Budapest Honvéd

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yess:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tono34
Újabb gyõzelem, CSAK így tovább :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

61' Honvéd FC 1 - 0 Paks

remélem nyerünk! bár a paks szimpatikus csapat, abban is reménykedem hogy a második helyük nem ezen a meccsen fog múlni. (mert sajnos a vidit már esélyük sincs beérni...)
megvertük a Pápát idegenben

jól láttam kiesõ hely közelében az MTK és az Újpest?:S mi van itt?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

<#eljen>

elég sûrû a mezõny, egy acélos hajrával feljöhetünk a 6-7. helyre a végére.
Tono34
Kellett ez a 3 pont is nagyon, jöhet a többi is :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

0-1 a vége <#eljen> újabb 3 pont. <#worship>
(tétmeccsen elsõ)
félidõben 0-1 ide a pápa ellen, bright elsõ nálunk lõtt góljával.
remélem ez egy jó sorozat kezdetét jelenti majd nála a gólok termelésében.
na ez a beszéd, 3-1 a hali ellen! gólok
na az jó. Nyerni kéne dögivel

*halit
félidõben 1-0-ra vezetünk a haladás ellen, jó lenne nyerni, nem csak azért mert évek óta nem vertük a hali, hanem mert nem kéne az uccsó fordulóig a kiesés veszélyének pengeélén táncolni...
igen, az utánpótlásunk kurvajó, jelenleg majdnem minden korosztályban dobogós a csapat ill. a bajnoki címért küzd. kell még pár év, mire a felnõttcsapaton is dob majd.
jónak tûnik az ifiszektor<#eljen>

ma voltam utánpótlás meccseken, abból az apróból (is), hogy egyik jó barátom vezette az egyiket, másikon partjelzõ volt. eredmények:

Honvéd - DVSC 2-0 (U13)
Honvéd - DVSC 3-1 (U15)
debrõ bizonyíthat!
amennyiben egervári megadja neki a lehetõséget.
végül nem tudtam nézni, de majd azért letöltöm, aztán megnézem.
bakkerman
szokásos sablon dumákat nyomatta,én végignéztem a mûsort...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

!!!

nézni fogom, kíváncsi leszek a magyarázkodásra, már ha szóba meri hozni a rossz szereplésünket.
végülis tökmind1, a Videoton már a 80-as évek óta nem volt kb bajnok:D

bakkerman
lehet,de arról nem viktórió tehet,hogy se a fradi,se a honvéd nem ellenfél a vidinek

Fideszoton...Orbán Viktor pénzeli õket mégis mit vársz?

minden meccsen kapnak kb 1 11-est. Lásd Fradi elleni meccs

ez már gyalázat... a szolnokot nem tudjuk itthon megverni???
3:0-ig láttam. aztán már csak utólag tudtam meg, hogy annyi lett. :/
ez a videoton idén nagyon össze van rakva...
Tono34
4:0, nem esett túl jól nekem. Bizakodtam hátha összejön vmi.

értelemszerûen lent a sport1 logóra kattintva érhetõ el a stream.
ma kiderül, hogy továbbjutunk e kupában! nagyon jó lenne! már látszik a csapaton a fejlõdés, hogy az mtk és a fradi elleni meccs óta egyre jobbak vagyunk.

Videoton - Honvéd (elsõ meccs 1-1 volt.)
18:00

a meccset a sport1 közvetíti, de itt lesz stream is ha elkezdõdött a meccs.
jó az x idegenben.. nagyon jó

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

így van...

2-2, egész jó ez a címvédõ otthonában.

mondjuk jó lenne már újra gyõzni, ebben a naptári évben még nem sikerült tétmeccsen...
debrencenbe látogat a csapat, hát kíváncsi leszek...
:) vicceltem csak...

1-1 a vége. :S nehéz lesz idegenben kiharcolni a továbbjutást...
zelenka 22. percben szerzett góljával 1-0-ra vezetünk a vidi ellen a mk negyeddöntõjének elsõ meccsén. még 20 perc van a meccsbõl.
te most tulajdonképpen milyen drukker vagy?
Csak a Fradi:D:D:D

amúgy tényleg kár volt érte. De ha belegondolok õsszel a 3-1 nél órási mázlink volt:D tehát ez így volt fair

kár ezért a meccsért, csak mázlival tudtak nyerni a vendégek...
na nemsokára indulok a meccsre, remélem sokan leszünk, jó meccs lesz és nyerünk is!
remélem ez egyenes utat jelent a döntõig, meg a kupagyõzelemig. :)
legalább azt húzzuk be, ha már a bajnokságban most nem is megy.
nagyon sajnálom a mai meccset, jól indult, de az egyenlítõ gól nagyon rosszkor jött lélektanilag, pont a félidõ elõtt... :S sajnos innentõl a szikráját is alig láttam a pályán, hogy esetleg nyerni szerettünk volt... eközben meg az mtk bemákolt 2 gólt...
sport1 adta, amihez legközelebb itt találsz stream-et.
bakkerman
1-3

stream a mai meccsre?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

alig várom már a szombatot, ez lesz az elsõ idegenbeli meccsem. :)
én azért bizakodó vagyok. pár hellyel jó lenne feljebb kapaszkodni a tabellán.
Megy Akassou is, mer nyáron lejár neki is a kenyérjegye nálunk. Necces lesz a tavaszunk, remélem az akadémisták nagyon jók...

ezért kár mondjuk