Olympus SP-350 ismertető
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg tudnád mondani mi rossz az xD kártyában? Gépek ezrei mûködnek vele kifogástalanul.
Ez így van, felesleges a 8mega hétköznapi fotósnak.
De annak az 5megás panának szvsz közel nincs ilyen képminõsége mint ennek 8megával...
De annak az 5megás panának szvsz közel nincs ilyen képminõsége mint ennek 8megával...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
80e-ért lehet kapni pana fz5-öt, 12x stabilizált zoom-mal. igaz hogy csak 5 mpixel, de sztem hót felesleges a 8 a hétköznapi fotósnak.
Nekem személyszerint kevéske :-) A képminõségrõl pedig nemtudok nyilatkozni, mer eddig csak Canonom volt (az elsõt is 3 napja vettem ugyebár 😄DD)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Hú, ez tök jó, csak 1 hátránya van.
A ceruza akksi ugyanis, ebben az árkategóriában ELÕNY
A ceruza akksi ugyanis, ebben az árkategóriában ELÕNY
Hogy érted, hogy gyér a felhozatal? :-) Pont annyi kezelõszerv van amennyi kell, nem bonyolították túl :-)
A képminõsége meg Canon gyilkos ;-))))
A képminõsége meg Canon gyilkos ;-))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem tûnik rossznak, de az enyim jobb :-D De hamár homár akkor @oskodok egyet énis; kicsit bumfordi nemde?
És a nagy LCD ellenére (vagy épp azért...) elég gyér a kezelõszervek felhozatala.. Bár jó képeket csinál, így nagygond nemlehet vele (Y)
És a nagy LCD ellenére (vagy épp azért...) elég gyér a kezelõszervek felhozatala.. Bár jó képeket csinál, így nagygond nemlehet vele (Y)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
mér nem rohad le az olympus a fos XD kariról már?
(kukacos)
(kukacos)