Korcsolyázás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az általános sport csoportban indítottam egy Korcsolyázás oldalt minden korcsolya szakág kérdéseinek megvitatására.
Jég és görkorcsolyás a szabadidős gurulástól a profi szakágakig, minden érdeklődőt nagy szeretettel várok!
Jég és görkorcsolyás a szabadidős gurulástól a profi szakágakig, minden érdeklődőt nagy szeretettel várok!
a témához nem feltétlenül kapcsolódik, (de vmennyire mégis)
tehát a kérdésem az lenne: tud-e vki vmit arról, h. Stephan Lambiel indul-e a márciusi korcsolya vb-n?
thx
tehát a kérdésem az lenne: tud-e vki vmit arról, h. Stephan Lambiel indul-e a márciusi korcsolya vb-n?
thx
Dinnyes es Agard kozti teruleten lattam ma korcsolyazokat, bar azt a vonat ablakabol nem tudtam megallapitani h engedelyezett volt-e, vagy csak birtokba vettek a teruletet :]
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
az riannás😄D régen én is jártam balcsira korizni...hm nem is tudom már miért nem járok
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
😄😄😄
Nem tudom, en valahogy elegge felek tavon korizni :S eleg ilyeszo amikor az ember lat egy nagyobb repedest, bar ennek ellenere az elmeny nagyon jo.
Nem tudom, en valahogy elegge felek tavon korizni :S eleg ilyeszo amikor az ember lat egy nagyobb repedest, bar ennek ellenere az elmeny nagyon jo.
Csak nem azért áll ott a tömeg!! <#vigyor2>#vigyor2>
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
😄D és mivan ha pont azért van tömeg mert valaki beleszakadt a tóba<#hehe>#hehe>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
tegnap vagy tegnapelõtt volt a híradóban, hogy 2 helyen lehet és szabad is
lementek és ott lehet ahol tömeg van😊
lementek és ott lehet ahol tömeg van😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sziasztok!
Esetleg vki tudja hogy a Velencei tavon hol lehet korcsolyázni ha egyáltalán lehet?
Vasárnap szeretnénk menni!!!
Köszi
Esetleg vki tudja hogy a Velencei tavon hol lehet korcsolyázni ha egyáltalán lehet?
Vasárnap szeretnénk menni!!!
Köszi
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc