Rendőr Akadémia(k)

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
Én régen szerettem, amikor még gyerek voltam! 😊 De mostmár azért kár volt újra vetíteni! Ez volt a Szilveszteri mûsor, hát ez szégyen! 😞

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

jaja

Szerintem az elsõ 4. rész, ami jó. A többi már elég lapos, fõleg Gutenberg hiánya miatt.
Kösz a tájékoztatást<#worship>

zaki
hát sztem nem kéne eröltetni, buktára van ítélve :o

Jagi
Én Jones-ra emlékszem. Amúgy 1-2 meg az amelyikben Zed elõször van benne. (lehet a 2, de már iszonyat régen láttam)

Shiwo
Jones (? nem Jonsey vagy ilyesmi ?) sztem is jópofa karakter..de láttam már más sorozatban, asszem tán vmellik Extra Large -ban (Bud Spencer-rel) és abban is mindenféle hangot adott ki..max nem olyan gyakran.. a RA - sorozatot kiadni szerintem is bûn volt, valami hihetetlen gagyi lett..az eredeti filmek közül az elsõ 5 nagyon tetszett, a 6. elment ,de a 7. már a sorozat szintjét közelítette erõteljesen 😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bandee1987
Sztem a negyedik rész volt egyik legjobb

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

EvilDevil
Azt tudjátok, hogy készül a Rendõrakadémia 8.. az elsõ rész rendezõjével, az eredeti szereplõkkel?

SG cikk

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Jagi
Jones egy nagyon ütõs karakter! 😄DD

-Mahóni a képcsõn elõtte. Melléér.
- Elvigyelek?
- Kösz, nem...

De az az über amikor "videojátékozott"! 😄

Rage47
Pontosan!! Engem is megrémisztett!!😊)) Sztem a 3. rész volt.
mesor
Úristen azért durva hogy valaki még csk most látja elöszõr(minden rossz indulat nélkül). Csak eszembe jutott hogy kiskoromban még a "jambás" bácsitól féltem amikor láttam az akárhányadik részt(nem tudom pontosan hányadik). jambás=magas nagydarab néger!<#idiota> De rég is volt már!<#smile>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Hát...
Fõleg az a Néger csákó aki ilyen hangokat adok ki 😄<#idiota>

ezt mondom én is!

vki gondolta jól megggggazdaxik belõle!!!
BUKÁS LETT!!!!

REAL MADRID

zaki
tegnap én is néztem a 2-t, jó volt újra látni, szétröhögtem rajta az agyam 😄

sweech
az nemis "rendõrakadémia" hanem egy szar 😊

A sorozat nagyon gagyi lett, illetõleg az újabb részek is egyre gagyibbak. Az elsõ 3 király, majd erõsen mélybe zuhant a minõség. Persze, tizen akárhány éve, amikor elösször láttam, akkor nem nagyon tûnt ez fel, mivel nagy kihagyások voltak 1-1 rész közt, de amikor nemrég visszanéztem õket pár nap alatt, akkor már durva volt.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Sztem a sorozat nagyon gagyi lett!!

REAL MADRID

Nah..
Már egy magyar tanár is van köztünk<#merges2><#nyes><#vigyor2><#hehe>

Nem...Én a Sorozatot láttam belõle 😊

Laky
jóak mind ^^

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

sweech
most láttad elõször? :o

Slayerboy
loltopig <#idiota>

Voltam zárás előtt. _______________

Az, es de-vel nem kezdunk mondatot.

😊

Snecie Smicie
túlhaladott :|

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

De különben ez nagy gond? lol

köszz....

Serpa
egybeírják.

Én tegnap néztem a Rendõr Akadémia2-t (az RTl kLUBon) , de nagyon kafa volt!!<#hehe>

← ElőzőOldal 2 / 2