Peugeot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
(majdnem minden tekintetben jobb a golf a 206nál, közvélemény)
Csak mert a 99% német eredetû (merci,bmw,maybach,audi,a volkswagen bentley-je...)
Még van pár limitált amerikai csoda, a toyotától a lexus, és ugye az olasz sportcsodák.
Még van valami nem német luxus? (ami elterjedt)
és ez a Peugeot topik LOL :D
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Középkatból meg szvsz vagy japán, vagy amcsi.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
U.i: Clio és 406 után nem vettem volna büdös életbe franciát :DDD
A clio gyakorlatilag szétesett(2év), utána jöhetett a 406 amit eladtam mert az is 0, szóval laguna ami hemzsegett a hibáktól, majd a 407nél kötöttem ki, amin nem rég sikerült túladnom.
Most örülök a nem alapmotoros passatomnak, és boldog vagyok.
Vagy sikerült soksok év alatt 4 selejtet kifognom, vagy ezzel a drága, hosszú kísérlettel igazoltam a közvéleményt.
És igen ez egy rémtörténet. Megesett velem, és valóban rémes volt. Igen ez is megtörténhet a modern autókkal.
De a te elméleten alapuló összevisszaságaid nem tudják cáfolni a kész tényeket.
Hogy miért vállaltam be a dolgot?
1) navi nélkül megvagyok, a többi elektr gubanc út közben jelentkezett.
2) A golf nem éppen kényelmes ilyen célre, azt még a hülye is tudja.
Ez meg ilyen tipikus mellé beszélés, hogy "há igen õõõeeeõõõ lehet hogy az szar, de más autóban is õeõe..." JÓ VAGY NEM JÓ? NEM JÓ, akkor meg minek próbálod felhúzni.
Amúgy a golfom 200 lovas. És leírtam, hogy nem szép dolog GThez viszonyítani egy bálnát. (magamról írtam). A golfhoz képest persze hogy tetû, de már vezettem hasonló méretû autókat, és még azokhoz képest is egy nagy 0 volt. A váltó pedig; nehezen kezelhetõ, recseg, és kicsit pattogós. (nem lehet azt mondani, hogy én csinálom rosszul).
Nagyon elfogultan írsz.. nem akarlak megsérteni, de be akarod bizonyítani, hogy a szar egy finom illatú parfüm.
A nem jó váltóról szívesen hallanék még piszikét.
Ahhoz kétség sem férhet, hogy az újdonságok közül a Peugeot 907 tanulmányautó nagyon nagyot szól majd.
A V12-es motorú 907 sorozatgyártására aligha van esély
Csak szemezgettem, nyilvánvaló, hogy 2004 augusztusában még nem is láthattuk a tanulmányt sem...
2,0 HDI motor volt benne. Ekkora kasznihoz, ilyen ramaty váltóval hááát, igaz ami igaz. Lomha. (rossz dolog egy sport GThez viszonyítani, de az után meg pláne).
És mégegyszer mondom, nincs bennem semmi lejáratási cél. Csak a véleményemet mondtam el, ami viszont tény, hogy nem a pözsót dicséri. Örülnék neki, ha javulnának, és örülök is hogy a 207be sikerült jó váltót tenni.
Viszont, ha egyszer egy Svájcig tartó úton 4x rohad le az autó, és több elektronikai eszköz sem mûködik, akkor hogy mondjak rá jót???
A futómû okés, az ülések amíg nem kelnek életre szintén.
Kivételt képez a fedélzeti számítógép és annak érintésre élénkülõ képernyõje, melyek természetesen a GPS-tõl kezdve az mp3-ig mindennel megbírkóznak.
A fenti paraméterekkel nem valószínû, hogy az oroszlános márka a Párizsi Autószalonon túl belevágna a 907-es sorozatgyártásába is, mindenesetre jó tudni, hogy ha akarnának, ilyet is tudnának ...
Aha gyártották...
egy hosszabb sítúrán mit akarod a vezetést élvezni?? érdekeseket írogatsz..
Lóf@szt, az csak egy tanulmány, Pesten láttam a kiállításon tavaly...
Szeretném ha jobbak lennének, de ne azzal próbálkozzanak, hogy betörnek egy eleve foglalt piacra. Inkább a kis-közép kategoriás autoikkal csináljanak valamit.
"Peugeot, vezetni mindíg élvezet" hát hivatalosan õk gyártják a legtrágyább váltót a világon. De hála istennek jön a javulás, a 207es váltója már egész jó. Azt tudom mondani, csak így tovább! (és ezt nem gúnyként)
Na akkor induljunk, már átadásnál szólt, hogy a váltóval vigyázzak mert szar. A navira meg ne hallgassak. Mondom ok, a navi nélkül megélek, a váltó miatt megsértõdtem, mert az a vezetés lényege, dehát jó. Na akkor Ausztria, lerohad. Hmmm telefon haza, hogy mi van, "ne ijedjek meg elõ szokott fordulni, 5 perc és újra beindul". Így is volt, még ezen kívül 3x. Na megérkeztünk. Az úton az egyetlen amivel elégedett voltam az a futómû. A motor egy katasztrófa. Autopályán elõzni elég merész manõver, nekem meg extra csalódás, mivel ahhoz vagyok szokva, hogy én elõzök, és nem ahhoz, hogy kívül döcögök. Lehet azt mondani, hogy nem sport autó, de azért ez az "anti-sportosság" már túlzás. A kategoriájában szerintem a leglomhább (ültem már hasonló méretû autókban).
A kényelemrõl annyit, hogy elmegy, de engem az ülés meg akart ölni. Pihenõ után beszálltam, és nekipréselt a kormánynak, mert az én 180 centimet bolhának értékelte. grrr
A szervizrõl nem tudok sokat mondani, az oda-vissza út alatt annyira nem romlott el hogy szerelõt hívjak. Csak megduplázta az utazási idõt.
Összegezve ez az 1 hetes utazás elég volt, hogy annyira megutáljam, hogy soha többé ne üljek bele.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]