Komolyzene

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van itt, aki játszik is hangszeren vagy komolyabban foglalkozna a zenével? Ezt olvastam, lehet tudnátok használni. Egy pályázat.
Kellemes hangulatú, frissen indult komolyzenei fórum. Várunk minden kedves leendõ tagot, aki komolyzenérõl szeretne igényesen beszélgetni.

Az oldal címe: pszi(pont)atw(pont)hu
The travel of a plastic bag

Sziasztok!
Ez egy saját szerzemény, szerintetek milyen lett?
Röpke néhány napra magaménak tudhatok egy hegedût. És szereztem néhány száz éves körüli kottát.

léteznek gyûjtemények, hallgass meg pár cd-t

htr93
Tudnátok ajánlani komolyzenét?Csellózok, tehát nekem a 8000 hang per mp sok... De zenét komolyzenét kell hallgatnomm, és szívesen hallgatnék és van is, de azok közül csak 1-2 szmot hallgatok el..Elõre is kösz!

htr93
Ne haragudj de ehhez nem értek. Milyen szakdolgozatot írsz? Ez egy szimpla ének vagy zenetörténelem házi vagy ezzel fogsz foglalkozni?

Sziasztok!

Zenei turizmusból (Budapest-Bécs) írom a szakdolgozatomat, nagyon sokat segítene, ha kitöltenétek nekem a kérdõívemet😊:

http://www.surveygizmo.com/s/80596/zenei-turizmus
Neked is csak ugyanazt tudom mondani, kicsit bõvebben: R-K: Dongó

www.pianosociety.com
Remélem megfelel

most nagyon rákattantam Liszt Ferenc - Magyar rapszódiákra, Cziffra György nagyon jól adja elõ, meg sokaknak a Tom & Jerrybõl is ismerõs lehet a dallam 😊

htr93
ööö... nem, de tessékIttvan yann tiersen, asszem csak halgatni lehet. keresni próbáltama
Le Fabulex Destin D'amélie-t(én csak ezt hallttam tõle eddig) de nem találtam. hjajj. mindegy. remélem tetszeni fog.ha megnézed

Alexandra888888
Sziasztok! Tud-e valaki ajánlani olyan oldalt, ahol ingyen le tudok tölteni komolyzenei mûveket.Pl:Smetana: Moldva, Debussy:A tenger....
Elõre is köszi!!!!!<#integet2>

htr93
Emperor? nem tom, de már feltalálták az e-szótárakat!

viszont ha nem tévedek, ez egy faszagány death metall zenekar?

hello az lenne a kérdésem hogy mit jelent az a szó hogy emperor?

Mert segíthetek, ha nem késõ.
Szia Anee, még aktuális az ütõs vizsga...?
htr93
Passz😞

xilofon oktáváltóóó...csak ennyit tudok...😞

Sziasztok
vizsgáznom kellene...ütõshangszerekbõl pénteken és még pár dolog homály😄
elõadás az kimaradt szal hülye vagyok mint a fõd, gugli wiki se segített szal hátha ti😊

Mit jelent az, h dallamhangszer?

Melyik dallamhangszernek kör alakúak a hangjai: vibrafon v krotál?

Mit jelent az h kör alakúak a hangjai?

Mi az a krotál, hogy néz ki, mibõl készült?

Melyik hangszernév? HANG v SONG (vmi ufó alakú, Horváth Kornél használja)

Melyik oktávváltó hangszer, a marimba v a xilofon? Mit jelent az, h oktávváltó?

THX
McGrady
helo!
Rimszkij Korszakov - A dongó megvan valakinek? ha igen, az ossza meg velem plz 😊

Kuss!-magyarázta.

zakika
ha jol tudom valamikor az operett is konnyuzenenek volt veve mert ugyebar ahol nevetni lehet az nem lehet komoly 😊
en jobban szeretem a klasszikus zene megnevezest

sok metal/rock csinal albumokat ami egy tortenetre van felepitve. pl. Rhapsody vagy Dream Theater - Metropolis 2 (Scenes from a memory) vagy Tobias Samet´s Avantasia (The metal opera), Svatage - Streets, a Transiberian orchestra osszes...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

leveskocka
en azert kerdeztem,hogy mi a kulonbseg,mert ha jol tudom anno a vonosnegyes is "konnyunek" szamitott,tehat egymastol fuggetlen rovidebb "szamokat" adtak elo,mig az ugynevezett komolyzene egy adott temat bont ki nagyobb terjedelemben.akkor kerdem en:az Istvan a kiraly az komolyzene?vagy esetleg igenyeseb metalegyuttesek is csinaltak olyan albumot,amely egy tortenetet mesel el,persze szamokra bontva,viszont ezek inkabb a technikanak "koszonhetoek",ugyanis erdekes lenne egy egybecd-t hallgatni😊
ha jol tudom,ez az album is valami ilyen:

"Blind Guardian - Nightfal In Middle Earth"
szoval:
"mi a kulonbseg a komoly es konnyuzene kozott?azaz:miert komoly a komoly,konnyu a kunnyu?"<#nemtudom>

meg valamit:" hanem komoly zenei képzettségû (>10 év) mûvészek "
a Nightwish nevu finn csapat volt enekesnoje elegge kepzett volt,ha jol tudom,meg operaban is enekelt😊
mrzed001
Bár nem értek a témához, de komolyzene az tényleg komoly, szóval nem pár punk vagy rinyagép picsa ugrabugrál a színpadon, hanem komoly zenei képzettségû (>10 év) mûvészek adnak elõ.

Mellesleg a komolyzene és pop keveredésébõl is született jópár kiválló dolog, pl Queen és a Londoni Filharmónikusok: a hegylakó zenéje (Who want to live forever) meg hasonlók

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

zakika
igen. gondolj wagner operakra. csak ugy dongenek

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

õ gondolom a tüctücr egondolt, amire linkelt a srcá
komolyzenébe is lehet dob 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#eljen> jaja 😄

Rage47
Dvorák - Újvilág szimfónia<#eljen><#smile>
Arcangelo Corelli - Concerto Grosso
kedvencem

leveskocka
hat,nemigazan szeretem az olyan zeneket,amikbe a dobos sose teveszt(mert nincs benne😊
leveskocka
hozzaertotol kerdem:mi a kulonbseg a komoly es konnyuzene kozott?azaz:miert komoly a komoly,konnyu a kunnyu?
ngcsnet
komolyzenei fórum? techno rulz? most döntsd má el bakk

zakika
e meg mi?

joebacsi
Keresztapa...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mrzed001
Úgybizony. Hogy mekkorákat is alakítottak elõtte arra remek példa a régi Star Wars zene, Star Trek (mozifilmek), Superman ....

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Dying Soul
remélem a szüleid büszkék rád<#shakehead>

bakvarnyu
Aha, csak a 90-es evektol terjedt el ez a muanyag zene alafestes.

mrzed001
Ravel - Bolero 😊

Meg ha már a komolyzene a téma, akkor érdemes megnézni, hogy a legjobb régi filmzenék bizony komolyzenei mûvek rendes zenekari elõadásban 😊

zakika
csajkjovszki - 6 tyuk tava (lebegyinoe ozero)

hmhm
Tanuláshoz kiváló 😊

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

makmarci

mila69en
goa rulzzZZZzzZZ<#mf2><#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

desigo
<#taps><#taps><#nevetes1>
ööö, most erre csak azt, h a jó************
ratyi, kommersz, stb. sry 😄

inkább altat 😄
"punk goes acoustic" válogatás, na ez nyugtat <#eljen> =)

McMarcee
McMarcee-zenék
bocsi, így jó lesz!

Oldal 1 / 2Következő →