Wild Arms 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos, én sem tudok hozzá leírást, leakadtam a börtön-sziget után, miután Kresnik lezuhan... Most lehet szabadon mászkálni a városok között, de nem tudom mi a quest!!! HELP!
valaki nem tudna segiteni abban,hogy hol találhatnék hozzá leirast
Segítség kéne. A Celesti Ruins-nál (ilyen ködös romos város) van egy romokkal eltorlaszolt út, és egy sarki boltszerûség, ami szintén romos, de egy kis lyukon befelé mutat a kék nyíl, én meg nem tudok bemenni, szóval what the F**k can I do now?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
febr 14 Grandia 3, márc 7 Shadow Hearts: From the New World
szerintem ezek elég jó címek nem?
ffxii sem jön mostanság, Rouge Galaxy sem asszem...szóval szabad a gazda 😉
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Amúgy mik a rejtett cuccok amiket az Alter code F mentésekkel kilehet szedni?
De a Wild Arms az magyarul Vad Fegyverek. 😄
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Ez azert erdekes.
nem játszottam egyik elõzõ résszel sem, tehát összehasonlítási alapom nincs.
az eddigi néhány óra tapasztalatai alapján:
- grafikától nem feküdtem hanyatt, de egyáltalán nem is csúnya (7.5/10)
- zenék nagyon hangulatosak, jól meg vannak komponálva (9/10)
- a fejlõdés kidolgozottnak tûnik, egyelõre nagyon felcsigázódtak a tápoló hormonjaim (8.5/10)
- a harcrendszert sokan az FF Tactics-hez hasonlítgatták, szerintem nem sok köze van hozzá, így az elején elég egyszerûnek tûnik, de eddig fokozatosan nyílnak meg újabb lehetõségek, tehát szimpatikus (8/10)
- történetrõl eddig kár lenne nyilatkoznom.
ign
GameTrailers