Betörésvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi a fenét õrizhetnek itt ha ennyire védik, biztos valami értékes cuccot ? na ide betörünk" <#idiota>#idiota>
szerintem a kutya nem annyira tuti megoldás ahogy Tarajos Sül is írta, láttam már egy pár nagydarab blökit szerencsétlenekre nemtom mit fújtak de 1 hétig alig volt hangja a szeme vérben úszott napokig, volt a fickónak még pár kissebb kutyája azok meg eccerûen nem érnek semmit a cuccokat ellopták, másik ismerõsömnél egész falka vizsla van a hátsó udvart mégis kipakolták, nemcsak õket hanem az egész utcasort persze máshol is volt kutya nem is egy meg nagydarabok, nagyobbik kutyám arra jó hogy nem szemetelik tele a postaládát mindenféle marhasággal mert soxor nem merik bedobni (anti spam)<#vigyor>#vigyor>
a leghatékonyabb mód szerintem még mindig az, ha nem láttatod, hogy érték van nálad.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Rendõrség: Hogy is volt az a mondás, hogy nekem csak annyi jogot adjanak már végre, mint egy bûnözõnek.
A magyar rendõrség 1/3-a röhely (egy vicc), 1/3-a megmosolyogtató, és 1/3 komoly vérprofi (és csak a szerencsén múlik, hogy melyik harmadával hoz össze a sors)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ma Magyarországon mindenkinek nagyon komoly esélye van arra hogy relatív békében és nyugalomban élheti le az életét és EZ a rendõrség feladata, lehet hogy ellopják a kocsiját vagy feltörik a nyaralóját de ez minden országban megtörténhet, az élet egy rizikós játék.
Az emberek tényleg nem becsülik azt amit természetesnek vesznek, csak pár nap a "szánalmas" rendõrök nélkül elég lenne ahhoz hogy az országban elszabaduljon a pokol.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kisközpont + kültéri infra + ahol tároljátok a tuccosokat oda beltéri + esetleg reed relé az ajtó/ablakra + sziréna.
De érdemes egyúttal elgondolkozni, hogy néhány érzékelõt a lakótérbe is tenni, gondolom legalább egy sz.gép van ott. 😊
No meg persze zárni is a dolgokat, hogy elõbb jelezzen a riasztó, mint ahogyan hozzáférnek a cucchoz.
A kültéri infra helyett esetleg mikrohullámú radart vagy kombót. Persze ha az udvart akarjátok riasztóval védeni, akkor a kutya ott nem rohangálhat.
Kamera meg max arra lenne jó, hogy utána visszanézzétek mi történt..
Minden jog fenntartva!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A Fekete Viperában volt:
Fegyverviselési engedélyt kér a faszi
-Akar fegyvert tartani?
-Igen!
-Akkor sajnálom de alkalmatlan...
És ahhoz hogy ezt megtedd az égvilágon semmi szükséged sincs fegyverre, sõt még könnyebb is késõbb a zsarukkal elhitetni hogy a betörõ támadt rád és te csak védekeztél.
Ezen mi a nevetséges?
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
A pisztoly tényleg nehezebb de az sem lehetetlen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerinted az átlagmagyar kezébe adni a lehetõséget hogy halálcsapdákat építsen vagy szabadon fegyvert hordhasson jó ötlet?
Aki akar az ma is tud fegyvert szerezni és tartani legálisan, és ha van esze a betörõt is simán agyonlõheti és utólag kidumálhatja hogy szükséges volt.
NEM TÖKÉLETES A RENDSZER, ez igaz.
De van rendõrségünk aki elég jól végzik a dolgukat, több szabadságot adni a népnek ön- és vagyonvédelem tekintetében sokkal több bajt és tragédiát okozna mint amennyi most van.
Mégegyszer: MOST is megteheti az ember hogy csapdákat építsen az otthonában csak trükköznie kell egy kicsit pl "nem direkt volt áram a korlátban hanem figyelmetlenül raktam le a forrasztópákát, kész mázli hogy a betörõt baszta meg és nem engem..."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem tudod megvédeni magad? Na ez KÍNOS egy férfinál szvsz.
A drogosok meg a maffiózók persze baromira szeretnék hogy turbolézerek hátráltatják a rájuktörõ kommandósokat és közben lesz elég idejük hogy a cuccot lehúzzák a budin.
Magyarországon a törvények a közösség érdekeit képviselik és nem véletlen ilyenek, a rendõrség dolga a polgárok megvédése. Ez messze jobb mint az amcsi rendszer ahol a begazolt stöpszliparaszt a nagy izgiben agyonlövi a saját családtagjait mert betörõnek nézi õket vagy csak simán bekattan mint az Összeomlásban.
Nem tökéletes, de a legjobb pillanatnyilag.
A conrad katalogúsában van ilyen cucc,ha ismered!
Jagi:ott a nyelét leszigetelt olló,vagy a vastagkesztyü!
Szerintem elektronika a legjobb!
Ja és a riasztonak tényleg akku,mert ha lekapcsolják a 230 V-ot akkor hiába van 100 rugos kamera meg bazi nagy mozdonyduda! 😄D
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
(Állítólag az usa azon tagállamaiban, ahol szó nélkül lelõheted az autódat ellopni akaró ipsét, tizedannyi az autólopások száma, mint ahol nem.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
amúgy ha az udvaron tárolsz valamit akkor kell az infrasorompó....ha van valami tároló helységed akkor simán felszereltetsz egy központot, pár infrával a fontosabb helyekre és az jelezni fog....+rákötteted egy figyelõszolgálatra, nem olyan drága az...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Amúgy elektromos kerítés. (A Jurassic park témájára).
Én így védeném a tulajdonom, már ha lenne bármim is...
Ha nyugodtan akarsz aludni akkor köss egy jó biztosítást vagy költözz normális környékre.
Hiába állítasz fel JamesBondos cuccokat nem egy szuperkém akar lopni tõled hanem egy félhülye szerencsétlen, ha rajtakapod még le is szúr mert a többségük annyira primitív hogy fel se fogja hogy ezért már nem 2 hanem 15 évet fog ülni.
Mert a profik udvarokból motorokat lopkodnak... <#rolleyes>#rolleyes>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive