PayPal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a kérdés adott: Miért nem tudok itthonról belépni?Két gépen is próbáltam,de a szerverre hivatkozva be sem enged...<#conf> Másik gép,másik IP. címen működik...

Utoljára szerkesztette: Apranax, 2017.01.14. 21:36:19
Ezek után Én sem..
És biztos vagy benne, hogy a Paypal küldte? Mert én nem...
A Paypal küldött egy levelet,arra kattintottam rá..Jelszóváltás megtörtént másik gépről és másik szerverről...
És hol láttad azt a logót?
Akkor egy gyors jelszóváltoztatás, bankkártya törlés lehet hogy ráférne...

steam, origin: ACE_hun

Sajnos nem tudom...Ahol láttam a logót ott kattintottam és be is tudtam lépni...most már nem..
Hááát...Úgy meg nem jeleníti meg időtullépés miatt....<#nemtudom>
Talán próbáld http:// helyett https://-el.
Ezt irja ki :Access Denied

You don't have permission to access "http://www.paypal.com/signin?" on this server.
Reference #18.b6710617.1483992807.43fc93bf
Nem tudom,más gépen be tudok lépni másik helyről....
A Paypal.com beírásával mentél az oldalra, vagy valami spam levélben kattintottál egy paypalosnak látszó linkre, és úgy?
Nem tudom, én be tudok lépni.
Sziasztok.A Paypal-ra miért nem tudok belépni? Idáig mindig ment most azt írja ki hogy ezen a szerveren nincsen jogosultságom belépni...?
Köszönöm..
bardocz
Valaki segítene refundot csinálni? Egy csomag nem jött meg, vissza küldték az usa-ba, usps a szállító, és sehogy se tudok nekik mailt írni, mert ahhoz amerikai cím kéne...
Rámegyek az activity fölre, ott kiválasztom az adott tranzakciót, de utána meg semmi. Rámegyek az " eligible for Buyer Protection." linkre, de egy sefülesefarka oldalra vezet.
Sziasztok!

A következő problémával szeretnék hozzátok fordulni.
A PayPal nem fogadja el a bankszámlaszámom (csak kártyát tudtam regisztrálni),mert már hozzá van rendelve más felhasználóhoz.
Az én lennék,ugyanis volt nekem régebben PayPal fiókom,de oda már nem tudok belépni,hogy töröljem a bankszámlaszámot róla,vagy azért mert rosszul emlékszem a jelszóra,vagy mert már törölték a fiókom,ami lehet,mert kaptam erről tőlük még tavaly mailt.hogy zárolták.Ugyanazzal az email címmel tudtam új accountot nyitni,úgyhogy gondolom törölték,de akkor a bankszszám miért nem" törlődött" náluk?
Mit lehet tenni ilyenkor?Írjak nekik?Nem szeretnék új bankszámlát nyitni emiatt.

Köszi a válaszokat!
Aramir
Fizetéskor át kellett volna állítanod, hogy a balanszodról szedje le a pénzt, ha nem abban a valutában lesz a fizetés, ami a balanszon van, akkor a kártyáról szedi le elsőként a pénzt a rendszer, illetve ha meg egyezik a két valuta, akkor a balanszról szedi le elsőként, ha meg kell, akkor kipótolja a kártyáról.

Kratos86
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy vettem egy terméket dollár értékben és a Paypal egyenlegem nem változott! Megnéztem az E-bankomat és ott pedig láttam hogy levonták de a kártyáról nem a paypal számláról! Ez miért történt?
Lehet az az oka hogy a paypal egyenlegem nagyobb részt csak euro valutát tartalmazott? mert forint valuta az jóval kevesebb volt mint a termék ára.

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Elvileg itt tudod beállítani. Az egyes bankkártyák mellett van olyan, hogy Conversion options, az alatt kell kiválasztani, hogy "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." és akkor a bankodtól valutába vonja le az összeget, és a bankod váltja át.

"Ez azért is szar mert csak Forintban tudsz utalni, így fizetésnél a paypal lehúz a valuta konverziós költséggel és általában szarabb árfolyamban is számol. "

Erről már olvastam én is korábban..
nincs erre valami megoldás?.. hogyan kell beállítani, hogy ne a lehúzós paypal konverzió szerint történjen a fizetés, hanem olcsóbb forint -> dollár vagy euro rátával?

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

Refunddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Kaptam refundot egy cégtől, de a walletem üres, illetve a bankszámlán szerepel ez az összeg, de mint terhelés. Már 2x írtam a Paypalnak, de nem nagyon akarnak válaszolni, hogy hol a pénzem.
Sziasztok!

Átalakult a Paypal...
Hová lett a Merchant Services menü Website Payments része????
Csináénom kéne egy fizetési gombot nem tudom hol kell...
Tud vki segíteni?
Butusok, számláról csak úgy tudnak pénzt levenni, ha bankkártyával veszik le, annak meg meg kell adni az adatait. Ha az jó, működnie kéne, Maestro kártyával is. A másik megoldás az utalás (Top-Up), a bankok általában banki nyitvatartási időben teljesítik az utalásokat. De nem levonnak, hanem neked kell egy megadott számlára megadott közleménnyel utalni, és úgy kerül a paypal egyenlegedre a lóvé. Ez azért is szar mert csak Forintban tudsz utalni, így fizetésnél a paypal lehúz a valuta konverziós költséggel és általában szarabb árfolyamban is számol.

bardocz
Én ilyennel nem nagyon találkoztam még.
Papa01
Ezt most olvastam a Steam topikban:

-Ebay-en ha paypalt hazsnálok, akkor a paypal automatikusan leveszi a számlámról a pénzt, és úgy fizet, én direktbe még soha sem töltöttem oda pénzt.

-Ez valóban így van, de ebben azért akad két bökkenő is:
- Este 8 után már nem tudsz vásárolni PayPal-on, mert a bank ilyenkor nem tud pénzt utalni rá, csak 8:00-20:00 között.
- Ugyan ez vonatkozik a hétvégére is. Csak hétköznap tud a bank utalni pénzt a PayPal-omra.

Persze ez nálam van így (UniCredit bank), más bank lehet este 8 után és hétvégén is utal pénzt, de nem hiszem, hogy nagyon lenne ilyen Magyarországon.

Lehet ez lenne a gond?

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.11.29. 16:03:19

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Köszi, meglátjuk! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

bardocz
Nem tudom. Nekem még amikor a bankszámlát csináltam az unicreditnél valami 5000 volt a kártya. Mondjuk nekem a paypallal sose volt gondom, amikor használtam, simán levette a pénzt.
Papa01
Rendben megkérdezem azt is, köszi az infót. Szerinted egy ilyen cseréért sokat elkérnek?

bardocz
Matercard-ra nem tudod? Nekem az van, csak ott kel paypal-t használnom, ahol mást nem is engedne.
Papa01
Ok, lehet h VISA kártyára cserélem ezt a Maestro-t. Alapból nem is lehet ezzel a ******* vásárolni a neten.

Kérdezd meg a K&H-t, mert mostanában bevezettek pár hülyeséget. pl. hogy Paypass-os fizetés csak 5 alkalommal lehet, utána mindenképpen PIN kódos azonosítást követően lehet csak újra használni a paypass-t ismét 5 tranzakcióig...

Papa01
Szia!
Köszi a választ! :)

napi limitek:
vásárlási limit: 60 000 HUF
készpénzfelvétel limit: 50 000 HUF
virtuális tranzakciós (CNP) napi limit : 5000 HUF

400 ft: Ez a Paypal visszautalás, hetekkel ezelőtt történt. Vásárlás a kártyáról legutóbb múlt héten volt.

A vásárolandó SW: 7,49€
Próbáltam a virtuális (CNP) tranzakciók ki/be kapcsolását (hátha a KH saját rendszere zavar be), de sajnos semmi. Ami még érdekes, h bármilyen limit módosítást hajtok végre az aláírás után sikertelennek jelzi, de a listában már a módosított limiteket látom.

