FIAT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alfa Romeo 156ról érdeklődnék, személyes tapasztalat alapján, nem legendák, meg szájhagyomány alapján. Konkrétan az 1.9 jtd multijet, meg a 2.0 jts érdekelne. 2002től gyártott faceliftes műszerfalos. A két motortípus között gondolkodok. Az 1.9 lenne jobb, mert kevesebbet fogyaszt, de félek, hogy több a zsebbe nyúlós hibalehetőség. Válaszokat előre is köszönöm!
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Ár: 150.000 Ft. Cz.János : 06305757409. (Bács Kiskun megye)
Írj e-mailt , küldök képet.
[email protected]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Nem tudtok olyan oldalt ahol olcsón lehet beszerezni Fiat bravo 1,4 es 1997-es autóhoz ablaktörlõ motort?
Ha valaki tud akkor írjon az email címemre. Köszönöm.
[email protected]

vki nem tudja mi lehet a baj? egy hét múlva vizsgáztatom a drágát:D nem akarok egy vagyont fizetni:S
... Mixed Martial Arts
ezt az izzót meg vhogy max lemegyek szétbontom kicserélem én nem fogok fizetni ezér csak a 2égõér:D
... Mixed Martial Arts
Nekem a bravam-ban a helyi autóklubbos arc ingyé' kicserélte kb 3 perc alatt, pedig ott is matatni kell rendesen..
köszi azér:)
... Mixed Martial Arts
nem tudom mit csinálnak ott vele..végülis csak szervíz mondjuk kitudja..de most kiégett a jobb oldali is pár napja,gondoltam kicserélem,de jobboldalról az ablakmosó tartályt kell kivenni h kilehessen nyitni a burkolatot-.-
és egy égõt hogy lehet rosszul berakni? vagy te hogy raktad be hogy jó?<#hamm>#hamm>
... Mixed Martial Arts
Biztos jól rakják bele az izzót? Nekem a Puntó2-be rosszul is be lehetett tenni az égõt, és akkor égett ki sûrûn. De ahogy megszakértettem, egybõl jó lett. Évek óta nem ég ki.
csak 1éven belül a 3ik égõt cserélem a bal elsõ lámpába..vagyis a szervíz cseréli mert kikell bontani a burkolatot a motortérbõl h odaférj:D
ettõl függetlenül kedvenc!(nekem)
... Mixed Martial Arts
Nem régen (akkor még nem volt ez fontos) voltam egy autóhifi üzletbe és a srác egy katalógusból nézte ki a méreteket! elég nagy rá az esély h neten is van vmi hasonló de mondjuk én nem találtam!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Nincs kedvem lebontani az ajtót és megnézni.. :)
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Engines: 1.6 L Petrol DOHC
1.9 L Multijet Diesel
A Fiat a külsõt és a dízelt, bár már PSA dízel is van benne :D, szóval jó kis lego :))
De nem vagyok biztos hogy ki mit csinált
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Végy 5 fiát emblémát,pattintsd fel egy suzukira!CUORE SPORTIVO.Azért egy-két magnetti marelli cuccot én tennék bele!:)-az úgy az igazi!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
SX4-en látszik az olasz dizájn azért :)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack