ennek nem sok teteje van: PC-hek gyenge beviteli lehetõségekkel rendelkezik, PDA-nak meg túl nagy. Mindenesetre egyedinek egyedi:))

/*WTF?!*/

ipodokban és a többi zenelejátszóban cirka 3 éve merevlemez van, és hordozgatják. Nemértem mi a problémád lényege.

vááá... PDA-ba merevlemezt.. úristen!!!
Jó tudom sokat fejlõdtek a hordozható vinyók, de a vinyó nem hordozásra való!
Ezért nem vennék semmilyen beépített vinyót tartalmazó eszközt.
Ami ezt illeti: fejvakarós.
Akkor miért nem PC, és a proci teljesítményét lehetne szépen skálázni?
Jah, hogy a windows erre nem nagyon alkalmas, mert alaból leszívja az akksit... :)

Hát várjuk meg, hogy mi sül ki belõle :)