Neked sikerült Maestro-val így vásárolni? Oké, hogy lehetne utalni a pénzt a PP acc-ra, de nem az lenne a lényeg, hogy a virtuális tranzakciós limit által beállított összeget a vevő a Paypal-on keresztül közvetlen eléri?

Milyen limitek vannak beállítva? K&H-nál van vásárlási, készpénzfelvételi, és virtuális tranzakciós limit is. Biztos hogy nem lépted át a napi vásárlások összegét? Nem lehet hogy az Euróban vásárolt összeg többre jött ki mint a limit? A limitből levontad a 400 Ft-ot?

Papa01
Sziasztok!

A következő kérdésben szeretném a segítségeteket kérni:

Maestro kártya Paypal-al miért nem működik? :)
1. Csináltam egy PP hozzáférést.
2. Ahhoz beállítottam a Maestro kártyámat.
3. Levont a PP 400 Ft-ot, majd visszautalta.
4. Beállítottam a bank webes felületén a vásárlási limitet (5e ft)

1. Belépek a Steam-be.
2. kiválasztom a játékot.
3. Fizetési mód: PP.
4. Átirányít a PP-ra, belépek.
5. Fizetés, majd a Steam kiírja, hogy sikertelen, mert nem volt fedezet a kártyán.

Néhány kiegészítő információ:
- Bank: K&H
- A PP-s visszautalásban kapott kódot beállítottam a PP-ban
-A limit be van állítva a bank webes felületén

Van ötletetek, hogy ez így miért nem jó? :)
Köszönöm a válaszokat!

bardocz
Csak azért nem mondom neki amit, mert nem kell, hogy miattam sírjon... Nekem persze erről nem szóltak, csak hogy valami külföldi, gondoltam valami magyar aki kint él éppen, bár már az is érdekes.
Montanosz
Már ne haragudj de ki küld nigériába bármit is? amugy is akkor kelett volna amikor a pénz már a számláján van

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

bardocz
Van egy olyan gyanúm, hogy hugmoat átbaszták.
Van olyan a paypalon, hogy addig nem enged küldeni pénzt, amíg nem küld egy papírt, hogy az árut feladta postán? Szerintem nincs. Ő ezt összehozta, feladott egy fényképezőgépet nigériába bazdmeg, és a csávó jófogás.hu-n vagy min találta, nem is tud magyarul. Elvileg elküldte a pénzt érte, de a "paypal" küldött olyan mailt, hogy nem tudják átutalni, mert van valami minimum határ, merthogy a pénzünk értéke gyenge vagy mi. Erre ő nagylelkűen küldött még pénz, hogy majd a hugom visszaküldi a pluszt, és el van intézve, persze az se jött meg. Bemásolhatom a levelet. Az is gyanús, az egyértelmeken kívül, hogy azokban a paypalos levelekben a végén nincs ott a cég címe, elérhetősége, stb, mint minden más paypalosnál, amit én eddig kaptam. Én szerintem tutira át lett baszva, a kamera már ott van, pénz meg sehol.
SötétBarom
Amúgy kb 3 napja utaltam pénzt, hogy legyen a wallet-ben valami, és nem igazán van ott.. Mit tegyeK?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Nálam ez a beszt fícsör, mivel osztrák kártyám van és magyar címem. Sakkmatt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bertino
köszönöm, hát én is erre jutottam... namind1.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"Szerintem" a costumer support két hét után fog válaszolni és "szerintem" ezt fogja írni:
A paypal ország specifikus szóval ha egy másik országba költözöl akkor a régit be kell zárnod és nyitnod egy újat abban az országban aminek a bankszámlájával hitelesíteni akarod.
Forrás: https://www.paypal-community.com/t5/Adding-and-updating-info/Why-can-t-i-add-a-european-Bank-account-to-my-paypal-account/td-p/263836?profile.language=en-gb
5. hozzászólás paypal admin válasza.
Szerintem a "contact us"-nál próbálj meg rákérdezni hogy mi van ilyenkor.

bertino
eddig angol bankkártya és számla volt a paypal-hoz rendelve, de hazaköltözésünk okán próbálnám átállítani magyar számlára és kártyára, viszont nem igazán akarja az igazságot...

cím átírásnál sincs, hogy magyarország, angol megyék és helyek vannak feltüntetve.

