Budapest Honvéd

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem baj a Gyõr ellen nem rossz, bár idei formát tekintve szoszó...mondjuk most itt volt a lehetõség egy kis szorongatásra az élen, de nem baj még nem vagyunk leszakadva a tabella legelejétõl;)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kár érte...
Tono34
1:1

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

48' 1-0, hajdú tizibõl
félidõben 0-0 a gyõr ellen itthon, jó lenne a második játékrészben gól lõni és megnyerni a meccset.
McFrost
<#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ok köszi...nem emlékeztem rá...de a többi biztos

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mtk-val játszottunk, kikaptunk 3-2-re ha jól emlékszem.
persze hogy nem...megvertük a Fradit, Vidit, DVSC-t, ZTE-t nem semmi névsor...egyedül a buzi Vasas kapott el minket még az elején...

Újpesttel és az MTK-val még nem játszottunk ugye? ezt a 2 csapatot jó lenne elkapni

csak a kis és középcsapatok elleni mérlegünkön kéne javítani, mert a pápától meg kecskeméttõl nem szabadna kikapni, pláne nem itthon... :S
grat a fiúknak, sajna a meccset nem láttam tegnap, korán bealudtam.

ezzel a gyõzelemmel (már vagy a harmadik kikiáltott bajnokesélyest vertük.) már úgy érzem a végjátéknál ott lehetünk legalább az elsõ háromban. és ezzel nem túloztam. :)
most már értem, köszi
Egy bajnokjelölttõl ez elvárás... :)

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

és igeeen megvertük õket:D

hehe 2-0 ra szopatjuk õket ez az:D:D:D

jaaa, Felcsúti akadémia, ami ugyebár Orbán Viktor tulajdona, ott focizik néha, ha teheti, arról az akadémiról kapja ingyen a Fehérvár az ifiket...magyarul a Felcsúti ifikbõl, lesznek Fehérváriak a legtöbben, ami ugyebár nevezhetõ így Orbán Viki fiókcsapatának. Nyílván én biztos vagyok benne, ezúttal idén a Fehérvárt éppen ezért segíteni fogják a bírók, ahogy a Fradi ellen is tették, meg még hadd ne mondjam melyik meccseken idén. Szóval én remélem ezek nem lesznek bajnokok, fõleg amiatt, avval a mocskos hitegetésükkel, hogy idejön Matthaus, csak PR fogás volt a részükrõl...
mivel Csak a Kispest, nekünk egy normális tulajdonosunk van, aki önerõbõl próbálja az ifiknek megteremteni minden lehetõséget, addig a Fehérvár meg úgymond lopja az ifiket, az is egy megoldás

ezt hallom most mindenhonnan, de ennek mi az alapja?
tényleg nem vágom, pedig kíváncsi lennék. :O
remélem elverjük Orbán Viktor csapatát, most megkapják...

ma este 7-tõl a fehérvárral meccselünk, adja a duna tv, aki tudja nézze, remélem meglepést okozunk és nyerünk vagy legalább egy pontot elhozunk.
ja nagy szemetek...emberekkel van baj, régen nem ez volt jellemzõ, kimentél egy meccsre normálisan és nem voltak balhék legalább is nálunk...most mondom azt, hogy egy 97-es Honvéd-MTK meccsre kimentünk apámmal és semmi gáz nem volt, de még a 2002-es Honvéd-Dunaferr meccsen se...utóbbi idõben nagyon divat lett a rongálás, és a huligánok felemelkedése...

Tono34
Vadulni lehet, de NEM a klub kárára. Az ilyeneket nem tartom szurkolónak.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

vad sajnos a keménymagunk...mind mind a Havannáról jönnek én sztem

gondoltam ám, én csak a saját véleményemben nyomatékosítottam hogy nem a pirotechnikával van a bajom, hanem a bedobálásával.
Tono34
Én a bedobálni részre gondoltam.

szép és jó, fokozza a hangulatot, ameddig jó kezekben van.
de azt én sem értem, hogy miért kell bedobálni...
Tono34
"A Rákóczi-Honvéd élvonalbeli mérkõzés második félidejének elején a Honvéd-szurkolók görögtüzeket és egyéb pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, noha a hangosbemondón keresztül többször is figyelmeztették õket. Takács játékvezetõ ekkor megállította a játékot, és segítséget kért.
- A játékvezetõ félbeszakította a mérkõzést, mert a vendégszurkolók pirotechnikai eszközöket használtak, illetve dobtak a pályára - mondta Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje. - A helyszínre riasztott rendõrök kiürítették a szektor, ahol 80-100 szurkoló volt. Mivel sokan ellenálltak, ezért könnygázt is be kellett vetni." NB1.hu

Klubnak sokba fog kerülni. Magyarázza meg nekem vki erre mi szükség van?

Tono34
Régi edzõm szokta mondani idegenben az 1 pont is jó.

0-0...
vicc, nem is értem, hogy történt...
Kecskemét elkapott minket...:(

ja, párszor láttam már youtube-on :D

te geo emlékszel arra a Honvéd meccsre amikor beszaladt egy kutya a pályára és virslivel is alig tudták kicsalni? mekkora poén volt már:D

átalakulóban a csapat, meg ez csak felkészülési meccs volt. mondjuk ettõl függetlenül illett volna behúzni, nem kikapni 2-0-ra két uccsó percekben bekapott góllal...
pff:( nincs már a fiatalokban se motiváció? ennyi lett volna?

ritka szar meccs volt amúgy, így kikapni montenegrótól...
komoly kint voltál? sál legalább a nyakadban volt?:D

a mai u21-es válogatott meccs után a stadionból kijövet találkoztunk botis-szal. :D elbeszélgettünk vele a bajnoki esélyekrõl, tömören azt mondta nem lesz könnyû dolgunk.
McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

banner felett a / hosszú címhez kell bemásolni.
McFrost
Ezt hová kell beírni?

jó az öreg a háznál. :D

<style type="text/css">
#head {
background: url(http://hungeo.uw.hu/honved_fejlec.png) no-repeat bottom left !important; }
</style>
McFrost
Jó meccs volt, pörgõs, de sok hibával. Botis bazzeg még járókerettel is hibátlan!

A banner fölötti címer kódja mi?

szép volt fiúk ott vagyunk a tabella elején <#taps><#eljen>

hát köszi!

sajnos nem tudtam nézni a meccset, mert sehol sem adták... :S
McFrost
Hát gratulálok!

Ritka gyöngék voltatok.....

elhoztuk a 3 pontot paksról!

paksra látogatunk
kivel toljuk a meccset?