Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném megkérdezni, hogy hol lehet ezt a játékot( Medieval II total war-t) ingyen???? <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Akkor is beszállnak a csapataim, ha én nem állok háborúba az ellenféllel? És a csata után már háborúban leszünk?
ui: a csipegetést úgy értettem, hogy egy-két várost/erõdöt én is elhoznék...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Egy kérdésem lenne: hogyan tudok segíteni a szövetségeseimnek a háborújukban? Lehet, hogy naiv a kérdés, de soha nem játszottam a Total War sorozat egyetlen tagjával sem, a Medeival II-õt is csak a Magyar Mod miatt raktam fel. Ahogy kutakodtam a fórumokon, a diplomácia menüben meg kellene jelenni valami olyan pontnak, hogy segítség a háborús erõfeszítésekben (war effort), de ilyet nem találok.
A célom az lenne, hogy beszálljak a szövetségesem háborújába, mert én is le szeretnék csípni pár területet az ellenfelérõl. Gondolom, ha a szövetségesemen keresztül teszem, akkor kisebb lesz a reputation veszteség.
ui: egyáltalán, hogy mûködik ez a szövetségi rendszer? Más játékban vagy elõbb-utóbb hadba hív a szövetséges, vagy ha a háborúba keveredik, akkor automatikusan én is hadviselõ fél leszek, legfeljebb egy olyan opcióm van, hogy ha nem akarok háborúzni, akkor felmondom a szövetséget. Ebben a játékban viszont nem. Így viszont a szövetségesi státusz nem nagyon különbözik a semlegestõl...
ui2: Egyébként szerintem a magyar mod magyon jó lett!
Valaki tudna segíteni a magyar mod telepítésével kapcsolatban..
Eredetiben van meg a M2TW Goty(magyar nyelvû).
Letöltöttem hozzá errõl az oldalról a 4 fájlt ami mód:
-MAGYAR MOD 2.0 (Mega)
-MAGYAR MOD 2.14 (Mega)
-MAGYAR MOD 2.16 (Mega)
-MAGYAR MOD 2.17 (Mega)
Az elsõ három kibontásra vár, de az utolsó egy exe fájl.
Gondolom az elsõ hármat ki kell tömöríteni a játék mappájába, de akkor az exe fájlal mit is tegyek?
Elõre is köszöntem!
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Attila
Nem bérgyilkoltam, hanem sereggel vertem le. Ha el van foglalva Róma, a frissen választott pápa minden körben megjelenik ott egy kis sereggel lázadóként, amit le kell verni. De ha saját kardinálisból lett pápa jelenik meg, nem is akarja visszafoglalni Rómát, csak álldogál Róma mellett, és megbocsátja minden korábbi bûnömet.
Ha meg diplomatákat akarsz képezni, akkor már az elején küldd õket lázadó seregekre, vagy ellenségesekre, hogy megvesztegeted õket(ám ez nem mindig éri meg, van olyan, ami pofátlanul magas árat kér). Orgyilkosokat, kémeket ugyanígy a legjobb képezni, aztán jöhetnek az egyre nagyobb falatok.
Egy idõ után egész jó diplomatákra lehet így szert tenni, csak annyira nem ér sokat. Ha egy másik állam (mint itt a Pápai) nagyon be van rád rágva, akkor a legjobb dipivel is csak úgy tudnál békét kötni velük, ha irreálisan magas összeget és nagy területeket adományozol neki. Nem éri meg.
Legalább egy profi orgyilkost és kémet mindig tartottam a pápa környékén, vagy tényleg lenyomod õket, de szerintem az sem jó, mert ad némi varázst a jelenlétük, a keresztes hadjáratokkor szerezhetõ egységekrõl nem is beszélve.
Egyébként mindenkori jó pont a pápánál, ha iszlám államot támadsz meg, vagy részt veszel a keresztes hadjáratokban(ha te húzod be a kiszemelt várost, az még jobb).
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
minden nép benne van és külön népenként hozzárendelve a vagyonuk és a király körönkénti állandó bevétele,
ilyet keress:
denari 12000 (ez a kezdõ vagyon)
denari_kings_purse 2500 (ez a körönkénti)
Van valami értelmes telepíthetõ jóféle mod a játékhoz, ami megnöveli a térképet, jobb AI-t ad (kevesebb csalással), esetleg új népeket, és új dolgokat a játékhoz? Persze maradva a középkori, reális témában.
Keresgéltem, és már nem elérhetõ, vagy olyan ígéretesnek tûnõ modot találtam, aminek telepítésérõl meg összevissza, ellentmondásos dolgokat írt a készítõ.
Meg a rakás trónokharca meg gyûrûkura marhaságokat, amik meg nem érdekelnek.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az 50 év meg azért jó, mert egyszerûen letelepednek és bár tovább akarnak támadni, de már nem 3-4 teljes seregeket kell legyõznöd, hanem városról városra szét lehet õket verni.
Egyszer a dánokkal úgy szivattam meg õket, hogy Kijev mellé pakoltam vagy 4 fullos seregemet, de arra a részre, ahol a hidak vannak. Ilyenkor nem jönnek át a hídon, legalábbis kiszúrták a nagyobb egységeket és megtorpantak, elindult egy részük a másik, feljebb lévõ hídhoz(ott is volt 3 seregem). Így lényegében szépen ketté lehet õket szakítani és már "egyszerûbb" õket lenyomni.
Ha Bagdad felé mennek, arra még esetleg jó lehet az a megoldás, hogy egy várost átengedni nekik, de azt azonnal vissza is kaparintani. Ebben most nem vagyok egészen biztos, de ha minden igaz, akkor oszlik a frakció(rémlik, hogy próbáltam már, de már nem emlékszem az eredményre, talán egy próbát megér).
Mivel a törökökkel vagy és feléd mennek, ezért ez nehéz, amit most írok, de anno valamelyik európai néppel megjátszottam: le se tojd õket. Ne menj arra még vagy 50 évig, amerre õk bandáznak, hanem csak utána. Lényegesen egyszerûbb szétverni õket.
Hirtelen ennyi.
esetleg bérgyilkosokkal levadászni az összes családtagot...
Régebben mikor magyarokkal játszottam is tatárokkal szoptam be. Pedig akkor több idõm volt,ágyúkkal meg puskákkal lõttem rájuk ,de nem kell mondanom ,hogy az se segített 😄 Valahogy csak lelehet õket gyõzni. Nem akarom ,hogy elmenjen a kedvem a játéktól ,mert megesznek a mongolok 😄
Várom a jótanácsokat köszi 😄
Tud valaki esetleg olyan modot/gui-t amivel láthatóbbá válnak a térképen a papok, kereskedõk, diplomaták, kémek és orgyilkosok? Vagy csak jobban áttekinthetõvé válik a térkép?
Minél több egységem van a térképen, annál nehezebben látom át az egészet és sok körbõl kihagyom némelyiket, ami hosszú távon zavaró.
Kb 4 országgal foglaltam el az egész világot, köztük a magyarokkal is, sok sikert. Az oroszokkal sosem próbáltam, de kedvet adtál hozzá 😊
Oroszország uralom a mai Lengyelországot, Dániát, és félig meddig német területeket is.