Nyitnom kellene másik paypal acc-ot ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Létezik, a saját érdekedben kérik.

Sziasztok!

Kaptam egy jelentést, hogy xy mailcímre küldtem kb. 5 dollárt (valami orosz címre rendeltek Frozenes tolltartót :D lol). Írt a Paypal hogy unusual tevékenység, én voltam-e? Mondom nagyon nem, utalják vissza, nyomozzák ki mi volt. Ma mármegjött a pénz, de az accom még limitálva van. A feloldáshoz meg ahogy látom, pass csere, sec. kérdés csere, és!!!photo ID küldése kell... Ez létezik hogy ilyet kérnek? Volt már valakinek ilyen tapasztalata?

Aramir
Ha nem tudják beazonosítani, akkor visszautalják annak, akitől kapták az utalást. Nekem egyszer a név nem stimmelt, mert én csak a társtulajdonos voltam, amiről utaltam, valami 2-3 hét elteltével visszakaptam az utalást.

Sziasztok! Fel szerettem volna tölteni PayPal egyenlegem Topup ban és a nagy sietségben kimaradt a tranzakciószám... Így nem lett az utalásom beazonosítva! Van lehetőség a pénz vissza szerzésére, vagy könyveljem el "tanulópénz" nek? Köszi
Sziasztok !

Én nemrég szüntettem meg a Paypal fiókomat ugyanis rengeteg negatív tapasztalatom és nem mellesleg anyagi károm is szármozott a használatából . A vásárló ( és pénze ) védelme nem egyértelmű - legalábbis a gyakorlatban . Én mondjuk kereskedésre ( dropshipping ) és online befektetésekhez is használtam ( Ptc illetve Hyip programokhoz ) . Ami nekem szembetűnő volt hogy egyértelmű USA bizalmi . Tehát amennyiben valamilyen termék áru stb . problémájának forrása valamilyen amerikai személy vagy cég akkor felejtsd is el hogy igazat adnak neked hacsak nem vagy te is amerikai állampolgár . Zárójelben nem amerikaival szemben sincs tuti nyert ügyed ha valamely problémás ügyben . Amúgy se szeretik ha valaki reklamál főleg ha nem amcsi ... A másik : rengeteg online csaló partnerrel működnek együtt ! Ez nem vicc !!! Nekem akkor lett elegem amikor egy befektetési oldallal kapcsolatban - ahova Paypalon keresztül fizettem be - maga az ügyfélszolgálattól azt a hivatalos tájékoztatást kaptam hogy ez egy csaló oldal ! Utána meg érdekes módon nem nekem adtak igazat az ügyben így odalett a befektetett tőke is . És ezt nem egyszer játszották el ! Tehát én mindenkit óvva intenék a Paypal-tól . Bár valószínű a többi hasonló rendszer is hasonló elveken működik talán egyetlen pozitívuma hogy itt a legkevesebb a költség de hosszabb távon azért ne legyenek senkinek illúziói hogy ügyfélként ( főleg ha nem termel több profitot nekik mint az esetleges problémás partner ) neki jobban megérné mint a rendszernek ...
Örm
ha két kártyát adok hozzá a paypal fiókomhoz akkor, hogy tudom kiválasztani hogy melyikkel szeretnék fizetni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

OK, akkor az eladó bankja. Mindenesetre fizettem már paypalon keresztül kártyával, de pl. kínai oldalról rendelésnél denied lett a kártya, fel kellett tölteni a paypal egyenleget (nem tudom ilyenkor melyik bank utasítja el).
Nyilván előbb körüljártam a témát a PayPal honlapon meg a gúglin, és csak ezek után gondoltam fárasztani a topikot, hátha akad más is, aki egyből akarta használni. Persze, bemasírozhattam volna így Húsvét hosszú hétvégéjén a bankba is, de ahhoz lusta voltam. <#buck>