Tiny Xp

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
my computer->properties->computer name->change
nekem ezután ha minden igaz müködött.
valamint már leírtam #455-ben a Serv-U nevû ftp szerver progival való trükközést is...

"The trees move. Do you not see it?"

A másik géprõl én sem tudok belépni a Rev03-as gépre, jelszót kér, már egy jó ideje szívok vele...
Hogyan lehet kikapcsolni az a korlátot, hogy 1185 Mb-nál kisebb vinyóra is felmenjen?
Rev 1 volt a legjobb, egyedül a dhcp hiánya miatt nem szeretik egyesek.
De nekem egyik gépemen még mindig az van, és sztem tényleg a legjobb

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Szevasztok.
Némi saját tapasztalat a REV4-es változattal!
Kicsit módosítottam rajta (integráltam bele pár SATA drivert)de alapjában véve teljesen ugyanaz maradt! Az ténylegesen igaz hogy feltelepítés után csak 90 Mb RAM-ot eszik, viszont ha ugyanazokat a progikat feltelepítem alá mint amit egyébként is szoktam (NOD32, KERIO tûzfal stb.)akkor már közel ugyanannyi memóriát eszik meg mint egy hagyományos windows!
A saját magam által kreált (NLITE)magyar windows minden nekem kellõ dologgal feltelepítve 240 Mb-ot eszik a memóriából! Szerintem ez sem rossz!
Részemrõl ennyit a TINY XP-rõl. Nemrossz-nemrossz csak nekem nem jobb a hagyományosnál.
Viszont valószínûleg a szüleim penti2-esére a tiny fog felkerülni mivel nekik csak a netezésre kell a gép ráadásul az õ gépük iszonyú lassú.
Duddits
Nem jó.

Duddits
Majd megnézem ha itthon van a másik gép.

Thx ez mûködik.

experience/experience -t próbáltad?

Duddits
Nekem Rev02-vel van ugyanez a bajom... A Tiny-s gépre egyszerûen nem tudunk bejutni, mert nem tudom mi az alapértelmezett jelszó.

alternatív megoldást tudok, LAN partykon mindig ezt használtuk komákkal: nyomj fel egy Serv-U nevû ftp szerver programot, csinálj ftp szervert és úgy küldözgesd a fájlokat.

Hi mindenki!
Én rev 04-et használok, eddig majdnem minden ok, csak azt nem tudom hol lehetne
elõvarázsolni a fájlmegosztást. Elvileg be van állítva, de a másik gép akkor sem
látja.(a másik gépen is rev04 van, routeres hálózat, dhcp végre mûködik 😊 )
Ha valaki tud megoldást segíthetne.

[HUN]FaTaL
nagyon jó lenne ez a kiswin de ahhoz képest hogy játékokra lett tervezve faszán kispórolták belõle a compatibility módot így a régebbi játékokkal nem lehet játszani😞 most próbálom valahogy beleszenvedni

http://goo.gl/gd6Zi5

Masold be a system32-be a ping.exe-t egy masik xp-rol.

Valaki nem tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy a digitalis fenykepezot felismerje? A normal xp alapbol tudja a kameramat ez meg nem<#gonosz2>
Dying Soul
Én a 4-et fonrolgatom, hogy feltegyem..de abban már annyi minden van :/

giázok

nekem asztalimon most rev 1 fut 😊
nosztalgizáok 😄

alcohol telepít raid vezérlõt asszem, ha már volt fönt pl. daemon toolsod lehet az tett be neki
sajnálom, mondjuk nem tartják megbízhatónak alcoholt..

Dying Soul
Rev 2 volt...lefagyott a progi, majd újraindítottam a gépet és nem bootolt be, csodás..

asszem rev1 alatt nem ment alcohol.
nekem rev 2 alatt már ment simán

winrar tömöríts ki a fileokat egy tetszõleges mappába, és onnan indítd a setup.exe-t aztán töröld le a könyvtárat

Dying Soul
Feltettem a az Alchol 120-at és tönkrevágta a gépem. Most már szûz XP van alattam.

[HUN]FaTaL
ping-et és tracert-t lehet bele valahogy varázsolni?😄

NEXUS6
Nekem is lenne egy kis problémám.

Bizonyos progik nekem sem akarnak feltelepülni a gépre. A temp könyvtárral lehet valami, mert semmilyen ideiglenes telepítõ fájlt nem hajlandók oda rakni.

Rev03-am van.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

FTP-t nemtok 😞

Felment a VS, megmenekült attól hogy leszedjem. 😊
még midnig nem vesztegetted emg a rendszergizdát? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mert torrenteket nem tudok, port letiltás miatt

rev 4et honnan lehet szedni?

rev04

De ha nem fog felmenni a Visual Studio ez miatt akkor törlöm a francba és felrakom a rev03-at, pedig még ghostoltam is ezt. <#wilting>
[HUN]FaTaL
nekem sem eszi be az FF az alternatív winupdate-t:/ rev04et használok

hát más tippem nincs..

nagyon fontos az a win update?

egyébként melyik kiadást használod? rev02?

Sajnos nekem azzal sem megy, a régebbi kiadású tinyxp-nél mûködött.
De itt nem veszi be az FF.
van egy altenatív windows update oldal, egy korábbi hozzászólásban belinkeltem

nekem tv tunerem is megy

lck
Persze, #430 -ban erre utaltam.
[HUN]FaTaL
Na kipróbáltam nekem nagyon bejött, bár a TV Tunert még nem próbáltam feltenni. Viszont nekem nem hajlandó updatelni. Nem tudja letölteni a Genuine Validate-t, addig pedig nem tudom crackelni sem azt a szart. Produkált valakinél hasonlót?

lck
Live Updatekor kiírta hogy: Ön lehet szoftverhamisítás áldozatává vált ... <#awink>
Calver
majd pár nap múlva, ha leszedtem teljes 8 éved Vörös Törpét és kicsit pihenhet a gépem, akkor felnyomom... és tinyxp-t senki nem szidhatja, 6 napja van benyomva, közben felpakoltam nyomtatót, gémeket, uninstalláltam is, folyamatosan fut dc++ és µTorrent, és semmi fagyás, betonstabil.

jah ilyen sms webes warez

El-Sl?

XenonIceX
hogy kell telepíteni a 4-et?

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Duddits
TinyXP Revision 4 felkerült El-Sl-re. :-) Valaki próbálta már?

hat rev 3 alatt siman meg tudom osztani a netet :>
hat ezekszerint.. nem akarok hulyeseget mondani mert mar leszedtem a tiny Xpt de vmi hibauzenetet dobott ki amikor engedelyezni akartam a megosztast.. na majd felrakom a rev 3ast es kiderul.. ha megse menne legalabb tudok pontos hibauzit mondani :>
Calver
hogyhogy nincs? Rev02ben még tuti van, sõt tuti h Rev03ban is, de ennyire kihagyták volna belõle hálozati dolgokat?

Udv en a rev 4est probaltam de sajnos nincs benne Internet connecting sharing :I
esetleg vmelyik regebbi verzioban nem hagytak benne?
Dying Soul
Köszi

Calver

Dying Soul
Ez jó, tetszik!

Linket plz!

Calver
én lecsapok rá, szimpatikus

NEXUS6
Asszem maradok a Rev03-nál, ez már túl fapados nekem.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs