Komolyzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oldal címe: pszi(pont)atw(pont)hu
Zenei turizmusból (Budapest-Bécs) írom a szakdolgozatomat, nagyon sokat segítene, ha kitöltenétek nekem a kérdõívemet😊:
http://www.surveygizmo.com/s/80596/zenei-turizmus
Remélem megfelel
Le Fabulex Destin D'amélie-t(én csak ezt hallttam tõle eddig) de nem találtam. hjajj. mindegy. remélem tetszeni fog.ha megnézed
Elõre is köszi!!!!!<#integet2>#integet2>
viszont ha nem tévedek, ez egy faszagány death metall zenekar?
vizsgáznom kellene...ütõshangszerekbõl pénteken és még pár dolog homály😄
elõadás az kimaradt szal hülye vagyok mint a fõd, gugli wiki se segített szal hátha ti😊
Mit jelent az, h dallamhangszer?
Melyik dallamhangszernek kör alakúak a hangjai: vibrafon v krotál?
Mit jelent az h kör alakúak a hangjai?
Mi az a krotál, hogy néz ki, mibõl készült?
Melyik hangszernév? HANG v SONG (vmi ufó alakú, Horváth Kornél használja)
Melyik oktávváltó hangszer, a marimba v a xilofon? Mit jelent az, h oktávváltó?
THX
Rimszkij Korszakov - A dongó megvan valakinek? ha igen, az ossza meg velem plz 😊
Kuss!-magyarázta.
en jobban szeretem a klasszikus zene megnevezest
sok metal/rock csinal albumokat ami egy tortenetre van felepitve. pl. Rhapsody vagy Dream Theater - Metropolis 2 (Scenes from a memory) vagy Tobias Samet´s Avantasia (The metal opera), Svatage - Streets, a Transiberian orchestra osszes...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ha jol tudom,ez az album is valami ilyen:
"Blind Guardian - Nightfal In Middle Earth"
szoval:
"mi a kulonbseg a komoly es konnyuzene kozott?azaz:miert komoly a komoly,konnyu a kunnyu?"<#nemtudom>#nemtudom>
meg valamit:" hanem komoly zenei képzettségû (>10 év) mûvészek "
a Nightwish nevu finn csapat volt enekesnoje elegge kepzett volt,ha jol tudom,meg operaban is enekelt😊
Mellesleg a komolyzene és pop keveredésébõl is született jópár kiválló dolog, pl Queen és a Londoni Filharmónikusok: a hegylakó zenéje (Who want to live forever) meg hasonlók
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kedvencem
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Meg ha már a komolyzene a téma, akkor érdemes megnézni, hogy a legjobb régi filmzenék bizony komolyzenei mûvek rendes zenekari elõadásban 😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"punk goes acoustic" válogatás, na ez nyugtat <#eljen>#eljen> =)
bocsi, így jó lesz!