Rendőr Akadémia(k)
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én régen szerettem, amikor még gyerek voltam! 😊 De mostmár azért kár volt újra vetíteni! Ez volt a Szilveszteri mûsor, hát ez szégyen! 😞
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
jaja
Szerintem az elsõ 4. rész, ami jó. A többi már elég lapos, fõleg Gutenberg hiánya miatt.
Kösz a tájékoztatást<#worship>#worship>
Én Jones-ra emlékszem. Amúgy 1-2 meg az amelyikben Zed elõször van benne. (lehet a 2, de már iszonyat régen láttam)
Jones (? nem Jonsey vagy ilyesmi ?) sztem is jópofa karakter..de láttam már más sorozatban, asszem tán vmellik Extra Large -ban (Bud Spencer-rel) és abban is mindenféle hangot adott ki..max nem olyan gyakran.. a RA - sorozatot kiadni szerintem is bûn volt, valami hihetetlen gagyi lett..az eredeti filmek közül az elsõ 5 nagyon tetszett, a 6. elment ,de a 7. már a sorozat szintjét közelítette erõteljesen 😞
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sztem a negyedik rész volt egyik legjobb
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Azt tudjátok, hogy készül a Rendõrakadémia 8.. az elsõ rész rendezõjével, az eredeti szereplõkkel?
SG cikk
SG cikk
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Jones egy nagyon ütõs karakter! 😄DD
-Mahóni a képcsõn elõtte. Melléér.
- Elvigyelek?
- Kösz, nem...
De az az über amikor "videojátékozott"! 😄
- Elvigyelek?
- Kösz, nem...
De az az über amikor "videojátékozott"! 😄
Úristen azért durva hogy valaki még csk most látja elöszõr(minden rossz indulat nélkül). Csak eszembe jutott hogy kiskoromban még a "jambás" bácsitól féltem amikor láttam az akárhányadik részt(nem tudom pontosan hányadik). jambás=magas nagydarab néger!<#idiota>#idiota> De rég is volt már!<#smile>#smile>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Hát...
Fõleg az a Néger csákó aki ilyen hangokat adok ki 😄<#idiota>#idiota>
Fõleg az a Néger csákó aki ilyen hangokat adok ki 😄<#idiota>#idiota>
ezt mondom én is!
vki gondolta jól megggggazdaxik belõle!!!
BUKÁS LETT!!!!
vki gondolta jól megggggazdaxik belõle!!!
BUKÁS LETT!!!!
REAL MADRID
A sorozat nagyon gagyi lett, illetõleg az újabb részek is egyre gagyibbak. Az elsõ 3 király, majd erõsen mélybe zuhant a minõség. Persze, tizen akárhány éve, amikor elösször láttam, akkor nem nagyon tûnt ez fel, mivel nagy kihagyások voltak 1-1 rész közt, de amikor nemrég visszanéztem õket pár nap alatt, akkor már durva volt.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Sztem a sorozat nagyon gagyi lett!!
REAL MADRID
Nah..
Már egy magyar tanár is van köztünk<#merges2>#merges2><#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe>
Már egy magyar tanár is van köztünk<#merges2>#merges2><#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe>
Nem...Én a Sorozatot láttam belõle 😊
jóak mind ^^
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az, es de-vel nem kezdunk mondatot.
😊
túlhaladott :|
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
De különben ez nagy gond? lol
köszz....
Én tegnap néztem a Rendõr Akadémia2-t (az RTl kLUBon) , de nagyon kafa volt!!<#hehe>#hehe>
← ElőzőOldal 2 / 2