Ratchet Gladiator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többnyire arénaharc, amúgy meg fasza. <#nyes>#nyes>
kicsit kihalt a topic de hátha valaki válaszok arra a kérdésemre hogy ez a játék csak arénában van-e?+ néhány élményt róla
Ezt csak továbbjátszás esetén lehet megvenni, van még pár millás árú cucc is, ha lesz idõm megveszem ezeket.
Nem,még nem sikerült,pedig már a játék végén járok,tán ha 2 feladat van hátra😞
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Valaki megvette már a Hardbridgert vagy mit? Ez az a 2000000-ba kerülõ fegyver.
lehet hogy max7-nek is<#hehe>#hehe>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Én is egyetértek!
Multiban biztos jobb, mert így egy idõ után tényleg ellaposodik, de azért fasza.
Multiban biztos jobb, mert így egy idõ után tényleg ellaposodik, de azért fasza.
véletlenül nem te vagy Max7 ? 😄
off-end
off-end
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Egyetértek,valószínûleg ez a játék mulitiban igazán jó móka.Egy idõ után mondjuk kezd fárasztóak lenni az ismétlõdõ feladatok,de az trény,ha elég kitartó vagy,off-lineban is el leszel vele 1 darabig.
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Nos, én végigjátszottam ezt a játékot és azt kell, hogy mondjam, hogy nem is rossz! Egészen tetszett, mondjuk eléggé ki lett élezve az öldöklésre, de nem hiába lett ez a címe a játéknak.