Vissza a jövöbe 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Miért nem lehet egy nagysikerû trillógiát békében hagyni???
Levele
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha jól emlékszem Martynak hívták a trilógiában Fox-ot. Ha Fox lesz a doki vagyis Emmet Brown akkor Martyt valószínû valaki más fogja játszani. (Lloyd nem kap szerepet ezek szerint kár).
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
REAL MADRID
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
én rajzfilmrõl hallottam nagyon rég, de azt is elvetették...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Hajdani nagy sikere, a Vissza a jövõbe negyedik részével térne vissza Michael J. Fox. A színész azt állítja, a tárgyalások a folytatásról már zajlanak.
Michael J. Fox - aki köztudottan Parkinson-kórban szenved - negyedszer is szívesen játszana az idõutazós filmben. A Vissza a jövõbe 4 a széria befejezõ része lenne, és a színész csak abban az esetben állna kamera elé, amennyiben a valódi életkorának megfelelõ karaktert formálhatna meg.
A Kerge város és a Doc Hollywood egykori sztárja a folytatásban Christopher Lloydtól venné át az excentrikus tudós, Doki szerepét. „Az egyedüli mód, ahogy a dolog mûködhetne, ha én játszhatnám Dokit. Negyvennégy éves vagyok, és már nem érdekel, hogy gördeszkán suhanjak. Azt hiszem, a Vissza a jövõbe 1, 2 és 3 után mindannyian úgy éreztük, hogy ez az, megcsináltuk. Szerintem ha az alkotók most újra forgatnák a filmet, fiatalabb szereposztással dolgoznának, és máshogyan realizálnák a történetet, ami biztos mókás lenne” - nyilatkozta Fox a Moviehole.net nevû website-nak.
est.hu
"Michael j.Fox ismét viszautaszik a jövöbe,mert hamarosan filmvászonraw viszik a fantasztikus trilogia ujabb részét..A szinész kérése csupán annyi volt a producerek és rendezök felé hogy ö alakithasa az örült tudos Emett..szerepét."
"Nem szivesen állnk ujra gördeszkára,elmultam 44 éves,bár fiatalos a külsöm mégsem akarom magam nevetségessé tenni! szabad utat kell engedni az uj tehetségeknek...nyilatkozta a Parkinson korban szenvedö szinész"

REAL MADRID
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"