PayPal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Apranax, 2017.01.14. 21:36:19
steam, origin: ACE_hun
You don't have permission to access "http://www.paypal.com/signin?" on this server.
Reference #18.b6710617.1483992807.43fc93bf
Nem tudom,más gépen be tudok lépni másik helyről....
Köszönöm..
Rámegyek az activity fölre, ott kiválasztom az adott tranzakciót, de utána meg semmi. Rámegyek az " eligible for Buyer Protection." linkre, de egy sefülesefarka oldalra vezet.
A következő problémával szeretnék hozzátok fordulni.
A PayPal nem fogadja el a bankszámlaszámom (csak kártyát tudtam regisztrálni),mert már hozzá van rendelve más felhasználóhoz.
Az én lennék,ugyanis volt nekem régebben PayPal fiókom,de oda már nem tudok belépni,hogy töröljem a bankszámlaszámot róla,vagy azért mert rosszul emlékszem a jelszóra,vagy mert már törölték a fiókom,ami lehet,mert kaptam erről tőlük még tavaly mailt.hogy zárolták.Ugyanazzal az email címmel tudtam új accountot nyitni,úgyhogy gondolom törölték,de akkor a bankszszám miért nem" törlődött" náluk?
Mit lehet tenni ilyenkor?Írjak nekik?Nem szeretnék új bankszámlát nyitni emiatt.
Köszi a válaszokat!
Olyan problémám van hogy vettem egy terméket dollár értékben és a Paypal egyenlegem nem változott! Megnéztem az E-bankomat és ott pedig láttam hogy levonták de a kártyáról nem a paypal számláról! Ez miért történt?
Lehet az az oka hogy a paypal egyenlegem nagyobb részt csak euro valutát tartalmazott? mert forint valuta az jóval kevesebb volt mint a termék ára.
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Erről már olvastam én is korábban..
nincs erre valami megoldás?.. hogyan kell beállítani, hogy ne a lehúzós paypal konverzió szerint történjen a fizetés, hanem olcsóbb forint -> dollár vagy euro rátával?
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Átalakult a Paypal...
Hová lett a Merchant Services menü Website Payments része????
Csináénom kéne egy fizetési gombot nem tudom hol kell...
Tud vki segíteni?
-Ebay-en ha paypalt hazsnálok, akkor a paypal automatikusan leveszi a számlámról a pénzt, és úgy fizet, én direktbe még soha sem töltöttem oda pénzt.
-Ez valóban így van, de ebben azért akad két bökkenő is:
- Este 8 után már nem tudsz vásárolni PayPal-on, mert a bank ilyenkor nem tud pénzt utalni rá, csak 8:00-20:00 között.
- Ugyan ez vonatkozik a hétvégére is. Csak hétköznap tud a bank utalni pénzt a PayPal-omra.
Persze ez nálam van így (UniCredit bank), más bank lehet este 8 után és hétvégén is utal pénzt, de nem hiszem, hogy nagyon lenne ilyen Magyarországon.
Lehet ez lenne a gond?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.11.29. 16:03:19
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Köszi a választ! :)
napi limitek:
vásárlási limit: 60 000 HUF
készpénzfelvétel limit: 50 000 HUF
virtuális tranzakciós (CNP) napi limit : 5000 HUF
400 ft: Ez a Paypal visszautalás, hetekkel ezelőtt történt. Vásárlás a kártyáról legutóbb múlt héten volt.
A vásárolandó SW: 7,49€
Próbáltam a virtuális (CNP) tranzakciók ki/be kapcsolását (hátha a KH saját rendszere zavar be), de sajnos semmi. Ami még érdekes, h bármilyen limit módosítást hajtok végre az aláírás után sikertelennek jelzi, de a listában már a módosított limiteket látom.
Neked sikerült Maestro-val így vásárolni? Oké, hogy lehetne utalni a pénzt a PP acc-ra, de nem az lenne a lényeg, hogy a virtuális tranzakciós limit által beállított összeget a vevő a Paypal-on keresztül közvetlen eléri?
A következő kérdésben szeretném a segítségeteket kérni:
Maestro kártya Paypal-al miért nem működik? :)
1. Csináltam egy PP hozzáférést.
2. Ahhoz beállítottam a Maestro kártyámat.
3. Levont a PP 400 Ft-ot, majd visszautalta.
4. Beállítottam a bank webes felületén a vásárlási limitet (5e ft)
1. Belépek a Steam-be.
2. kiválasztom a játékot.
3. Fizetési mód: PP.
4. Átirányít a PP-ra, belépek.
5. Fizetés, majd a Steam kiírja, hogy sikertelen, mert nem volt fedezet a kártyán.
Néhány kiegészítő információ:
- Bank: K&H
- A PP-s visszautalásban kapott kódot beállítottam a PP-ban
-A limit be van állítva a bank webes felületén
Van ötletetek, hogy ez így miért nem jó? :)
Köszönöm a válaszokat!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Van olyan a paypalon, hogy addig nem enged küldeni pénzt, amíg nem küld egy papírt, hogy az árut feladta postán? Szerintem nincs. Ő ezt összehozta, feladott egy fényképezőgépet nigériába bazdmeg, és a csávó jófogás.hu-n vagy min találta, nem is tud magyarul. Elvileg elküldte a pénzt érte, de a "paypal" küldött olyan mailt, hogy nem tudják átutalni, mert van valami minimum határ, merthogy a pénzünk értéke gyenge vagy mi. Erre ő nagylelkűen küldött még pénz, hogy majd a hugom visszaküldi a pluszt, és el van intézve, persze az se jött meg. Bemásolhatom a levelet. Az is gyanús, az egyértelmeken kívül, hogy azokban a paypalos levelekben a végén nincs ott a cég címe, elérhetősége, stb, mint minden más paypalosnál, amit én eddig kaptam. Én szerintem tutira át lett baszva, a kamera már ott van, pénz meg sehol.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A paypal ország specifikus szóval ha egy másik országba költözöl akkor a régit be kell zárnod és nyitnod egy újat abban az országban aminek a bankszámlájával hitelesíteni akarod.
Forrás: https://www.paypal-community.com/t5/Adding-and-updating-info/Why-can-t-i-add-a-european-Bank-account-to-my-paypal-account/td-p/263836?profile.language=en-gb
5. hozzászólás paypal admin válasza.
cím átírásnál sincs, hogy magyarország, angol megyék és helyek vannak feltüntetve.
Nyitnom kellene másik paypal acc-ot ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kaptam egy jelentést, hogy xy mailcímre küldtem kb. 5 dollárt (valami orosz címre rendeltek Frozenes tolltartót :D lol). Írt a Paypal hogy unusual tevékenység, én voltam-e? Mondom nagyon nem, utalják vissza, nyomozzák ki mi volt. Ma mármegjött a pénz, de az accom még limitálva van. A feloldáshoz meg ahogy látom, pass csere, sec. kérdés csere, és!!!photo ID küldése kell... Ez létezik hogy ilyet kérnek? Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
Én nemrég szüntettem meg a Paypal fiókomat ugyanis rengeteg negatív tapasztalatom és nem mellesleg anyagi károm is szármozott a használatából . A vásárló ( és pénze ) védelme nem egyértelmű - legalábbis a gyakorlatban . Én mondjuk kereskedésre ( dropshipping ) és online befektetésekhez is használtam ( Ptc illetve Hyip programokhoz ) . Ami nekem szembetűnő volt hogy egyértelmű USA bizalmi . Tehát amennyiben valamilyen termék áru stb . problémájának forrása valamilyen amerikai személy vagy cég akkor felejtsd is el hogy igazat adnak neked hacsak nem vagy te is amerikai állampolgár . Zárójelben nem amerikaival szemben sincs tuti nyert ügyed ha valamely problémás ügyben . Amúgy se szeretik ha valaki reklamál főleg ha nem amcsi ... A másik : rengeteg online csaló partnerrel működnek együtt ! Ez nem vicc !!! Nekem akkor lett elegem amikor egy befektetési oldallal kapcsolatban - ahova Paypalon keresztül fizettem be - maga az ügyfélszolgálattól azt a hivatalos tájékoztatást kaptam hogy ez egy csaló oldal ! Utána meg érdekes módon nem nekem adtak igazat az ügyben így odalett a befektetett tőke is . És ezt nem egyszer játszották el ! Tehát én mindenkit óvva intenék a Paypal-tól . Bár valószínű a többi hasonló rendszer is hasonló elveken működik talán egyetlen pozitívuma hogy itt a legkevesebb a költség de hosszabb távon azért ne legyenek senkinek illúziói hogy ügyfélként ( főleg ha nem termel több profitot nekik mint az esetleges problémás partner ) neki jobban megérné mint a rendszernek ...
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina