Kályha vs. Infrapanel
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hja, biztos vagy abban, hogy nem mér a villanyórád ?
Villanyfûtésre? Milliomos vagy?
Én vállalkozásomban voltam kénytelen 1 hónapig árammal fûteni.
Volt egy 3KW-os és 6KW-os hõtárolós elektromos kandallóm,
ezekkel kb. 70m2-t fûtöttem, így fizettem 65.000 Ft körüli õsszeget.
Szerintem jobban jársz, ha valami más fûtési módot keresel
Én vállalkozásomban voltam kénytelen 1 hónapig árammal fûteni.
Volt egy 3KW-os és 6KW-os hõtárolós elektromos kandallóm,
ezekkel kb. 70m2-t fûtöttem, így fizettem 65.000 Ft körüli õsszeget.
Szerintem jobban jársz, ha valami más fûtési módot keresel
. . .
amennyire én tudom, az infrapaneleket csak kisebb helységekhez ajánlják, például fürdõszoba meg ilyesmik... olyan 5-6 éve mikor nagymamámnál történt hasonló átalakítás, akkor legalábbis még azt mondták. (bár most nézegetem a www.infrapanel.hu -t, és ott már korrekt nagydarabok is vannak, bár a fogyasztásuk nem semmi...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nyertél a lottón és gyorsan el akarod költeni? 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sziasztok.
Idén szeretnénk ''áttérni'' a villanyfûtésre és e két lehetõség közül kéne kiválasztani a nekünk megefelelõt.
Elõször is, szeretném leszögezni, hogy a gáz semmiképpen nem jöhet szóba, nem is szeretném azzal összehasonlítani.
Az lenne csak a kérésem, hogy amennyiben valakinek tapasztalata van valamelyikkel/mindkettõvel kapcsolatban, írja le legyen szíves.
WB
Idén szeretnénk ''áttérni'' a villanyfûtésre és e két lehetõség közül kéne kiválasztani a nekünk megefelelõt.
Elõször is, szeretném leszögezni, hogy a gáz semmiképpen nem jöhet szóba, nem is szeretném azzal összehasonlítani.
Az lenne csak a kérésem, hogy amennyiben valakinek tapasztalata van valamelyikkel/mindkettõvel kapcsolatban, írja le legyen szíves.
WB
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
← ElőzőOldal 2 / 2