Mobilokra témák, téma készítõk

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
Most vettem egy nokia asha 202 telefont, nem tudom lecserélni a témát megfelelõre:(, ma letöltöttem 20-30db-ot! a menüben csak fele ikont cseréli le:( 13ból 7 ikon a default.nth ikonja marad!!
Valami megoldás a cserére??
elõre is köszönöm

én is erre a problémára keresek megoldást, aki tud valamit, az írj!!!!
Hello
Nokia 500-as mobilom témáját szeretném megszerkeszteni, egyedibbé tenni. Tudtok ajánlani programot hozzá?
Breki33

Breki33

Breki33

Breki33

Breki33
Na dobjuk fel kicsit ezt a topikot

mClock Custom Skins Collection!
(exclusive)

ALL_by_Spirit.zip
Arrowclock.zip
Arrowclock_mod1.0_wog81.zip
Banwagonistremix.zip
BellNRoss.zip
Black Flipclock.rar
Blackmclock.zip
blak.zip
CenterClauseSkin_by_user_x.zip
Cloakclock.zip
ClockandDate_by_adambobbyburgers.zip
cloud.rar
darkCl0ck.zip
Elegance.rar
ExtDateSkins_by_n4rrOx.zip
Glassflipclock.rar
gloozy.zip
KDtimepiece.zip
KDtimepiecewht.zip
kingdonnaz.zip
KKC.rar
lcdmclock.zip
lost_exhibit_R3D_X-mCloks.zip
Lunar_mClocks.zip
markedCl0ck.zip
markedCl0ck1.zip
markedCl0ckedit.zip
mClock.rar
Mclock.zip
meizu_mock.zip
mi_genie__mclock_skin_by_d3stroy-d4b0091.zip
Midnight.zip
mi-genie.zip
Miniclockrounded_12.rar
Mire.rar
mire_ldpi.zip
miui.zip
MIUI12h.zip
miui178 v2 working.rar
MIUIgflip_clock.zip
MIUIgflipclock.zip
MIUI-gray.zip
miuilockclock.zip
MIUI-Revamped.zip
PAclock.zip
Plethoraofclocks.zip
Plethoraofclocks2.zip
retro clock in good taste.rar
ReworkClock.zip
ribbon_mclock_skin_v2_by_chrisbanks2-d45utjk.zip
RibbonClock.zip
RibbonClockV2.zip
ripclock.zip
ripclocks.zip
SimiClockSkins_by_n4rrOx.zip
Simple With Date.zip
SimpleCircles.zip
SimpleOneWithDate2Skin_by_n4rrOx.zip
SNOOPY.rar
Tornclock for mClock.zip
transclk.zip
TxClckSkin_by_n4rrOx.zip
TypoClockSkins_by_n4rrOx.zip
Wildfire_S.zip

http://adf.ly/3ESz7
hello! valaki nem tudna nekem segíteni hogy honnan tudnék samsung s5260-hoz témát letölteni??? mert én sehol nem találok!<#nemtudom> elõre is köszi a segítségeteket! <#wave><#worship>
Valaki nem tud LG KF750-hez témaszerkesztõ progit???

Hello!Hogyan lehet tömöríteni a fájlokat mentés elõtt?Csak azért,mert a Nokia weboldalán ezt íják:"A helymegtakarítás érdekében tömörítsük a fájlokat mentés elõtt"..............<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#conf><#csodalk>
inter94
hello!
gond nélkül felismerte

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

balla27
szia iter94!látom neked lg telefonod van.nem jártál úgy,hogy nem ismeri fel a gép a telefont.nekem 3 hónapja nem sikerül,nem tudom miért.

Theme Creator elvileg megnyitja.
SE téma?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

RiCSi1234
Hi!! Nem tudja valaki véletlen, hogy .thm kiterjesztésû témát, hogy tudok megnyitni számítógépen..??

GTA V (*.*)

inter94
lg ku990 témát honnan szedhetek le?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

N6280HE
Sziasztok :)

A www.ownskin.com-on regisztráltok, és olyan témát csináltok olyan telóra amilyenre csak akartok. Ez egy téma szerkesztõ oldal. ott mentetek is, majd az eredményt le tudjátok tölteni. Ha nem akartok szerkesztgetni akkor meg válogattok a kész témák közül. Engem az érdekelne, hogy az a progi amit ott használhatunk honnan letölthetõ. Aki tudja az segitsen légyszives. Elõre is köszi :)

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz, ASUS NVIDIA EN9600GT, 4Gb RAM, Gigabyte alaplap és egy szép ház :)

A Mobile9.com on is van.
Patrucz linkje oda mutat.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

vagy innen amit csak kell:zedge.net
Helló nem tud valaki SE k310i-re témát aki tud az íjon linket
Patrucz
jvl445
Hello.Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet letölteni Nokia N70 re témákat letölteni.Vagy valahogy lehet szerkeszteni???

Man TGX XLX

Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani nokia 6233-hoz olyan helyet ahol le lehet tölteni témákat? A nokia.xdl.hu-t már meguntam elõre is köszi
www.nokia.xdl.hu

ezen sok témát találsz
császtok valaki tud nokia 5310-esre témaszrkesztõt adni
[email protected] elõre is kösz!
Sziasztok!Szeretnék egy kis segitséget!Nokia 5200-ra szeretnék témaszerkesztõ programot! Nagyon örülnék neki ha valaki eltudná küldeni az e-mail cimemre:[email protected] hogy honnan tudnám ingyen letölteni! Elöre is kösszönöm!
Hello Nokia N91re témák meg játék meg alkalmazásokat aki tud mondjon már honét merre mikor nokiaprogramok.h...u:Dkilöve mert nem sok van ha vki tud vmit légyszi segítsen

Heló tudja valaki azt hogy E1000-ben hogy lehet átállítani a 16 ikonra a menüt???
A Skint már megoldottam!
Császtok Motorola e1000-re hogy lehet és honnan lehet témát letölteni és rakni ha valaki tudja akkor ossza meg velem léccives<#confused><#help> "A sok láma haggyon a Google-val<#boxer><#ejnye1>"
Flamer
valaki tuggya hogylehet igy egy témából kilopni a képet? mert néztme ezt a progit és vagy nem lehet vagy én nem találom a módját. :|

http://loal.atw.hu

SZIASZTOK!!!

valaki tud olyan honlapot ahol már az elkészített flash menüket kell leszedni????? Jah és w200i-m van, arra kellene egy pár ilyen téma<#help>
sziasztok!6120 classic-om van,szedtem le hozzá témát,de nth a kiterjesztése.Milyen progi kell hozzá,hogy ismerje ezt az "nth" kiterjesztést?

Ha vki tudna nekem segíteni,nagyon megköszönném!

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Helló

Nekem olyan téma szerkesztõ progi kéne amivel lehet v630i re is szerkeszteni témát! Aki tudo ebben segitteni az léccives ne legyen lusta írni nekem :)
theme creator a nava
kinek lell témakészítõ?
Sajnos nem ilyen egszerû...<#szomoru1> ha van idõd probáld meg megcsinálni ha sony-d van...és te talán rájössz hogy hogy kell...
Flamer
kicsomagolod, felmásolod a telefonra és használod a témákat. nem?:o

sony ericssonoknál
Hello! ezen az oladlon lehet találni egy 36-os pack.rar fájl-t amiben olyan témák vannak amik megváltoztatják a menüben lévõ ikonokat is. Az lenne a kérdésem hogy ezt hogyan lehet alkalmazni?
Sziasztok!
Kérlek segítsetek már nagyon rég óta keresek az interneten nokia7373-ra témaszerkesztõt vagy valamilyen témákat.De inkább témaszerkesztõt,szóval ha valaki lenne olyan kedves segítene?Nagyon szépen köszönöm így elõre is!
valaki tud nokia5300-ra témát?megköszöném
Golyo69
Hello all :D
nekem nokia 6111 es gyári témái kellenének..
ha vki feltudja tölteni azt megkszönöm de ha linket ad az is jóó
elõre is köszi

GGMU

nemtud valaki témaszerkesztöt k750i-re?
K800i-re kéne téma szerkesztõ,hol lehet letölteni?
hol lehet letölteni téma SZERKESZTÕT.
Sziasztok! Nokia 6131-hez kellene téma szerkesztõ!
Elõre is köszi!
Flamer

HI
Nekem a Sony Ericssin témaszerkeztõjéhez kellene Leirás.(MAGYAR)
http://www.zedge.net/
Itt ez az oldal, regizni kell és akkor napi 30 cuccot tölthecc le a kiválasztott telefonra.

Oldal 1 / 3Következő →