Vissza a jövöbe 4

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
QUADRO, de mindegy...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Megint egy értelmes topic! Nézz csak ide te tájékozatlan!
B0B0
Ezt a kacsát kb 3 éve dobták be az USA-ban és már réges rég kiderült, hogy hanta. Azonkívül Zemeckisé a jog és õ nem engedné mert lezárták a történetet a 3. résszel. Szerintem zárható a topick! Már van kettõ!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Blasta
Tipikus, "SEMMI SZÜKSÉG RÁ" folytatás.
Miért nem lehet egy nagysikerû trillógiát békében hagyni???
Levele

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mesor
Nincs idõ?
Akkor mit mérünk a ketyegõ izékkel?<#conf>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

nincs olyan hogy idõ--> nem lehet benne utazgatni. Topik zárható 😄

mesor
Na várjá ha Fox játsza doki szerepét akkor milyen doki házában talál meg micsodát?
Ha jól emlékszem Martynak hívták a trilógiában Fox-ot. Ha Fox lesz a doki vagyis Emmet Brown akkor Martyt valószínû valaki más fogja játszani. (Lloyd nem kap szerepet ezek szerint kár).

RelakSfromhome
És mi van a világ egyetlen 5 részes trilógiájával? <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

kill3r22
jolvan azért csináltam mert maolvastam az ujságban én nem nyomom a ntet egésznap...sztem nyugottam maradjon a topik mert biztos elöbb utobb lesz valami uj hir...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Dying Soul
Kár, hogy a TRIlógia a 3-as számot tartalmazza, a 4-est TETRAlógiának nevezzük.

énis ugyanezt linkeltem be!!

REAL MADRID

BONO
Ember ez a hír már ezer éves és itt is volt már belinkelve... ez a topic felesleges feltéve, hogyha megnézted a linket ha nem akkor is!<#confused>

kill3r22
annyi féle story ki lehet találni mint állat....😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

doki az doki maradjon, esetleg hogy X év eltelt úgy jobb lenne, mongyuk én nem ellenezném a fojtatást=)

én rajzfilmrõl hallottam nagyon rég, de azt is elvetették...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

kill3r22
miért ne...doki házában megtalálja a leirást...megcsinálja is megkerse doki a mittomén hol.....lehet belekerül a bibliába a Doki...😄

EvilDevil
Michael J Fox mint doki? Totál bukás lenne,,, hülyeség

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

RelakSfromhome
méghogy kicsit... De voltak benne jó poénok is 😊 (ülésbe belesimuló katona 😊 )

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

SLICK
Fluxus kondenzátor :o

gnar killer
Lehet, de nem kéne. A taxi 3-at is ezzel rontották el hogy kicsit eltúlozták....

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

kill3r22
én mondjuk kiváncsi lennék hogy az öreg hogy csinálta a vonatot...meghogy hova megy a vonattal...ha nem a jövöbe....szal szerintem tudják fokozni!!!

gnar killer
nem kéne sztem, az a film így jó ahogy van

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

kill3r22
Jön a Vissza a jövõbe 4?
Hajdani nagy sikere, a Vissza a jövõbe negyedik részével térne vissza Michael J. Fox. A színész azt állítja, a tárgyalások a folytatásról már zajlanak.

Michael J. Fox - aki köztudottan Parkinson-kórban szenved - negyedszer is szívesen játszana az idõutazós filmben. A Vissza a jövõbe 4 a széria befejezõ része lenne, és a színész csak abban az esetben állna kamera elé, amennyiben a valódi életkorának megfelelõ karaktert formálhatna meg.

A Kerge város és a Doc Hollywood egykori sztárja a folytatásban Christopher Lloydtól venné át az excentrikus tudós, Doki szerepét. „Az egyedüli mód, ahogy a dolog mûködhetne, ha én játszhatnám Dokit. Negyvennégy éves vagyok, és már nem érdekel, hogy gördeszkán suhanjak. Azt hiszem, a Vissza a jövõbe 1, 2 és 3 után mindannyian úgy éreztük, hogy ez az, megcsináltuk. Szerintem ha az alkotók most újra forgatnák a filmet, fiatalabb szereposztással dolgoznának, és máshogyan realizálnák a történetet, ami biztos mókás lenne” - nyilatkozta Fox a Moviehole.net nevû website-nak.

est.hu

kill3r22
szal én kiváncsi vagyok mint állat....😄

kill3r22
mivel a képen nemigen kehet olvasni a lényeget ezért leirom!

"Michael j.Fox ismét viszautaszik a jövöbe,mert hamarosan filmvászonraw viszik a fantasztikus trilogia ujabb részét..A szinész kérése csupán annyi volt a producerek és rendezök felé hogy ö alakithasa az örült tudos Emett..szerepét."
"Nem szivesen állnk ujra gördeszkára,elmultam 44 éves,bár fiatalos a külsöm mégsem akarom magam nevetségessé tenni! szabad utat kell engedni az uj tehetségeknek...nyilatkozta a Parkinson korban szenvedö szinész"

REAL MADRID

Csuhai G
Várjuk meg, amíg beszkenneli ! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nf1
ugyan... tuti kamu!

sapkafej
Ezt még régebben is lehetett olvasni
sztem ez így ratyi lenne

György

mesor
SZVSZ nem kéne folytatni jó volt az úgy ahogy befejezték.

kill3r22
ujságba van minjárt beskennelem aztán felnyomom..okés....

petee
lol ezt nem hiszem el,sztem kacsa😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

bertino
hol a frászba hallottad ezt ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kill3r22
Hi all!!!
Mit hallotatok rola lezs? azt olvastam a minap hogy Michael J Fox. elfogadta a felkérést és ö fogja jáccani Emett Braun doktort...😄
reméljük....

← ElőzőOldal 2 / 2